کد خبر: ۷۴۱۱۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲
تعداد بازدید: ۲۵۱
گوترش:
دبیر کل سازمان ملل متحد در مصاحبه با شبکه خبری بی‌بی‌سی، توافق هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ را گامی اساسی برای امنیت جهان تلقی کرد.
امیدوارم برجام حفظ شود/ مساله کره‌شمالی راه‌حل نظامی ندارد

به گزارش خبرداغ به نقل از بی‌بی‌سی، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که توافق هسته‌ای به دست آمده با ایران گامی اساسی برای امنیت جهان بود.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره این‌که احتمال دارد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا از این توافق خارج شود، آن را منوط به تصمیم کنگره خواند و افزود امیدوارم این توافق حفظ شود.

گوترش خاطرنشان کرد که براساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در این توافق کشورهای مهم دیگری نیز حضور دارند، این توافق گامی مهم برای امنیت بوده و باید حفظ شود.

 دبیرکل سازمان ملل در واکنش به جدیدترین پیام توئیتری ترامپ علیه کره‌شمالی تاکید کرد باید وحدت شورای امنیت حفظ شده و همه کشورهای با هم متحد باقی بمانند.

وی ادامه داد که تحریم‌های اعمال شده علیه کره‌شمالی یک اقدام مهم و مناسب بوده که باعث افزایش فشار بر پیونگ‌یانگ می‌شود و باید این فشار ادامه پیدا کند.

گوترش اضافه کرد این تحریم‌ها باعث افزایش شانس فرصت تماس دیپلماتیک خواهد شد و هیچ راه حل نظامی برای مساله کره‌شمالی متصور نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
0
0
چرا سازمان های بین المللی سکوت کرده اند؟
سیا ستمداران آمریکایی به تروریست ها کمک می کنند.

سازمان ملل متحد بیش از50 سال است نتوانسته مشکلات مردم فلسطین را حل کند.

سکوت سازمانهای بین المللی در مقابل فاجعهی میانمار قابل تامل است


سکوت مجامع بین المللی فاجعه بارتر از کشتارمسلمانان در میانمار است
سکوت مجامع بین المللی فاجعه بارتر از کشتارمسلمانان در میانمار است
سکوت مجامع بین المللی در مقابل کشتار مسلمانان میانمار تاسف بار است
سکوت مجامع بین المللی در مقابل کشتار و جنایات بوداییان در حق مسلمانان میانمار تاسف بار و غم انگیز است.
چرا سازمان های جهانی در مقابل نسل کشی سعودی در یمن خاموش اند؟
چرا سازمان های جهانی در مقابل نسل کشی سعودی در یمن خاموش اند؟

چرا سازمان های جهانی در مقابل نسل کشی سعودی در یمن خاموش اند؟
05/13/2017 | دیگران


دو سال از آغاز حمله ی نظامی عربستان به یمن می گذرد، جنگ تباه کن و ویرانگری را که عربستان جهت تضعیف توانایی های این سرزمین راه اندازی نموده غیر قابل بخشش است آیا کشتار دسته جمعی برادران، خواهران و اطفال مسلمان ما توسط کفار غربی در سرزمین های مختلف؛ اعم از سوریه، برما، فلسطین، افغانستان و... کافی نیست که حالا دولت به ظاهر اسلامی سعودی، کفار را در قتل عام مسلمانان همنوایی می کند؟
نتایج ناگوار این جنگ خانمانسوز در یمن توسط سعودی، وحشت بار و حیرت انگیز است، طوری که یونیسف در گزارشی منتشر کرد که بر اساس آن در دو سال گذشته، بر اثر حملات هوایی عربستان در یمن دست کم ۱۵۴۶ کودک جان باخته و ۲۴۵۰ کودک دیگر دچار معلولیت شده اند. هم‏چنین "لین معلوف" مدیر تحقیقات دفتر منطقه یی سازمان عفو بین الملل در بیروت با صدور بیانیه یی، در ابتدای سال جاری اعلام کرد: «جنگ در یمن سه میلیون تن را مجبور به فرار از خانه هایشان کرده و زنده گی هزاران غیر نظامی را در معرض خطر قرار داده است، طوری که ۱۸ میلیون یمنی نیاز مبرم به کمک های بشر دوستانه دارند.»
مسأله ی قابل تأمل در حملات عربستان به یمن، هدف قرار دادن زیرساخت های اقتصادی و مراکز مهم تجاری، فرهنگی، بیمارستان ها، مدارس و حتی سیلوهای گندم و آذوقه ی این کشور است. این در حالی است که بر اساس تفاهم نامه ی بین المللی حقوق بشر، حمله به سازمان های صحی، ممنوع و نقض قوانین به شمار می رود.
اما چرا سازمان ملل و غیره نهادهای بین المللی در مقابل این جنایت سعودی خاموش اند؟ واضح است که کشورهای غربی از درک فروش تسلیحات نظامی به عربستان، سالانه سود کلانی به جیب می زنند، روی این ملحوظ، مهم نیست که سعودی با این جنگ افزارها چه می کند؛ بلکه یگانه چیزی که برای غربی ها مهم است، همانا منافع شان است که از درک فروش تسلیحات نظامی به عربستان بدست می آورند.
بر اساس آمار رسمی کمپاین مبارزه با تجارت سلاح، عربستان سعودی بزرگ ترین خریدار تسلیحات از انگلیس است و از سال ۲۰۱۰م تجهیزاتی به ارزش ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون پوند از این کشور دریافت کرده است. هم چنین ارتش این کشور نیز علاوه بر فروش تسلیحات، در سال ۲۰۱۶م در آموزش نیروهای سعودی نقش جدی داشته است.
دولت جدید امریکا نیز در صدد اجرایی کردن توافق ۱٫۱۵ میلیارد دالری فروش تسلیحات به ریاض است که در دوره اوباما به امضاء رسیده، اما بنا به دلایلی متوقف شد.
سکوت سازمان های بین المللی و نهادهای حقوق بشری در مورد فجایعی که جنگنده های عربستان در یمن به وجود می آورد، به منافعی مرتبط است که غرب از قبال فروش تسلیحات به ریاض و همکاری آل سعود در خاور میانه به دست می آورد.



عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در مصاحبه اختصاصی با شبستان:
سازمانهای بین المللی چرا در مقابل تجاوز به ایران سکوت کرده اند
احمدی بیغش با اشاره به اینکه بهتر بود رییس مجلس در جلسه دیروز طی نطقی تجاوز آمریکا را به حریم هوایی کشورمان را محکوم می کرد از سکوت سازمانهای بین المللی در مقابل این تجاوز سکوت کرده اند.

محمود احمدی بیغش، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تجاوز هواپیمای جاسوسی آمریکا به خاک کشورمان به خبرنگار شبستان گفت: سازمانهای بین المللی که حمله عده ای دانشجو به داخل سفارت انگلیس ظرف 24 ساعت محکوم می کنند و طی آن بیانیه ای آن را علیه جمهوری اسلامی ایران صادر می کنند چرا در مقابل این تجاوز سکوت کرده اند.
وی اظهار کرد: سازمان های بین المللی متاسفانه ملعبه دست قدرتهای بزرگ هستند و در راستای منافع آنها قدم برمی دارند و هر جایی که منافع آمریکا و یا سایر قدرتهای بزرگ لطمه ببیند دست به کار می شوند تا جایی که کشورها را تهدید و تطمیع می کنند اما جایی که منافع آنها لطمه ای نبیند حتی اگر تمامیت ارضی کشوری مورد تهدید این قدرتها باشد کاری ندارند و سکوت می کنند.
احمدی بیغش با بیان اینکه اینگونه رفتارهای سازمان های بین المللی دیگر برای ما جای تعجب ندارد اظهار کرد: مگر آنها در جنگ 8 ساله عراق علیه ایران جانبدار قدرتهای بزرگ نبوده اند مگر آنها برای تطمیع منابع جمهوری اسلامی ایران به دست آمریکا و انگلیس و یا سایر کشورهای اروپایی همواره آنها را حمایت نمی کرده اند که در حال حاضر بخواهند برای تجاوز آمریکا به خاک کشورمان امریکا را محکوم کنند.
وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه و ملت ایران حق دارند با جدیت این تجاوز آمریکا را در محافل بین المللی پی گیری کنند اظهار کرد: وزارت امور خارجه باید تمام تلاش خود را از طریق دیپلماسی انجام دهد و به سازمان های بین المللی نظیر سازمان ملل علیه آمریکا شکایت کند و به سازمانهای قضایی نظیر دیوان لاهه از لحاظ حقوقی علیه این کشور اقامه دعوی کند.
نماینده شازند در خانه ملت تصریح کرد: گرچه ممکن است شکایت ما علیه آمریکا به نتیجه مطلوب برای محکومیت این کشور نرسد اما به هر حال ما باید حقانیت خودمان را به اثبات برسانیم.
وی با اشاره به جلسه روز گذشته مجلس و اینکه در این جلسه حتی بیانیه ای برای محکومیت این تجاوز آمریکا صادر نشد گفت: بهتر بود نمایندگان مجلس در بیانیه ای اقدام تجاوزگرانه آمریکا را محکوم می کردند و بهتر از آن این بود که رییس مجلس قبل از شروع جلسه طی نطقی این اقدام را محکوم می کرد.



نمایندگی ایران در سازمان ملل:
شورای امنیت مقصر اصلی مصائب ملت فلسطین است


پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶ - ۱۲:۵۹

یکی از اعضای دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه بر ضرورت معرفی هرچه بیشتر جنایتهای اسرائیل در فلسطین اشغالی از کانال سازمان ملل تاکید کرد و شورای امنیت را مقصر اصلی رنجها و مصائب ملت فلسطین دانست.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، روز گذشته "حسین ملکی" نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیته چهارم سازمان ملل متحد (کمیته سیاسی) طی سخنانی در نشست سالانه این کمیته درباره مسائل فلسطین با تاکید بر اهمیت تداوم کار "کمیته ویژه بررسی اعمال ناقض حقوق بشر اسرائیل در سرزمینهای اشغالی فلسطینی" و "کمیته حقوق جدایی ناپذیرمردم فلسطین" برای معرفی هرچه بیشتر جنایتهای اسرائیل در سرزمینهای اشغالی فلسطین از کانال سازمان ملل متحد، تاکید کرد.
حسین ملکی ازاینکه "کمیته ویژه بررسی اعمال ناقض حقوق بشر" به علت کارشکنی و نبود همکاری رژیم صهیونیستی از زمان تاسیس خود در سال 1968 تاکنون نتوانسته از سرزمینهای اشغالی بازدید به عمل آورد، به شدت انتقاد کرد.
کمیته ویژه مذکور بنابر قطعنامه شماره 2443( XXIII) وظیفه دارد سالانه از سرزمینهای اشغالی فلسطین بازدید به عمل آورده و گزارشی را به اعضای سازمان ملل ارائه نماید.

ملکی با اشاره به گزارش کمیته ویژه اظهار داشت :اطلاعات واصله از سرزمینهای اشغالی کمابیش تصویر روشنی از عمق اقدامات غیر انسانی رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع، به ویژه شهروندان آسیبپذیر شامل افراد مسن، زنان و کودکان در سرزمینهای اشغالی ارائه می دهد و این گزارش در واقع تصویری از یک زندان روباز بزرگ و مخوف از یک سرزمین اشغال شده ارائه می دهد که توسط رژیم اسرائیل ایجاد شده و در آن اثری از افراد جانی دیده نمی شود، بلکه زندانیان آن مردم بیگناه شامل زنان و کودکان و به طور کلی ملتی است که در برابر اشغالگری رژیم سفاک صهیونیستی مقاومت می کند و از حقوق اولیه انسانی خود محروم است.

نماینده ایران در کمیته سیاسی سازمان ملل متحد در بخش دیگری از سخنانش با درخواست از جامعه بین المللی برای توجه به اوضاع فاجعه بار ملت فلسطین که بدتر از سال گذشته شده است،گفت : جای تاسف است که این عبارت "بدتر از گذشته" به طور مدام در گزارشهای سالانه کمیته تکرار شده و هر ساله از این واژه برای توصیف وضعیت مردم مظلوم فلسطینی که به طور مستمر در معرض انواع خشونتها و تروریسم دولتی از بمباران گرفته تا کشتارهای هدفمند، کشتارهای فرامرزی، آدم ربایی، تخریب منازل و غیره قرار دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.

ملکی با اشاره به ساخت غیر قانونی دیوار حائل افزود: ساخت این دیوار به طور مستقیم بر زندگی جمعیت بزرگی از مردم فلسطین اثر منفی و مخربی بر جای گذاشته است و بخش وسیعی از حقوق بشر فلسطینیان به شدت نقض شده و بر زندگی مردم تاثیر منفی گذاشته است.

وی گفت : حق آزادی رفت و آمد با استفاده از دهها مانع و ایستهای بازرسی به طور روزانه نقض می شود و در نتیجه ساخت دیوار حائل زمینها و منابع طبیعی بسیاری از فلسطینیها و زمینهای بسیار مرغوب آنان تخریب و غصب شده و بسیاری از خانوادههای فلسطینی از سایر بخشهای فلسطین جدا و منزوی شده است.

نماینده جمهوری اسلامی ایران افزود: بخشی بزرگی از جمعیت فلسطین که تحت تاثیر منفی دیوار حائل واقع شده است هم اینک دچار مشکلات عدیدهای در دسترسی به مدارس، خدمات بهداشتی، محل کار، بیمارستانها، مزارع، بازار و سایر شبکههای اجتماعی هستند که این به نوبه خود منجر به بی خانمانی و جابجایی اجباری آنان گشته است.

به گفته ملکی، بر اساس اخبار واصله با تکمیل دیوار حائل، بیش از 10درصد کرانه غربی به خاک سرزمینهای اشغالی ضمیمه شده و بیش از 50 هزار فلسطینی در حصار دیوار حائل زندانی خواهند شد.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات حمل و نقل و تردد که این دیوار برای فلسطینی ها ایجاد کرده، از جامعه بینالمللی به سبب اینکه تاکنون نتوانسته است به طور عالانه و رضایتبخشی به بررسی معضل فلسطین بپردازد، انتقاد کرد و شورای امنیت سازمان ملل متحد را مقصر اصلی این سختی ها و مصائب معرفی کرد و افزود: بسیار تاسف بار است از اینکه می بینیم این بی تفاوتی شورای امنیت سبب کاهش اعتبار آن شده است.

ملکی در ادامه بر ضرورت اطلاع رسانی درباره وضعیت جاری فلسطین تاکید کرد و از تمام محافل دانشگاهی،دیپلماسی و موسسات تحقیقاتی خواست که از نفوذ و ابزارهای موجود خود برای این امر استفاده کنند.

نبود آزادی بیان و نقض حقوق رسانهها در سرزمینهای اشغالی فلسطین نیز از جمله موضوعاتی بود که نماینده ایران از سازمان ملل خواست مورد توجه ویژه قرار دهد.
ملکی به موضع جمهوری اسلامی ایران درباره حل مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت : جمهوری اسلامی معتقد است حل موضوع فلسطین برای دستیابی به صلح و ثبات جامع و دراز مدت در منطقه خاورمیانه امری ضروری است و صلح در منطقه خاورمیانه نمی تواند با تجاوز، تروریسم دولتی، ارعاب و اشغال فراهم آید.
وی افزود: منشور سازمان ملل متحد، وظیفه خطیری را در این زمینه بر عهده این نهاد بینالمللی گذاشته است که یک راه حل عادلانه و با دوام برای این بحران که هسته اصلی درگیری در خاورمیانه است، پیدا کند. ما معتقدیم که صلح دائمی در فلسطین تنها از طریق بازگردانی حقوق کامل فلسطینیها به آنان شامل حق بازگشت آوارگان به وطن خود با تشکیل دولت فلسطینی به پایتختی قدس شریف است.

نماینده ایران در کمیته چهارم سازمان ملل متحد پایان از کمیته مذکور خواست اقدامات زیر را درباره موضوع فلسطین مد نظر قرار دهد :

1- محکومیت شدید ربودن و دستگیری فلسطینیان توسط نظامیان رژیم صهیونیستی و درخواست از آن رژیم برای آزادی فوری و بی قید و شرط تمام فلسطینیان در بند به ویژه اعضای دستگیر شده پارلمان فلسطین، توقف کامل اعمال تروریستی، قتلهای هدفدار، کشتار فرامرزی، مجازات دسته جمعی، تخریب و محاصره مایملک و غیره

2- اجرای فوری رای مشورتی دیوان بین المللی دادگستری و قطعنامههای ذیربط سازمان ملل متحد

3- ضرورت برگزاری اجلاس متعاهدین کنوانسیون ژنو برای واداشتن اسرائیل به اجرای مفاد کنوانسیون

4- توقف کامل مصادره و غصب زمینهای فلسطینیان و توقف گسترش اسکان یهودیان در سرزمینهای اشغالی

5- حمایت کامل از ثبت خرابی ها و ضررهای وارده بر فلسطینی ها ناشی از دیوار حائل توسط سازمان ملل


روسیه: سیاستمداران آمریکایی به تروریست ها کمک می کنند

جمعه 29 ارديبهشت 1396 - 15:14
معاون وزیر خارجه روسیه گفت که برخی سیاستمداران در واشنگتن با تصویب طرح قانونی برای اعمال تحریم های جدید، به تروریست ها در سوریه کمک می کنند.
العالم - سوریه
به گزارش پایگاه خبری اسپوتنیک، "سرگئی ریابکوف" گفت چنانچه مجلس سنا این طرح را تصویب کند، رئیس جمهور با امضای آن مجبور خواهد شد ظرف 30 روز تحریم هایی را علیه شهروندان دیگر کشورها و شرکت هایی که از دمشق حمایت مالی کرده اند و یا در زمینه نظامی با آن همکاری کرده اند، اعمال کند.
وی گفت برخی سیاستمداران آمریکایی برای ضربه زدن به دمشق حاضرند نه فقط چشم انداز صلح را از بین ببرند، بلکه به تروریست ها هم کمک کنند.
208
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
0
0
افراط گرایی و کشتار؛ مسلمانان میانمار قربانی می‌شوند
بخش اول
چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۶


میانمار دارای منابع غنی نفت و گاز نیست و ارزش مادی خاصی برای کشورهای توسعه یافته ندارد. همین مسأله توضیح می دهد که چرا هیچ یک از کشورهای مدافع حقوق بشر حاضر نیستند به خاطر نسل‌کشی‌های رخ داده در آن، دست به اقدامی جدی بزنند.
محمد مهدی مظاهری استاد دانشگاه در دیپلماسی ایرانی نوشت: در روزهای اخیر در حالی که شکست‌های پی در پی گروه تروریستی داعش در عراق و آزادسازی تلعفر به خبر خوب و پیش روی‌های طالبان در شهرهای مختلف افغانستان و حمله‌های مکرر آنها به مردم و نظامیان این کشور به خبر تلخ رسانه‌های جهان تبدیل شده، در گوشه‌ای دیگر از جهان، فرسنگ‌ها دورتر از خاورمیانه پر آشوب، افراط‌گرایی‌های از جنس غیراسلامی بیداد می کند که این بار مسلمانان قربانیان اصلی آن هستند. جنایاتی همچون به آتش کشیدن خانه‌های مسلمانان، تجاوز به زنان آنها در ملاء عام، مصلوب کردن مردان مسلمان و آتش‌زدن زنده زنده آنها، که هر چند چیزی کم از خشونت و قساوت داعش ندارند؛ اما به دلایلی خاص به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل نمی‌شود، هیچ سازمان بین‌المللی وظیفه خود نمی‌داند که فراتر از محکومیت کاری انجام دهد و هیچ کشور غربی تشکیل ائتلاف برای مقابله با این امر را تعهد و مسئولیت انسانی خود نمی بیند! اما فجایع میانمار از کجا نشأت می گیرد و چرا با چنین واکنش سردی از سوی جامعه جهانی مواجه شده است؟
میانمار، با نام پیشین برمه، کشوریست در جنوب شرقی آسیا که ترکیبی است از اقوام و مذاهب گوناگون. ۶۸ درصد از مردم میانمار از تبار برمه ای، ۹درصد شان، ۷درصد کارن و بقیه از دیگر اقوام هستند. همچنین از نظر مذهبی نیز ۸۹درصد از مردم میانمار بودایی، ۴درصد مسیحی، ۴درصد مسلمان و ۱درصد نیز پیرو آیین هندو هستند. این کشور آسیایی نیز همچون برخی دیگر از همسایگانش از مستعمره‌های بریتانیا بود که در سال ۱۹۴۸به استقلال رسید. از زمان استقلال، این کشور شاهد درگیری‌های درازمدت میان اقوام پرشمار خود بوده و یکی از طولانی‌ترین جنگ‌های داخلی را به خود دیده است. در سال ۱۹۸۲قانون حقوق شهروندی در میانمار به تصویب رسید که به واسطه این قانون از میان ۱۴۴قومیت موجود در میانمار ۱۳۵قومیت حق شهروندی دریافت کردند و ۹دسته از اقوام اقلیت از حق شهروندی محروم شدند که بزرگترین این قومیت‌ها، قوم مسلمان روهینگیا است. بر این اساس نه «تین سین»، رئیس جمهوری میانمار و نه حتی خانم «آنگ سان سوچی» که سمبل مبارزات دموکراسی خواهی در میانمار است، مسلمانان این منطقه را شهروندان میانمار نمی دانند و خواهان مهاجرت یا اخراج آنها هستند.
به دلیل حاکمیت چنین شرایطی در کشور میانمار، تا کنون ده‌ها هزار مسلمان روهینگیا از ترس خشونت‌های اکثریت بودایی و حتی نظامیان میانمار گریخته‌اند و به کشورهای همسایه از جمله بنگلادش رفته‌اند. در روزهای اخیر نیز هزاران نفر از مسلمانان روهینگیا در پی دور جدید خشونت‌ها در استان راخین از خانه‌های خود فرار کرده‌اند و به سوی مرز بنگلادش رفته‌اند. این در حالی است که بنگلادش نیز اعلام کرده است که دیگر توان پذیرش مهاجران جدید را ندارد و بنابراین مهاجران مسلمان در پشت مرزهای این کشور آواره شده‌اند و در شرایط بسیار اسف باری به سر می برند و به علت بارش باران‌های موسمی و نداشتن سرپناه، سلامت و زندگی آنها در خطر است. میانمار یکی از کم توسعه یافته‌ترین اقتصادها در جهان است و استان راخین که محل زندگی بیش از یک میلیون مسلمان روهینگیاست، فقیرترین منطقه میانمار به شمار می رود. میانمار دارای منابع غنی نفت و گاز نیست و ارزش مادی خاصی برای کشورهای توسعه یافته ندارد. همین مسأله توضیح می‌دهد که چرا هیچ یک از کشورهای مدافع حقوق بشر حاضر نیستند به خاطر نسل کشی‌های رخ داده در آن، دست به اقدامی جدی بزنند. از سوی دیگر متهم کردن مسلمانان به افراط گرایی و تروریسم در سال‌های اخیر به رویه ثابت کشورهای غربی و رسانه‌های جریان اصلی تبدیل شده است و حال اندکی برایشان دشوار است که اعتراف کنند خشونت، افراط گرایی و عدم تحمل و مدارا با دیگر اقوام و مذاهب حد و مرز نمی شناسد و در دنیایی که کشتار مخالفان به رویه ثابت آن تبدیل شده، مسلمانان نیز قربانی هستند. مسلمانانی که مانند صهیونیست‌ها، دلالان و کارگزاران بازار بورس و تجارت جهانی نیستند که با استفاده از قدرت ناشی از آن حمایت‌های بین المللی را به سمت خود جلب کنند و نه تسلطی بر غول‌های رسانه‌ای دارند که بتوانند با نمایش فجایعی که بر آنها می رود، افکار عمومی جهان را به سمت خود جلب کرده و کشوری جدید برای خود پیدا کنند. مسلمان روهینگیا، تنها جهان اسلام را دارند، جهانی که خود پر از آشوب، جنگ، اختلاف و تفرقه است، اما امید می‌رود هنوز اندک دغدغه‌ای برای رسیدگی به اوضاع مسلمانان جهان برایش باقی مانده باشد و بتواند با فعال سازی سازمان همکاری‌های اسلامی و سایر نهادهای حقوق بشری بین المللی، درمانی برای اوضاع نابسامان مسلمانان آواره میانمار پیدا کند .
در این حال، شیخ «احمد زین» رئیس شورای علمای لبنان با اشاره به سکوت جامعه جهانی در قبال کشتار بی رحمانه مسلمانان میانمار، گفت: اسرائیل به صورت غیرمستقیم در کشتار اقلیت مسلمان روهینگیا نقش ایفا می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، اخیرا بودایی‌های میانمار با حمایت دولت و ارتش این کشور مرحله جدیدی از ارتکاب جنایت‌های هولناک علیه اقلیت مسلمان معروف به «روهینگیا» را آغاز کرده اند. اخبار مربوط به جنایت‌های وحشتناک علیه این اقلیت مسلمان که از هیچگونه ابزاری برای دفاع از خود برخوردار نیست، طی روزها و هفته‌های اخیر در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب گسترده‌ای داشته است. بودایی‌ها که به نظر می‌رسد از مصونیت ویژه‌ای در نزد دولت و ارتش برخوردار هستند، تاکنون از ارتکاب هیچ جنایت ضد حقوق بشری علیه اقلیت روهینگیا دریغ نکرده‌اند؛ از زنده زنده سوزاندن مسلمانان گرفته تا کَندن پوست بدن آنها و تجاوز به زنان و دخترانشان. تمامی این جنایت‌ها در حالی علیه اقلیت مسلمان روهینگیا انجام می‌شود که تنها گناه آنها گرایش دینی و مذهبی‌شان است و نه چیز دیگر.
البته تصور اینکه اقلیت مسلمان روهینگیا تنها چند هفته یا چند ماه است که توسط بودایی‌ها، دولت و ارتش میانمار مورد تعرض قرار می گیرند، کاملا اشتباه است، چرا که سلسله اقدامات خصمانه و سرکوبگرانه علیه اقلیت روهینگیا سالهاست که در میانمار در جریان است و این سکوت رسانه‌هایِ جیره‌خوار آمریکایی و صهیونیستی در جهان بوده که تاکنون بر چنین جنایت‌های دهشتناکی سرپوش نهاده است. اقلیت روهینگیا، مسلمانانی هستند که در ایالت «راخین» در غرب میانمار سکونت دارند و ۴ درصد کل جمعیت میانمار را تشکیل می‌دهند. این اقلیت مظلوم و بی‌دفاع سالهای زیادی است که با انواع و اقسام محرومیت‌ها و محدودیت‌ها توسط دولت میانمار مواجه هستند.درهمین ارتباط خبرنگار مهر گفتگویی را با شیخ «احمد زین» رئیس شورای علمای لبنان انجام داده است که مشروح آن از نظر می گذرد؛
- درحال حاضر شاهد ارتکاب شدیدترین جنایت‌ها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار هستیم. به نظر شما علت اصلی ارتکاب چنین جنایت‌هایی علیه مسلمانان میانمار که توسط بودایی‌ها و با حمایت دولت و ارتش این کشور صورت می گیرد، چیست؟
* برای جنایت‌هایی که اکنون علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار اتفاق می افتد، در واقع هیچ دلیل و توجیه عقلانی نمی توان آورد. مسلمانان مظلوم میانمار روزانه تنها و تنها به این دلیل کشته می‌شوند که به دین اسلام تعلق دارند. البته به غیر از میانمار، در کشورهای اسلامی نیز به ویژه در سوریه، عراق، یمن و لیبی نیز شاهد ارتکاب چنین جنایت‌هایی علیه مسلمانان هستیم. واقعیت این است که ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی هیچگاه نمی خواهند آب خوشی از گلوی مسلمانان در هر نقطه از جهان که باشند چه در میانمار و چه در هر کشور دیگری، پایین برود.
آمریکایی‌ها، صهیونیستها و همچنین کشورهای غربی به دنبال آن هستند که مسلمانان همواره عقب مانده باشند و هیچ پیشرفتی در هیچ حوزه ای نداشته باشند. ارتکاب جنایت‌های هولناک علیه مسلمانان و اقلیت روهینگیا در میانمار و همچنین جنایت‌های گسترده دیگر در کشورهای اسلامی نمونه ای از توطئه چینی‌های خارجی برای عقب‌ماندگی مسلمانان است. در این میان جمهوری اسلامی ایران می تواند نقش مهمی را در تحکیم صفوف مسلمین در سراسر جهان ایفا کند.
- در این میان، سکوت جامعه جهانی و سازمان ملل متحد در قبال جنایت‌های هولناک علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار نیز بیش از هر چیز دیگری قابل تأمل است. سکوت مجامع بین المللی در این زمینه را چگونه ارزیابی می کنید؟
*متأسفانه جامعه جهانی کارنامه درخشانی در جلوگیری از اقدامات ضد حقوق بشری در کشورهای مختلف ندارد. در میانمار نیز وضعیت به همین شکل است و جامعه جهانی هیچ اقدام مثبتی را برای نجات اقلیت مسلمان روهینگیا از یک فاجعه انسانی صورت نداده است. بدون شک اگر صدای واحدی از سوی جهان در حمایت از مردم مسلمان و مظلوم میانمار شنیده می‌شد، جنایت‌های ددمنشانه علیه آنها تاکنون چند باره متوقف شده بود.
مشکل اینجاست که جامعه جهانی عملا وجود خارجی ندارد، چراکه تنها به اجرای سیاست‌های ایالات متحده آمریکا می پردازد. وضعیت آمریکایی‌ها هم کاملا مشخص است؛ آنها نمی خواهند که مسلمانان سرپا بایستند و با سیاست‌های واشنگتن به مخالفت برخیزند. سازمان ملل متحد نیز همچون جامعه جهانی تحت سیطره و کنترل ایالات متحده آمریکا و صهیونیسم جهانی است و هیچ انتظاری از آنها برای یاری رساندن به اقلیت مسلمان روهینگیا وجود ندارد.
- در برخی موارد مطالبی در رسانه‌ها مطرح شده است مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی نیز به صورت غیرمستقیم در کشتار بی‌رحمانه اقلیت مسلمان روهینگیا نقش آفرینی می کند. شما این مسأله را چگونه ارزیابی می کنید؟
* رژیم صهیونیستی در سرکوب مسلمانان در سراسر جهان نقش آفرینی می کند. این مسأله تازه ای نیست و نیازی به هوش فراوانی هم ندارد. منافع صهیونیست‌ها اقتضاء می کند که مسلمانان در هرنقطه ای از جهان که هستند، نابود شوند. علت این مسأله هم به ایدئولوژی مسلمانان بازمی گردد که در تضاد کامل با ایدئولوژی صهیونیسم جهانی هستند. امروز شما مشاهده می کنید که حتی رسانه‌های صهیونیستی هم نمی توانند بر نقش آفرینی غیرمستقیم تل آویو در کشتار بی رحمانه اقلیت مسلمان روهینگیا سرپوش بگذارند و از دیدارهای دوجانبه مقامات نظامی اسرائیل و میانمار پرده بر می دارند. برهمین اساس، دیگر جای هیچ شکی باقی نیست که صهیونیست‌ها ازجمله طرف‌های خارجی حامی نسل کشی مسلمانان میانمار هستند.
امروز دیگر بر همگان روشن شده است که رژیم صهیونیستی به دنبال غرق کردن مسلمانان در مشکلات و معضلات مختلف است. صهیونیسم جهانی به دنبال غارت ثروت‌های مسلمانان در هر نقطه از جهان از جمله در میانمار است. یکی از اهداف صهیونیست‌ها از حمایت از جنایت‌های غیرانسانی علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار نیز همین است. تا زمانی که اراده جهانی برای مقابله با صهیونیستها وجود نداشته باشد، این جنایتها علیه مسلمانان مظلوم ادامه پیدا خواهد کرد.
- با وجود تصاویر و فایل‌های ویدئویی زیادی که در رسانه‌های ارتباط جمعی در خصوص جنایتها علیه مسلمانان روهینگیا منتشر شده‌اند، بازهم «آنگ سان سوچی» رهبر میانمار که از قضاء برنده جایزه صلح نوبل نیز هست، ادعا کرده که دیگران واقعیت تحولات میانمار را نمی دانند. دیدگاه شما در این خصوص چیست؟
* تاریخ ثابت کرده است که جوایز صلح نوبل به شخصیت‌هایی اعطاء می شود که خدمت بیشتری به تحقق اهداف صهیونیسم جهانی کرده باشند. سوچی، رهبر میانمار نیز ازجمله شخصیت‌هایی است که خدمات زیادی را با حمایت از سرکوب اقلیت روهینگیا به صهیونیستها ارائه کرده است. شما وقتی اسامی اشخاصی همچون «شیمون پرز» رئیس سابق رژیم صهیونیستی را در لیست کسانی که برنده جایزه صلح نوبل شدند را می بینید، دیگر جای شکی در این خصوص باقی نمی ماند. هر کسی که بیشتر در خدمت استعمار آمریکایی باشد، به جایزه صلح نوبل دست پیدا می کند. سوچی و پرز ازجمله این افراد هستند.
ادامه دارد




افراط گرایی و کشتار؛ مسلمانان میانمار قربانی می‌شوند
کشتار مسلمانان روهینگیا ؛ لکه ننگ برپیشانی جامعه جهانی
بخش دوم و پایانی
پنجشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶


جنایت‌های قرون وسطایی بودایی‌ها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار که با چراغ سبز دولت و ارتش این کشور صورت می‌پذیرد، به لکه ننگ دیگری بر پیشانی جامعه جهانی تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، اخیرا بودایی‌های میانمار با حمایت دولت و ارتش این کشور مرحله جدیدی از ارتکاب جنایت‌های هولناک علیه اقلیت مسلمان معروف به «روهینگیا» را آغاز کرده اند. اخبار مربوط به جنایت‌های وحشتناک علیه این اقلیت مسلمان که از هیچگونه ابزاری برای دفاع از خود برخوردار نیست، طی روزها و هفته‌های اخیر در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب گسترده ای داشته است. بودایی‌ها که به نظر می رسد از مصونیت ویژه ای در نزد دولت و ارتش برخوردار هستند، تاکنون از ارتکاب هیچ جنایت ضد حقوق بشری علیه اقلیت روهینگیا دریغ نکرده اند؛ از زنده سوزاندن مسلمانان گرفته تا کَندن پوست بدن آنها و تجاوز به زنان و دخترانشان. تمامی این جنایت‌ها درحالی علیه اقلیت مسلمان روهینگیا انجام می شود که تنها گناه آنها گرایش دینی و مذهبی‌شان است و نه چیز دیگر. البته تصور اینکه اقلیت مسلمان روهینگیا تنها چند هفته یا چند ماه است که توسط بودایی‌ها، دولت و ارتش میانمار مورد تعرض قرار می گیرند، کاملا اشتباه است، چراکه سلسله اقدامات خصمانه و سرکوبگرانه علیه اقلیت روهینگیا سال‌هاست که در میانمار در جریان است.اقلیت روهینگیا، مسلمانانی هستند که در ایالت «راخین» در غرب میانمار سکونت دارند و ۴ درصد کل جمعیت میانمار را تشکیل می‌دهند. این اقلیت مظلوم و بی‌دفاع سال‌های زیادی است که با انواع و اقسام محرومیت‌ها و محدودیت‌ها توسط دولت میانمار مواجه هستند .
ازجمله محدودیت‌هایی که دولت میانمار طی سالهای گذشته علیه اقلیت روهینگیا اعمال کرده، این است که به آنها اجازه کار در اداره‌های دولتی را نمی دهد. این درحالی است که اقلیت روهینگیا از خدمات بهداشتی و درمانی نیز همچون دیگر ساکنان میانمار برخوردار نیستند. اقلیت روهینگیا حتی برای ازدواج کردن نیز نیازمند مجوز دولت میانمار هستند و برای دستیابی به این مجوز نیز باید مراحل سخت و پیچیده‌ای را طی کرده و مبالغ هنگفتی را به دولت پرداخت کنند. تمامی این محدودیت‌ها و محرومیت‌ها و همچنین تمامی جنایت‌هایی که علیه اقلیت روهینگیا رخ می دهد، این باور را به وجود آورده است که دولت میانمار به این اقلیت به چشم شهروندان میانمار نمی نگرد و اساسا آنها را مهاجران غیرقانونی تلقی می‌کند.
طبق اعلام رسمی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، به دنبال آغاز فاز جدید سرکوبگری‌ها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار، تاکنون قریب به ۱۴۰هزار نفر از آنها مجبور به ترک خانه و کاشانه خود و فرار به بنگلادش شده اند. در همین حال، سازمان ملل متحد اعلام کرده است که شمار زیادی از خانه‌های اقلیت روهینگیا در آتش سوخته است. بدون شک این دولت و ارتش میانمار و بودایی‌های تحت‌الحمایه آنها هستند که با آتش زدن خانه‌های اقلیت روهینگیا، موجبات آواره شدن دهها هزار زن و کودک بی دفاع را فراهم آوردند. علاوه بر خانه‌های متعلق به اقلیت روهینگیا، مساجد متعلق به آنها و همچنین مدارسی که فرزندانشان در آنها به تحصیل مشغول بودند نیز به صورت گسترده به آتش کشیده شده است و به همین دلیل اکنون شاهد وقوع یک فاجعه انسانی بی سابقه در میانمار هستیم. واقعیت این است که اقلیت روهینگیا طی سال‌های گذشته همواره از سوی دولت‌ها مورد ظلم واقع شده است. در زمان رئیس جمهوری سابق میانمار یعنی «تین سین» نیز شاهد انجام اقدامات سرکوبگرانه و خصمانه علیه اقلیت روهینگیا بوده ایم. حتی جنایت‌های دولت میانمار علیه روهینگیا تاجایی پیش رفت که وقتی «تین سین» در مقابل سؤالی پیرامون چرایی ارتکاب این جنایت‌ها قرار گرفت، در اظهاراتی تعجب‌برانگیز و شرم‌آور مدعی شد که مسلمانان، شهروند میانمار نیستند. وی مسلمان روهینگیا را قومیتی خارجی معرفی کرده و گفت:مسلمانان یا باید در اردوگاه‌های آوارگان متمرکز یا اخراج شوند. این ادعای ضد حقوق بشری، به خوبی هم صدایی دولت وقت میانمار با بودایی‌های جنایتکار را در این کشور برای همگان نمایان ساخت.
«رعد الحسین» کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد چندی پیش به دنبال ارتکاب جنایت‌های هولناک علیه اقلیت روهینگیا گفته بود: آنچه بر سر مسلمانان روهینگیا می‌آید در حد جنایات جنگی بوده و نیازمند انجام تحقیق بین‌المللی است . دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر نیز با انتشار گزارشی جداگانه تأکید کرد که نیروهای دولتی میانمار در عملیات نظامی علیه اقلیت روهینگیا به «کشتار نوزادان، کودکان، زنان و افراد کهنسال و خشونت‌های جنسی سازمان‌یافته و گسترده» پرداخته‌اند. تمامی این‌ها در حالی است که «آنگ سان سوچی» رهبر میانمار که از برندگان جایزه صلح نوبل! نیز محسوب می شود برای فریب افکار عمومی، جنایت‌های هولناک علیه اقلیت روهینگیا که به مسأله ای «أظهر من الشمس» تبدیل شده است، انکار می‌کند.
رهبر میانمار به جای هرگونه تحرکی که به وضعیت انسانی وخیم اقلیت روهینگیا در این کشور پایان دهد، با دادن آدرس غلط تلاش می‌کند تا افکار عمومی جهان را فریب داده و احساسات خدشه دار شده میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان به دنبال جنایت‌ها علیه اقلیت روهینگیا را کنترل کند. وی مدعی است که دیگران اطلاعی از واقعیت آنچه که در میانمار می گذرد، ندارند. البته حمایت سوچی از جنایت‌ها علیه مسلمانان به عنوان یکی از برندگان جایزه صلح نوبل جای هیچگونه تعجبی برای فعالان حقوق بشری ندارد، چرا که پیش از وی نیز جنایتکاران بسیار قهارتر از او به این جایزه دست پیدا کرده بودند که ازجمله آنها می توان به «شیمون پرز» رئیس سابق رژیم صهیونیستی اشاره کرد.به دنبال حمایت همین رهبر میانمار از جنایت‌ها علیه اقلیت روهینگیا بود که چندی پیش «ملاله یوسف زئی» جوان ۲۰ساله و جوانترین برنده جایزه صلح نوبل طی نامه ای به «آنگ سان‌سوچی» خواست تا از قابلیت‌های خود برای توقف رنج و کشتار و خشونت علیه مسلمانان روهینگیایی اقدامی کند. بر اساس جزئیات، وی در این نامه خواستار توقف خشونت علیه مسلمانان در میانمار شد و از سایر کشورها از جمله زادگاهش پاکستان خواست تا برای پناه دادن به این مردم رنج کشیده اعلام آمادگی کنند. وی افزود: «هر بار که اخبار مسلمانان روهینگیا و رنج و ستم آنان را می شنوم، قلبم از درد فرو می شکند».از سوی دیگر، صدها هزار نفر از فعالان حقوق بشر و معترضین به نسل کشی مسلمانان در میانمار با به راه انداختن کمپینی بین المللی خواستار پس گرفته شدن جایزه صلح نوبل از «آنگ سان سوچی» رهبر میانمار شدند. بسیاری از فعالان حقوق بشری به نام از جمله «دزموند توتو»، از رهبران جنبش ضد آپارتاید آفریقای جنوبی که در سال ۱۹۸۴برنده جایزه نوبل صلح شد با به راه انداختن این کمپین خواستار شکل گیری اعتراضات بین المللی علیه دولت و رهبر میانمار شدند. توتو که اکنون ۸۵سال دارد گفته است: اخبار و تصاویری که از میانمار به جهان ارسال می‌شوند قلب او را می‌شکنند. سوچی باید برای پایان دادن به خشونت و بی‌رحمی علیه مسلمانان این کشور تلاش کند.
در این میان، رد پای رژیم صهیونیستی نیز در جنایت‌های قرون وسطایی علیه اقلیت روهینگیا به چشم می خورد که برخی رسانه‌ها بدان اشاره کرده‌اند .درهمین ارتباط، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در مطلبی نوشت: با وجود درخواست مکرر فعالان حقوق بشری برای توقف فروش تسلیحات اسرائیلی به میانمار، اما مقامات تل آویو همچنان به ادامه فروش جنگ افزار به این کشور جنوب شرق آسیا اصرار دارند». این روزنامه صهیونیستی پیشتر نیز اعلام کرده بود که «ژنرال مین اونگ هلینگ» فرمانده کل ارتش میانمار سپتامبر سال ۲۰۱۵برای خرید سلاح از اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی سفر و با مقامات نظامی از جمله رئیس ستاد ارتش این رژیم دیدار کرد.
بی‌توجهی سازمان ملل به روهینگیا عجیب نیست
«استفن لندمن» معتقد است «آنگ سان سوچی» برنده صلح نوبل یک متقلب است و از سازمان ملل بی توجه به فلسطین نمی توان انتظاری برای رسیدگی به وضعیت مسلمانان میانمار داشت. برای روشن شدن وضعیت مسلمانان روهینگیا در میانمار و چرایی عدم اقدام مناسب از سوی سازمانها و نهادهای بین المللی، خبرگزاری مهر گفتگویی با «استفن لندمن» نظریه‌پرداز آمریکایی داشته است که در ادامه از نظر می‌گذرد. لندمن دانش آموخته دانشگاه‌ هاروارد است.
- اکنون مسلمانان روهینگیا در میانمار با شرایط فاجعه باری روبرو هستند. چرا سازمان‌ها و نهادهای بین المللی به وضعیت آنها توجه نمی‌کنند؟
* خبر تکان دهنده و نگران‌کننده‌ای که تا حد زیادی توسط واشنگتن و سایر پایتخت‌های غربی نادیده گرفته شده در حال وقوع است، چیزی که من آن را نسل کشی آهسته سالیان اخیر بر علیه مسلمانان روهینگیا نامیدم، که متاسفانه در هفته‌های اخیر شتاب گرفته است.
– آنگ سان سو چی، برنده نوبل صلح، که خود قربانی ظلم ارتش میانمار بوده و چندین سال تحت شکنجه قرار گرفته است، در مورد وضعیت مسلمانان روهینگیا سکوت کرده و حتی با اقدامات نظامی علیه آنها همراه شده است. ارزیابی شما از این موضوع چیست؟
* سوچی یک متقلب است که مورد وثوق آمریکایی‌ها است. سوچی نیز با ارتکاب جنایات علیه روهینگیا متهم به جنایت شده است.
- مسئولیت سازمان ملل متحد و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نسبت به مسلمانان و کاهش درد و رنج آنها چیست و چرا آنها این کار را به نحو موثری انجام نداده‌اند؟
*سازمان ملل متحد به عنوان یک ضمیمه، تحت نفوذ سیاستهای آمریکا است. حمایت از چیزی که محکوم است. دبیرخانه و مجمع عمومی سازمان ملل در گذشته و حال، برای فلسطینی‌ها و دیگر افرادی که در معرض تجاوز قرار دارند، چه کاری انجام دادند؟ همه اینها شعارهای بی معنی است.
- اگر وضعیتی که مسلمانان روهینگیا در حال حاضر با آن مواجه هستند به شهروندان یک کشور غربی تحمیل شود، همه سازمان‌های بین المللی و موسسات احتمالا اقداماتی را برای مقابله با این مسئله انجام خواهند داد. چرا این سازمان‌ها استانداردهای دوگانه دارند و به مسلمانان روهینگیا بی‌تفاوت هستند؟
* استانداردهای دوگانه غربی، بدنام، انگشت نما و ظالمانه است. نگاه کنید به نحوه برخورد نامناسبی که با ایران وجود دارد.تکرار ادعاهای جعلی ساخته شده پیشین توسط ترامپ در مورد وجود یک قدرت نظامی هسته‌ای به نام ایران در منطقه در حالی که اسراییل با بمبهای هسته‌ای در منطقه وجود دارد و کسی به آن کار ندارد نکته جالبی است.تهدید اتمی مسلحانه و خطرناک اسرائیل در منطقه نادیده گرفته می شود.کشورهای غربی و متحدان سرکش و حیله گر آنها نسبت به رنج‌های انسانی بی تفاوت هستند و از روهینگیا، فلسطینی‌ها و دیگر افراد بسیار سوء استفاده می کنند.در واقع بدبختی که برخی گروههای انسانی در این کشورها دارند در نتیجه سیاستهای نادرست کشورهای غربی است.
در این حال،«ویلیام بیمن» معتقد است عدم موضعگیری «آنگ سان سوچی» رهبر میانمار به علت این است که او بیشتر نگران آینده قدرت خود در این کشور است تا وضعیت اسف بار مسلمانان روهینگیا. برای روشن شدن وضعیت مسلمانان روهینگیا میانمار و چرایی عدم اقدام مناسب از سوی سازمانها و نهادهای بین المللی، خبرگزاری مهر گفتگویی با پروفسور «ویلیام بیمن» استاد دانشگاه مینه سوتا آمریکا داشته است که در ادامه از نظر می گذرد.
پروفسور ویلیام اورمان بیمناستاد و رئیس گروه مردم شناسی دانشگاه مینه سوتا است. وی همچنین از سال ۲۰۰۵تا ۲۰۰۸ریاست بخش خاورمیانه انجمن مردم شناسی آمریکا را برعهده داشته است.بیمن پیشتر مدیر گروه مطالعات خاورمیانه در دانشگاه براوندر ایالت رودآیلند و استاد مردم شناسی و مطالعات آسیای شرقی این دانشگاه نیز بود. وی دکترای مردم شناسی را از دانشگاه شیکاگو در سال ۱۹۷۶دریافت کرد و به خاطر نوشتن چندین جلد کتاب و بیش از ۱۰۰مقاله علمی در مورد پویش‌های ارتباطات در ایالات متحده، ایران و غیره بسیار مشهور است.
- اکنون مسلمانان روهینگیا در میانمار با شرایط فاجعه باری روبرو هستند. چرا سازمان‌ها و نهادهای بین المللی به وضعیت آنها توجه نمی‌کنند؟
* اولا، میانمار هیچ گونه سود و یا نفع استراتژیکی برای قدرت‌های اقتصادی عمده جهان ندارد. با اینکه برخی از اکتشافات نفت برای اولین بار در برمه بوده، اما منافع اقتصادی آن برای آن کشور کم یا هیچ است. رفتار وحشیانه نیروهای نظامی میانمار برای کسانی که نگران حقوق بشر در سراسر جهان هستند نگران‌کننده است. اما این رفتار نتوانسته موجب تحریک برخی از کشورهای بزرگ جهان شود. به همین دلیل توجه روزنامه نگاران نیز به این موضوع بسیار محدود است. اکنون که‌ حدود ۱۵۰ هزار پناهنده روهینگیایی به بنگلادش فرار کرده‌اند، و رئیس جمهور ترکیه، اردوغان نیز هشدار «نسل کشی» در روهینگیا را صادر کرده، توجه بیشتری به آن جلب شده است.
- مسئولیت سازمان ملل متحد و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نسبت به مسلمانان و کاهش درد و رنج آنها چیست و چرا آنها این کار را به نحو موثری انجام نداده‌اند؟
* موضع سازمان ملل در این مورد تا حدودی ناراحت کننده‌ است. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نیز در مورد روهینگیا ابراز نگرانی کرده، اما سازمان ملل متحد می‌تواند به عنوان یک «نقطه اوج»، کاری شبیه به اعزام نیروهای نظامی انجام دهد. همان کاری که در نهایت در دارفور سودان انجام شد. اما این کار نیاز به صدور قطعنامه از سوی سازمان ملل متحد دارد. اما تاکنون هیچ کس برای تصویب چنین قطعنامه‌ای در سازمان ملل تلاش نکرده است. البته در برابر چنین قطعنامه‌ای میانمار مقاومت زیادی از خود نشان خواهد داد.



صهیونیست‌ها صحنه گردان فجایع میانمار
بخش اول
سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶


تاریخ نشان می‌دهد، روابطی بسیار گرم و نزدیک بین حکومت میانمار و رژیم صهیونیستی وجود دارد که پیشینه تاریخی آن به دهه ۵۰ و اولین سال‌های تاسیس این رژیم در فلسطین اشغالی باز می گردد. به گزارش تسنیم به نقل از مشرق، کشتار مسلمانان و نسل کشی آنها، یکی از مهمترین راهبردهای رژیم صهیونیستی است که از زمان اشغال فلسطین و سرزمین‌های عربی هیچ گاه از نگاه تل آویو دور نمانده است.
در این راستا، نقشه‌های رژیم صهیونیستی تنها کشتار مسلمانان ساکن سرزمین‌های اشغالی را شامل نشده، بلکه مسلمانان دیگر نقاط جهان نیز هدف این کشتارها بوده‌اند، اما نه در قالب کشتارهای مستقیم مسلمانان در کشورهای دیگر، بلکه به صورت غیر مستقیم و از طریق تامین سلاح‌های مورد نیاز رژیم‌های سرکوبگر و گروه‌های شبه نظامی تندرو فعال در مناطق و کشورهای مسلمان نشین مانند منطقه «کشمیر» و کشور «میانمار» که این روزها شاهد عملیات نسل کشی اقلیت مسلمان «روهینگا» در این کشور است.در این ارتباط روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی اذعان کرد که وزارت جنگ اسرائیل علی رغم کشتار و قتل عامی که علیه مسلمانان در کشور میانمار صورت می گیرد، با این حال صادرات سلاح به این کشور را متوقف نخواهد کرد.حقیقت امر این است که رابطه صهیونیست‌ها با کشور میانمار به سال‌های دور باز می گردد. اوایل قرن نوزدهم کشور میانمار از جمله مهمترین مقاصد تجار و بازرگانان یهودی در منطقه جنوب شرقی آسیا بوده و به لطف استعمار انگلیس، پس از خارج کردن اشغالگران ژاپنی از این کشور، شمار زیادی از یهودیان به میانمار مهاجرت کردند.
همپیمان استراتژیک یا مستعمره‌ای صهیونیستی
از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ میلادی در فلسطین اشغالی، حفظ مناسبات این رژیم با کشور میانمار مورد توجه کابینه‌های مختلف صهیونیستی بوده است. در این راستا، در سال ۱۹۵۵ میلادی شاهد سفر «یونو»، نخست وزیر وقت میانمار به «تل‌آویو» هستیم تا اولین سفر یک رهبر آسیایی به سرزمین اشغالی در تاریخ کشورهای این منطقه باشد، آن هم در شرایطی که اغلب این کشورها هنوز موجودیت رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی را به رسمیت نشناخته بودند و در تلاش برای اتخاذ تدابیر و سیاست‌هایی بودند که انزوای «اسرائیل» در عرصه بین‌المللی به دنبال داشته باشد.اعزام صدها دانشجو و افسر ارتش میانمار به تل آویو جهت دیدن دوره‌های مختلف آموزش نظامی و تحصیل در علوم نظامی در دانشکده‌های رژیم صهیونیستی، یکی از مهمترین دستاوردهای سفر یونو به تل آویو شمرده می شد.
امضای قراردادهای تسلیحاتی خرید جنگنده‌های دست دوم صهیونیستی و توپ و تیربار و انواع مهمات و تجهیزات نظامی از ارتش اسرائیل از دیگر نتایج این سفر بود. در ادامه تل آویو اقدام به اعزام تیمی از خلبانان نیروی هوایی این رژیم به کشور میانمار جهت آموزش نیروی هوایی وقت کشور میانمار کرد. در حالی که از آن سو، در عرصه منطقه ای و در حوزه سیاسی یونو تلاش‌های گسترده ای را آغاز کرده بود تا زمینه مشارکت رژیم صهیونیستی در کنفرانس بین المللی «باندونگ» را فراهم کند که قرار بود، با حضور ۲۹ کشور آفریقایی و آسیایی در کشور اندونزی برگزار شود و بعدها پیش زمینه شکل گیری «جنبش عدم تعهد» را فراهم کرد.اما تمام تلاش‌ها و اقدامات یو نو از بیم تحریم و قطع مناسبات سیاسی و روابط دیپلماتیک کشورهای عربی با کشور میانمار با شکست مواجه شدند.سه سال بعد در سال ۱۹۵۸ میلادی «شیمون پرز»، رئیس و «موشه دایان»، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی برای ملاقات با «نی وین»، فرمانده نظامی و نخست وزیر وقت کشور میانمار راهی این کشور شدند.طی دیدارهای صورت گرفته بین طرفین، نی وین بر حمایت همه جانبه و قدرتمند کشور متبوعش از تل آویو تاکید کرد و دستور اعزام ۸۰ نظامی این کشور به سرزمین اشغالی را صادر کرد تا در دوره‌های آموزشی نحوه استفاده از تجهیزات پیشرفته کشاورزی و دستگاه‌های مدرن تولید مواد غذایی که در شهرک‌های صهیونیست نشین به خدمت گرفته می شدند، شرکت کنند.در سال ۱۹۶۱ میلادی «دیوید بن گورین»، نخست وزیر وقت رژیم‌صهیونیستی برای دیدار با مقامات مسئول میانماری و بررسی روابط دو جانبه به این کشور سفر کرد. برخی از تصاویر تاریخی برجا مانده از این سفر، بن گورین را نشان می دهد که در دیدار با مقامات میانمار کلاه محلی و بومی این کشور را بر سر گذاشته است.سفرهای مقامات مسئول رژیم صهیونیستی مانند شیمون پرز، موشیه‌دایان، اسحاق بن زاوی و گولدا مایر، در تمام طول سال‌های دهه ۶۰ میلادی به کشور میانمار ادامه یافت.در دهه هفتاد سازمان جاسوسی «موساد» با برگزاری دوره‌های مختلف، آموزش افسران اطلاعاتی و امنیتی کشور میانمار را بر عهده گرفت و روابط دو جانبه بیش از پیش در تمام سطوح و حوزه‌ها توسعه و گسترش یافت و این موجب شد، رژیم صهیونیستی کشور میانمار را به عنوان مرکز و کانون اداره سیاست خارجی اش در آسیا انتخاب کند.در دهه هشتاد و در راستای روابط اقتصادی موجود بین اسرائیل و میانمار، حکومت وقت میانمار با امضای قراردادی به ارزش ۵ میلیون دلار امتیاز احداث و راه اندازی مراکز مخابرات و تلفن ثابت در این کشور را به شرکت صهیونیستی «تیلراد» اعطا کرد.طی سال‌های دهه هشتاد فعالیت «ماشاو» یا آژانس صهیونیستی همکاری منطقه‌ای و بین المللی جهت رشد و توسعه در کشور میانمار به شکل چشمگیری گسترش یافت، از جمله فعالیت‌های این آژانس برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی و آبیاری در کشور میانمار بود.به این ترتیب، مناسبات تجاری، علمی، بهداشتی، آموزشی، پزشکی و تکنولوژیکی بین میانمار و رژیم صهیونیستی همچنان روند رو به رشد خود را طی می کرد. در این سال‌ها دو طرف سندی امضا کردند که در واقع تفاهم نامه تاسیس اتاق‌های تجاری و بازرگانی مشترک بین میانمار و رژیم صهیونیستی در این کشور آسیایی بود .در ادامه این توافقات به عرصه وزرش و فرهنگ نیز کشیده شد و دو طرف توافقاتی در این دو عرصه نیز امضا کردند. امضای توافق لغو روادید بین اتباع دو طرف اوج مناسبات گرم، روابط نزدیک و همکاری گسترده رژیم‌های حاکم بر میانمار و سرزمین‌های اشغالی بود.
چه کسی سکان هدایت ارتش و نیروی نظامی میانمار را در دست دارد
پس از کودتای نظامی سال ۱۹۸۸ میلادی میانمار، گزارش‌های مطبوعاتی منتشر شدند که اذعان می‌کردند، شرکت‌های تسلیحات‌سازی رژیم صهیونیستی قراردادهایی را در زمینه فروش تیربار و توپ‌های «هوتزر ۱۵۰ میلی متری» با حکومت نظامی این کشور امضا کرده و چندین محموله تسلیحات نظامی به این کشور ارسال کرده اند.در سال ۱۹۹۵ میلادی شرکت اسلحه‌سازی «کور» اسرائیل، کارخانه ای در کشور میانمار جهت تولید محدود تسلیحات نظامی راه اندازی کرد. این شرکت به تولید تکنولوژی و محصولات تجسسی مشهور است.همچنین شرکت صهیونیستی «تلیراد» در سال ۱۹۹۶ میلادی فعالیت خود در عرصه مخابرات و ارتباطات را در میانمار باز هم توسعه داد تا شامل تامین نیازهای این کشور به هر نوع سیستم ارتباطی در عرصه مخابرات شود.ماه مه سال ۱۹۹۷ میلادی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی افشا کرد، به موجب قرارداد امضا شده بین شرکت نظامی صهیونیستی «البیت» با حکومت میانمار، این شرکت امتیاز مدرنیزه کردن جنگنده‌های ارتش میانمار را به دست آورده است. روابط نظامی و اطلاعاتی – امنیتی رژیم صهیونیستی سال‌های بعد نیز شاهد رشد و شکوفایی بود، به گونه ای که میانمار به تنها شریک راهبردی تل آویو جهت توسعه و تقویت زیر ساخت‌های زمینی، هوایی و دریایی نظامی میانمار تبدیل شد و بسیاری از تحلیلگران با استناد به سطح این مناسبات تاکید کردند که کشور میانمار عملا به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در قاره آسیا و جهان تبدیل شده است.در سال ۲۰۰۰ میلادی و در اوج انتفاضه الاقصی جوانان فلسطینی، رژیم میانمار قراردادی نظامی با ارتش رژیم صهیونیستی در زمینه خرید جنگنده‌های «درونز» و سامانه‌های موشکی «پیتون – ۴» را امضا کرد.
در سال ۲۰۱۵ میلادی ژنرال «مین اونگ هلینگ»، رئیس ستاد مشترک ارتش میانمار در سفری رسمی به سرزمین‌های اشغالی با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار و دو طرف درباره توسعه و گسترش همکاری‌های امنیتی، اطلاعاتی و نظامی بحث و تبادل نظر کردند. دیداری که رژیم صهیونیستی تلاش بسیاری به کار برد که مخفی باقی بماند، اما هلینگ در صفحه شخصی‌اش در پایگاه اجتماعی اینترنتی «فیس بوک» از آن و قراردادهای نظامی و تسلیحاتی امضا شده طی این سفر پرده برداشت.در این سفر رئیس ستاد مشترک ارتش میانمار از پایگاه دریایی ارتش رژیم صهیونیستی در بندر «اشدود» و پایگاه هوایی «پالماشیم» این رژیم بازدید و طی دیدار با روسای شرکت‌های اسلحه سازی صهیونیستی با آنها در زمینه اتمام قراردادهای خرید قایق‌های جنگی و تیربارهای سنگین و خودروهای زره پوش بحث و تبادل نظر کرد.به تازگی نیز خبرهایی انتشار یافته که تاکید می کند، حکومت میانمار قراردادی با شرکت صهیونیستی«TAR» فعال و متخصص در برگزاری دوره‌های آموزش نظامی و امنیتی امضا کرده که به موجب آن، این شرکت آموزش نیروهای ویژه ارتش و نیروهای مسلح کشور میانمار در ایالت «آراکان» را برعهده دارد، ایالتی که شاهد وحشیانه ترین و خشونت آمیزترین کشتارها و پاکسازی‌های نژادی علیه مسلمانان ساکن این ایالت بوده است .
طی دسامبر سال گذشته میلادی یک وکیل و فعال حقوق بشری اسرائیلی با مورد خطاب قرار دادن وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خواستار توقف فروش و ارسال تسلیحات نظامی این رژیم به ارتش میانمار شد که آنها را در کشتارها و قتل عام‌های بی رحمانه مسلمانان میانمار به خدمت می گیرد.این درخواست وکیل و فعال حقوق بشر اسرائیلی با مخالفت صریح ارتش رژیم صهیونیستی مواجه شد که به هیچ وجه حاضر نیست، منافع این رژیم به خصوص در مقوله حقوق بشر و مرتبط با موضوعی چون کشتار مسلمانان به دست کشورهای دیگر را قربانی کند.
از سوی دیگر، پایگاه خبری «واللا» که به نزدیکی اش به دوایر اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی مشهور است، گزارشی منتشر کرد که در آن تاکید شده بود، اسرائیل مهمترین تامین کننده نیازهای تسلیحاتی و نظامی ارتش میانمار است و فرماندهان ارشد ارتش این کشور دارای روابط محرمانه و بسیار نزدیک با دستگاه‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیل هستند.در بخشی از این گزارش آمده است:فرمانده کل ارتش و نیروهای مسلح میانمار و مسئول مستقیم کشتار مسلمانان این کشور از جمله شخصیت‌های سیاسی میانماری شمرده می شود که دارای روابطی بسیار نزدیک با دستگاه‌های امنیتی است.در ادامه این دیدارها ژوئن گذشته «میشل بن باروخ»، رئیس دایره پشتیبانی امنیتی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هم در سفری به میانمار با هلینگ دیدار کرد.از ۲۵ آگوست گذشته حکومت و ارتش میانمار دور جدیدی از کشتار و قتل عام مسلمانان این کشور را آغاز کرده که با محکومیت‌های گسترده در عرصه بین المللی به ویژه از سوی مسلمانان مواجه شده است.
راهکار‌های عملی پایان نسل‌کشی در میانمار
با توجه به جنایاتی که علیه مسلمانان میانمار اعمال می‌شود و همچنین تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت‌های اسلامی باید علیه جنایات دولت میانمار اقدام عملی کنند، نکاتی چند حائز اهمیت است.
به گزارش خبرگزاری میزان، محسن پاک‌آیین سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان طی یادداشتی در شورای راهبردی آنلاین که بخش‌هایی از آن را می‌خوانیم،نوشت: با توجه به جنایاتی که علیه مسلمانان میانمار اعمال می‌شود و همچنین تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت‌های اسلامی باید علیه جنایات دولت میانمار اقدام عملی کنند، نکاتی چند حائز اهمیت است.باید توجه داشت مشکل اصلی مسلمانان روهینگیا قانون ۱۹۸۲کشور میانمار است که در این قانون به حدود ۱۳۵قوم از ۱۴۴قوم میانمار هویت شهروندی اعطا می‌شود، اما ۹قوم از جمله قوم روهینگیا که مسلمان هستند و ۴درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند از دریافت هویت شهروندی محروم شد‌ه‌اند. این بدان معناست که از سال ۱۹۸۲قوم روهینگیا به عنوان یک قوم بیگانه که از خارج به میانمار مهاجرت کرده، شناخته شده که باید این کشور را ترک کند.دولت میانمار معتقد است که این مسلمانان، بنگالی هستند و از بنگلادش به آنجا رفته‌اند لذا باید به سرزمین خودشان بازگردند. در حالی که شواهد تاریخی نشان می‌دهد که از قرن اول هجری، مسلمانان در منطقه آراکان که محل سکنای قوم روهینگیا هست، حضور داشتند، سابقه قوم روهینگیا به صدر اسلام باز می‌گردد و همیشه نیز بخشی از اتباع میانمار بودند؛ لذا مسئله قانون میانمار که بدان اشاره شد، مسئله اصلی است که باید تمام فشار‌های رسمی، غیررسمی و مردمی در مسیر تغییر این قانون، تجدیدنظر در آن و اعطای هویت شهروندی به مردم روهینگیا حرکت کند .اگر فقط به صدور بیانیه و اعمال فشار مقطعی بسنده شود، ممکن است دولت میانمار قتل عام و کوچ اجباری را موقتا متوقف کند؛ مانند سال ۲۰۱۱که تقریبا شرایط فعلی حاکم بود و به دنبال فشار‌های بین‌المللی، دولت میانمار اقدامات خشونت‌آمیزش علیه مسلمانان را متوقف کرد، اما دوباره در سال ۲۰۱۷مشاهده می‌کنیم که این مسائل مجددا مطرح شده است؛ لذا تا زمانی که این قانون تغییر نکند همیشه این احتمال وجود دارد که کشتار دست‌جمعی، کوچ اجباری، آوارگی و سوزاندن مزارع را در قبال مسلمانان روهینگیا شاهد باشیم.در نتیجه نقطه عطف تمام فعالیت‌ها باید بر این مسئله متمرکز باشد که به قوم روهینگیا هویت شهروندی میانمار اعطا شود. برای تحقق چنین امری، در بعد بین‌المللی سازمان ملل متحد وظیفه دارد که از حقوق انسان‌ها حمایت کند و اگر چنین نکند از وظایف خود کوتاهی کرده است؛ بنابراین تلاش‌ها باید بر این مبنا باشد که سازمان ملل متحد موضوع را به شورای امنیت ارجاع دهد یا در مجمع عمومی قطعنامه‌ای را صادر کند تا ضمن کاستن و توقف جنایات علیه مسلمانان تلاش شود که مشکل داخلی میانمار نیز حل شده و حقوق مسلمانان روهینگیا به رسمیت شناخته شود. در این خصوص تمام کشور‌های جهان باید از سازمان ملل درخواست کنند که در این راستا اقدام کند.اقدام دیگری که سازمان ملل باید انجام دهد، اعزام یک هیئت حقیقت‌یاب به مناطق مورد بحث میانمار است تا دقیقا علت این فشار‌ها علیه مسلمانان بررسی شود. زیرا شاید این فشارها، زوایای پنهان دیگری داشته باشد که باید شناسایی شود؛ لذا باید ابعاد جنایت را بررسی کنند و با توجه به شناخت واقعیت‌ها راهکار ارائه دهند. به عنوان مثال درخواست شود که مذاکراتی میان بنگلادش، میانمار، کشور‌های همجوار با میانمار و سازمان ملل صورت پذیرد و راه‌هایی پیدا شود که حقوق مسلمانان اعاده شود.مسئله بعدی این است که این موضوع می‌تواند در دادگاه بین‌المللی لاهه نیز به عنوان مصداق نسل کشی مطرح شود؛ این دادگاه دولت میانمار را محاکمه کند و اگر مصداق نسل‌کشی تایید شد حتما عاملان این جنایت باید محاکمه شوند و تحریم‌هایی علیه دولت میانمار اعمال شود.
ادامه دارد




صهیونیست‌ها صحنه گردان فجایع میانمار
کشتار مسلمانان روهینگیا در سایه استاندارد دوگانه آمریکا
بخش دوم و پایانی
چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶


پس از سفر هیلاری کلینتون و تاکید بر انجام اصلاحات در میانمار تاکنون ۵۰‌ هزار مسلمان میانماری کشته شده و به بیش از ۵۰۰۰ زن مسلمان نیز تجاوز شده است.
به گزارش مشرق، کشور میانماراز کشورهای جنوب شرقی آسیا و در همسایگی کشورهای چین، تایلند، لائوس و بنگلادش همسایه است. برمه در سال ۱۸۴۲ توسط بریتانیا اشغال و ضمیمه خاک هند تحت استعمار شده و “برمه بریتانیا ” نام گرفت. استقلال برمه در سال ۱۹۴۸ مورد موافقت بریتانیا قرار گرفت و پس از استقلال به همراه منطقه آراکان، به میانمار تغییر نام داد .در حدود یک میلیون نفر از جمعیت ۵۵ میلیونی میانمار را مسلمانان روهینگا تشکیل می‌دهند. ورود اسلام به میانمار به قرن اول هجری و به‌وسیله تجار عرب به این کشور بازمی‌گردد؛ اما از زمان کودتای نظامی “نی‌وین ” در سال ۱۹۶۲، مسلمانان از مناصب حکومتی و نظامی طرد شدند. مسلمانان روهینگا عمدتاً در غرب میانمار و در شمال ایالت راخین متمرکز هستند. دولت میانمار از ۱۹۶۲ هیچ‌گاه این اقلیت را به رسمیت نشناخته و آن‌ها را مهاجران غیرقانونی نامیده است؛ اما سازمان ملل در مورد مسلمانان میانمار معتقد است نسبت به این اقلیت ظلم بسیاری رفته و حقوق بشر در مورد آن‌ها رعایت نمی‌شود. مسلمانان روهینگا در میانمار از جمله فقیرترین افراد ساکن این کشور هستند که اکثریت جمعیت آن را بودائیان تشکیل داده‌اند.
سفر هیلاری کلینتون به میانمار در مسیر سفرش به قاهره و دیدار با مرسی، تیر خلاص اصلاحات غربی بر پیکر مسلمانان این کشور بود. محور اصلی سفر کلینتون به میانمار بهبود مناسبات آمریکا و میانمار اعلام شد و وزیر خارجه آمریکا در دیدار با تین سین، رئیس جمهوری وقت میانمار از دولت این کشور خواست به اصلاحات در این کشور ادامه بدهند تا ثابت کنند که با جامعه جهانی همراه هستند.پس از این دیدار تین سین در یک سخنرانی اعلام کرد: مسلمانان روهینگیا باید از کشور اخراج و به اردوگاه‌های پناهندگان سازمان ملل منتقل شوند.
دولت میانمار همچنین به صورت رسمی دستور داد که مسلمانان دیگر حق بنا کردن مساجد جدید یا ترمیم مساجد قدیمی را ندارند. همین مصوبه کافی بود تا افراطیون بودائی و هندی نزدیک به ??مسجد را ویران کنند. پس از این سفر و مصوبه دولت میانمار، آتش اختلافات و درگیری‌ها زمانی شعله‌ور شد که ارتش میانمار ۱۱ مسلمان این کش
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
0
0
این درحالی است که مردم افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه، لبنان، مصر، لیبی، یمن ومنطقه خاورمیانه به صورت مستقیم وغیرمستقیم توسط آمریکایی ها جنایتکارشماره یک قتل عام می شوند ومجامع بین المللی ومجامع حقوق بشری تاکنون خفه خون گرفتند وکاری نمی کنند و سکوت اختیارکرده اند؟
سکوت مجامع بین المللی فاجعه بارترازکشتارمردم درمنطقه خاورمیانه توسط آمریکایی ها است.
سکوت مجامع بین المللی درمقابل کشتارانسان های مظلوم، بی گناه و بی دفاع منطقه خاورمیانه توسط آمریکایی ها تاسف باراست.
آمریکا جنایتکارعامل جنگ، بی ثباتی وناامنی درمنطقه است.
آمریکا جنایتکارعامل اصلی جنگ درمنطقه است.
آمریکا جنایتکارعامل پیدایش و رشد تروریسم درمنطقه است.
بنده هر روز شاهد جنایت ها، خیانت های، دخالت های، تجاوزهای ومداخله آمریکا جنایتکار درسوریه و منطقه هستم.
هر ورز جنگنده های آمریکا جنایتکاردرحمایت ازداعش و دیگرگروه های تروریستی کاروان نظامی ارتش سوریه را درسایه سکوت تمام سازمان های بین المللی خیانتکار بمباران کردند.



انفجار در دیرالزور سوریه
العالم از وقوع انفجارهای مهیب در شهر دیرالزور بر اثر حملات جنگندههای ائتلاف بینالمللی به مواضع ارتش سوریه خبر داد.
انفجارهای مهیبی در شهرک ورزشی در شهر دیرالزور واقع در شرق سوریه رخ داد که گفته می شود ناشی از حمله جنگنده های ائتلاف آمریکایی به مواضع ارتش سوریه و هم پیمانان آن در این منطقه است.
خبرنگار العالم بر اساس اطلاعات اولیه به دست آمده از این مکان اعلام کرد هواپیماهای ائتلاف آمریکایی به انبارهای اسلحه و خودروهای زرهی و نظامی ارتش سوریه و هم پیمانانش در این منطقه حمله کردند.
وی افزود صدای انفجارها از ساعت پنج بامداد تا ساعت هفت بامداد شنیده شد.
خبرنگار العالم به نقل از منابع محلی اعلام کرد کار انتقال خودروها و تخلیه افراد از منطقه ای که در آن انفجارها رخ داده است، ادامه دارد.
ستونهای دود نشانگر حجم انفجارها و ویرانی های به وجود آمده در این منطقه است.
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
0
0
جنگنده های ائتلاف بین المللی نیروی هوایی داعش، جبهه النصره، مخالفان سوریه ودیگرگروه های تروریستی درسوریه شده است.
هواپیماهای ائتلاف آمریکایی نیروی هوایی داعش شده است.
حملات هوایی نظامیان آمریکایی نفرت مردم سوریه ازآمریکا را افزایش می دهد.
ائتلاف آمریکایی با داعش مبارزه نمی کند ولی مدعیان حقوق بشرتاکنون نمی فهمند.
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
0
0
درپاسخ به نماینده دائم عربستان سعودی درسازمان ملل متحد
که نماینده دائم عربستان سعودی درسازمان ملل متحد یا اصل مسئله را درک نمی کند دروغ می گوید یا ازاین موضوع بی اطلاع است.
شما چه غلطی درخاک یمن می کنید؟
حمله عربستان سعودی به یمن، اجرای قانون جنگل بود.
نگران ما ازجنایات بی حساب وکتاب سعودی ها دریمن ومنطقه است.
دنیا دربرابرکشتارمردم یمن توسط سعودی سکوت کرده است.
امروز دنیا دربرابرکشتارمردم یمن توسط رژیم جنایتکارآل سعود سکوت کرده.
ازکسی که علیه عربستان سعودی ایستادکی کند، حمایت می کنیم.
عربستان وآمریکا همچنان حامی داعش هستند.
داعش وآمریکا یکی هستند.
آمریکا ثابت کرد که حامی تروریسم است.
عربستان سعودی ثابت کرد که حامی تروریسم است.
داعش و عربستان یکی هستند.
مردم ایران جنایات عربستان سعودی را فراموش نمی کنند.
رژیم جنایتکارآل سعود مردج آمریکایی است.
ایران دربرابر اشغالگری عربستان سکوت نمی کند.
دربرابر اشغالگری عربستان سعودی سکوت نمی کنیم.
عربستان سعودی مانند رژیم صهیونیستی وآمریکا به قوانین بین المللی احترام نمی گذارد.
رژیم جنایتکارآل سعود ازحمایت گروه های تروریستی درمنطقه دست نخواهد کشید.
پشتیبانی نظامی اسرائیل ازعربستان دریمن.
پل هوایی اسرائیل کمک به عربستان درجنگ یمن.
عربستان جنایتکار مانند آمریکا و اسرائیل هیچگاه به قانون بین المللی احترام نمی گذارد.
وهابیت منبع اصلی تروریسم بین المللی است.
عربستان سعودی باید پاسخگوی دخالت ومداخله خود درامورکشورها باشد.
عربستان داعش را وارد یمن کرده است.
سیاست های عربستان خسارت زیادی به مسلمانان زده است.
آنچه امروز دریمن ومنطقه وجهان دیده می شود منعکس کننده جنایات عربستان سعودی است.
سران سعودی با دستورحمله به یمن مرتکب جنایات جنگی شده اند.
عربستان برای القاعده دریمن سلاح می فرستاد.
فیلم همراه القاعده با عربستان درتجاوز به یمن.
علنی شدن همراهی القاعده با عربستان دریمن + فیلم
عربستان جنایتکارجنگی است وباید محاکمه شود.
عربستان سعودی جنایتکار در تاریخ 1394/01/05 با حمایت چند کشورجنایتکاربه سرکردگی آمریکا جنایتکارتاکنون مراکزغیرنظامی یمن را هدف قرارمی دهد وهمچنان نیزادامه دارد.
ارتباط عربستان سعودی با داعش آشکاراست.
حمایت عربستان سعودی ازداعش ادامه دارد.
عربستان سعودی وآمریکا حامی داعش هستند.
قطع حمایت مالی عربستان وامارات تنها راه نابودی داعش.
عربستان باید درباره کمک به داعش توضیح دهد.
چرا عربستان کاری به القاعده وداعش ندارد؟
آمریکا ازتجاوزآل سعود حمایت می کند.
بمب ساخت آمریکا برسرمردم یمن!
بمب های ساخت کشورهای مدعیان حقوق بشراز1394 تاکنون دریمن استفاده می شوند.
حملات عربستان سعودی دریمن تاکنون نتیجه ای نداشته است.
جامعه بین الملل دریمن شکست خورده است.
عربستان سعودی مرتکب جنایت جنگی دریمن شده است.
عربستان سعودی درجنگ یمن مرتکب جنایت علیه بشریت شده است.
حمایت عربستان ازتکفیری ها صدای عفوو بین الملل را درآورد.
جنگ عراق، یمن وسوریه با پول عربستان تامین می شود.
قدرت گرفتن القاعده دریمن با کمک آمریکا وانگلیس.
عربستان سعودی بسیارخطرترازداعش است.
دوستان عربستان سعودی حامی داعش هستند.
عربستان سعودی ازتکفیری ها بدتراست.
عربستان، داعش والقاعده را به یمن آورده است.
رژیم جنایتکارآل سعود به علت جنایات جنگی دریمن باید محاکمه شود.
مبارزه با عربستان، دفاع ازاسلام است.
نماینده دائم عربستان سعودی درسازمان ملل متحد یک دروغگوست و دروغ های زیادی گفته است.
رژیم جنایتکارآل سعود روی اسرائیل را سفید کرده است.
عربستان سعودی با بمباران وحشیانه مردم یمن روی اسرائیل را سفید کرد.
دست آل سعود وآمریکا دریک کاسه است.
عربستان سعودی وآمریکا درتاسیس وحمایت ازتروریست ها درمنطقه نقش دارند.
عربستان سعودی مانند رژیم صهیونیستی وآمریکا ق.انین بین المللی را زیر پا گذاشت.
دست عربستان به خون مردم دنیا آغشته است.
نظامیان عربستان باید ازیمن خارج شوند.
عربستان با چراغ سبزآمریکا دریمن جنایت می کند.
رژیم جنایتکارآل سعود با حمایت آمریکا دریمن جنایت می کند.
عربستان با حمایت صهیونیست ها وآمریکا دریمن کشتارمی کند.
رژیم جنایتکارآل سعود با چراغ سبزآمریکا درمردم 3 سال است برسرمردم یمن بمب خوشه ای می ریزد.
عربستان سعودی دریمن 3 سال است ازبمب های خوشه ای ممنوعه استفاده می کند.
حرف های مدعیان حقوق بشردیگرچه اعتباری دارد؟
چه کسی باور می کند مدعیان حقوق بشرنگران حقوق بشردرسوریه، عراق، افغانستان، یمن و... است؟
جنایات جنگی سعودی ها دریمن.
جنایت سازمان یافته علیه مسلمانان منطقه خاورمیانه، حقوق بشرکجاست؟
آل سعود وداعش یک هدف را دنبال می کنند.
آل سعود ازدایره اسلام خارج است.
درهرجای دنیا جنایتی رخ می دهد دست عربستان سعودی درکاراست.
هرجا ظلمی، جنایت وستم است رد پای عربستان سعودی را می تواند دید.
سکوت دربرابرجنایت ازخود جنایت بدتراست.
کشتاریمنی ها توسط عربستان ومتحدانش جنایت جنگی محسوب می شود ولی سعودی ها ومدعیان حقوق بشر تاکنون نمی فهمند سکوت اختیارکرده اند وخفه خون گرفتند و کاری نمی کنند. عربستان دریمن ازبمب های خوشته ای استفاده می کند ازنظرحقوقی بین المللی جنایت علیه بشریت است.
عربستان، چهره اسلام را لکه دارکرده است.
آل سعود ابزاردست آمریکا واسرائیل است.
امروزخطرعربستان همه کشورها را تهدید می کند.
آمریکا جنایتکاردرجنایت های صهیونیست ها وسعودی ها شریک است.
دولت آمریکا شریک ریخته شدن خون یمنی هاست.
آمریکا جنایتکارشماره یک نقض آشکارحقوق بشر درعربستان سعودی را نمی بیند.عربستان سعودی بزرگترین ناقض حقوق بشراست.
آمریکا جنایتکاردرجه یک نقض آشکارحقوق بشردربحرین را نمی بیند.
آمریکا جنایتکارضد علیه بشریت نقض آشکارحقوق بشرفلسطین اشغالی را نمی بیند.
آل سعود بیشترین حمایت را ازتروریسم کرد.
عربستان سعودی درمدت 7 سال است به همراه آمریکا ازتامین کنند گان اصلی تسلیحات و نیازهای مالی داعش و دیگرگروه های تروریستی درمنطقه بوده است.
آمریکا ازسال 2003 تاکنون ازتروریسم برای تغییرحکومت ها استفاده می کند.
برای نابودی تروریسم باید با وهابیت مقابله کرد.
اقدامات سعودی ها هیچ ارتباطی به اسلام وپیامبراسلام ( ص) ندارد. خدمت بزرگ آل سعود به شیطان بزرگ.
عربستان سعودی مقصر ومتهم اصلی جنگ دریمن است، حق با یمن است.
تمام جنایت های آل سعود/ ازکمک 300 میلیون دلاری به داعش تا به خاک وخون کشیدن 7 هزاریمنی.
عربستان سعودی بزرگ ترین منبع تروریست ها است.
عربستان سعودی بزرگترین تروریست پروراست.
عربستان به داعش درمنطقه کمک می کند.
عربستان با داعش هماهنگ است.
عربستان داعش جهانی است.
داعش پیاده نظام رژیم جنایتکارآل سعود است.
عربستان تسلیحات القاعده را تامین می کند.
عربستان تسلیحات داعش را تامین می کند.
رژیم جنایتکارآل سعود اصلی ترین حامیان مالی داعش درمنطقه وجهان است.
سیاست عربستان فاجعه ای برای ملت های اسلامی است.
سیاست ها وتوطئه عربستان سعودی درمنطقه شکست خورده است.
سیاست عربستان برای ملت های عربی وسلامی فاجعه است.
رفتارعربستان درمنطقه تهدید آمیزاست.
این درحالی است که مردم عراق، سوریه، لبنان، مصر، لیبی، یمن ومنطقه خاورمیانه به صورت مستقیم وغیرمستقیم توسط سعودی ها جنایتکارشماره یک قتل عام می شوند ومجامع بین المللی ومجامع حقوق بشری تاکنون خفه خون گرفتند وکاری نمی کنند و سکوت اختیارکرده اند؟
عربستان احترامی برای زندگی بشری قائل نیست.
عربستان سعودی عامل جنگ، بی ثباتی وناامنی درمنطقه است.
عربستان سعودی عامل اصلی جنگ درمنطقه است.
عربستان سعودی عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درمنطقه است.
چرا سازمان های جهانی درمقابل نسل کشی سعودی دریمن خاموش اند؟
سازمان های بین المللی چرا درمقابل تجاوز به یمن سکوت کرده اند؟
سکوت مجامع بین المللی درمقابل کشتارمردم یمن تاسف باراست.
سکوت مجامع بین المللی فاجعه بارتر ازکشتارمردم دریمن است.
عربستان سعودی پدرواقعی تروریسم درمنطقه است.
عربستان تامین کننده هزینه تروریست ها درانگلستان است.
اگرکمک های ایران نبود عربستان سعودی عراق دراشغال می کرد.
آل سعود سگ زنجیری آمریکاست.
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
0
0
درپاسخ به رئیس بی ادب شورای ضد امنیت سازمان بی ملل متحد خیانتکارشماره یک
درپاسخ به نماینده بی ادب آمریکا درسازمان ملل متحد خیانتکار
چرا ترامپ وحشی خفه خون گرفتن!
طی سه ماه؛
ارتش سوریه: ۱۴۲۱ محموله سلاح آمریکا به دست داعش و النصره رسیده است
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴

رئیس اداره عملیات اصلی ارتش سوریه اعلام کرد که ارتش آمریکا در طول تنها سه ماه ۱۴۲۱ محموله سلاح در اختیار دو گروه تروریستی داعش و جبهه النصره قرار داده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، ژنرال علی العلی رئیس اداره عملیات اصلی ارتش سوریه در جریان نمایش سلاح های به غنیمت گرفته شده از عناصر مسلح گفت: آمریکا به گروه به اصطلاح "مخالفان" سلاح نمی دهد بلکه سلاح را در اختیار دو گروه داعش و جبهه النصره قرار می دهد.
وی تصریح کرد: می دانیم که آمریکا از پنجم ماه ژوئن گذشته تا 15 سپتامبر جاری 1421 محموله تجهیزات نظامی و سلاح به تروریست ها داده است. آمریکا مدعی شده که این سلاح ها مختص مبارزه با تروریست ها است اما در نهایت، به دست عناصر داعش و جبهه النصره رسیده است.
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در ماه مه گذشته گفته بود که این سلاح ها برای گروه موسوم به "نیروهای سوریه دموکراتیک" ارسال شده که قرار بوده از آنها برای آزادسازی شهر رقه از تروریست ها استفاده کند اما به گفته این ژنرال ارتش سوریه، این سلاح ها به دست تروریست های داعش و النصره رسیده است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: