کد خبر: ۷۵۷۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۱
تعداد بازدید: ۳۱۱
عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران تسهیلات و تامین مالی بخش های تولید و تجارت را از وظایف اصلی و اساسی این بانک دانست و گفت: این عوامل موجب رونق فعالیت های اقتصادی در حوزه داخلی و بین المللی با رعایت چارچوب و اصول و قواعد حاکم می شود.
تسهیل و تأمین مالی تولید و تجارت، رسالت اصلی بانک ملی ایرانبه گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی بانک ملی ایران، غلامرضا پناهی در بازدید از شعبه مرکزی این بانک، اظهار کرد: تأمین مالی واحدهای تولیدی باید بر اساس نیاز سنجی مطابق ظرفیت واقعی، کشش بازار و ترکیب مناسب با سایر منابع بوده و در اختیار آن قرار گیرد.

وی افزود: اگر چه تأمین نقدینگی به موقع تولید و تجارت ضروری است ولی اتکا بیش از حد واحدهای تولیدی و تجاری به منابع مالی استقراضی از سیستم بانکی روش بهینه ای نیست و موجب ایجاد ریسک هم برای واحدهای تولیدی و هم برای نظام بانکی خواهد شد.

پناهی گفت: باتوجه به آغاز رونق اقتصادی کشور و ویژگی نظام مالی کشور ما که وابسته به نظام بانکی است ،سیستم بانک ملی ایران در تسهیل و تسریع روند رو به رشد اقتصاد کشور نقش مهمی دارد.

عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران ضمن اعلام آمادگی کامل برای حمایت ویژه در تأمین مالی مورد نیاز واحدهای تولیدی و تجاری کشور، بر تخصیص منابع محدود ، نظارت مستمر بر استفاده صحیح و بهینه از منابع تخصیص یافته و توجه ویژه به واحدهای تولیدی تأکید کرد.

پناهی در خاتمه با بررسی و تحلیل جامع شاخص­های عملکردی شعبه توصیه هایی به منظور تخصیص بهینه منابع و آسیب شناسی و راهکارهای سود آوری در ایام باقی مانده تا پایان سال مالی ارائه کرد.

همچنین کاووس ایرج پور  معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک نیز به ارائه توصیه هایی در خصوص وصول مطالبات از بدهکاران عمده و راهکارهایی درخصوص برخی پرونده های شعبه مرکزی در این حوزه پرداخت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: