کد خبر: ۷۴۰۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۶
تعداد بازدید: ۲۶۶
خوشرو:
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل جمع‌بندی دبیرکل مبنی بر این‌که جهان بیش از هر زمان دیگر به اقدامات چندجانبه برای حل­ چالش‌های جهانی نیاز دارد را مورد تایید قرار داد و از اقدامات برخی قدرت‌ها در تضعیف چندجانبه­‌گرایی ابراز نگرانی کرد.
باید با هرگونه تلاش در جهت تضعیف توافق هسته‌ای مقابله شود

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، غلامعلی خوشرو در جریان جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با موضوع بحث در خصوص گزارش سالانه دبیرکل در مورد کار این سازمان، برجام را به عنوان شاهدی بر ارزش دیپلماسی دانست و گفت: باید با هرگونه تلاش برای تضعیف این توافق که در نهایت منجر به تضعیف دیپلماسی و چندجانبه­‌گرایی خواهد شد، مقابله شود. 

سازمان ملل در ایفای نقش گزارشگری درخصوص برجام رویکرد سازنده‌‌تری اتخاذ کند

وی همچنین از دبیرخانه سازمان ملل متحد خواست، در ایفای نقش گزارشگری خود در خصوص برجام رویکرد سازنده‌‌تری اتخاذ کند.

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل با اشاره به تصویب معاهده ممنوعیت سلاح­‌های هسته­‌ای، آن را گامی به سمت  هدف غایی «جهان عاری از سلاح­‌های هسته­‌ای» دانست و اظهار داشت: این اقدام، اعتراض جمعی کشورهای جهان به پنجاه سال تخلف کشورهای دارای سلاح‌های هسته­‌ای از تعهدات خلع­ سلاحی‌شان است. 

ایجاد دفتر مقابله با تروریسم باعث تقویت انسجام و هماهنگی می‌شود 

خوشرو همچنین به روندهای نگران‌کننده­ «رقابت­ جدید تسلیحاتی هسته­‌ای» و «رقابت­ جدید مدرنیزه کردن تسلیحات هسته­‌ای» در کنار خواست قوی جامعه بین‌المللی برای پایان دادن فوری به این رقابت‌ها اشاره کرد و عدم ذکر این روندهای مهم در گزارش دبیرکل را یادآور شد. 

وی با اشاره به ایجاد دفتر مقابله با تروریسم به عنوان بخش جدیدی در دبیرخانه سازمان ملل متحد برای هدایت فعالیت­‌های مرتبط با مقابله با تروریسم، این اقدام را باعث تقویت انسجام و هماهنگی و بهبود ارتباطات داخلی و خارجی در این حوزه دانست. 

اختصاص بودجه کافی به دفتر مقابله با تروریسم از محل بودجه عادی سازمان ملل 

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در عین حال تصریح کرد: این اقدام باید ظرفیت سازمان ملل در پرداختن به علل ریشه­‌ای تروریسم و افراطی‌گری خشن را افزایش دهد.

وی خواستار اختصاص بودجه کافی به این دفتر از محل بودجه عادی سازمان ملل متحد شد و از این موضوع که در حال حاضر در ساختار جدید اغلب پست­‌ها از محل بودجه داوطلبانه تامین می‌شوند، ابراز نگرانی کرد. 

دستیابی به صلح و توسعه پایدار اکنون فوری­‌ترین اولویت این منطقه است

سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد در ادامه به وضعیت منطقه خاورمیانه اشاره کرد و این منطقه را درگیر چالش‌های متعدد انسانی، اجتماعی و زیست­ محیطی دانست و خاطرنشان کرد: دستیابی به صلح و توسعه پایدار اکنون فوری­‌ترین اولویت این منطقه است. لذا فرآیند تحول نظام ملل متحد باید به گونه­‌ای باشد که به کشورهای این منطقه در برآوردن نیازها و رفع چالش‌های خاص خود کمک کند.

خوشرو خواستار آن شد که سازمان ملل متحد در تنویر افکارعمومی جهانی نقش هدایت‌کننده ایفاء کند و در این حوزه دنباله‌روی روندهای رسانه­‌ای هم­‌راستا با تمایلات کشورهای تامین‌کننده مالی نباشد. 

تلاش‌های دبیرکل در تحول باید توانایی اعضای برای ایفای نقش نظارتی خود را تقویت کند

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل با اشاره به تلاش‌های دبیرکل جدید سازمان ملل متحد در ایجاد تحول در مدیریت این سازمان، ابراز داشت که این اقدامات باید توانایی اعضای برای ایفای نقش نظارتی خود را تقویت کرده و نیز ماهیت بین دولتی، چندجانبه و بین­‌المللی این سازمان را حفظ کند.

وی اضافه کرد: کشور ما طرح­‌های دبیرکل برای ایجاد تحول را به دقت بررسی خواهد کرد و ایران مشارکت فعالی در مباحثات در این خصوص خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
رئیس جمهور آمریکا دروغگوست
رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل از مردم ایران تمجید و حمایت میکند ولی ظاهراً یادش رفته است که چند ماه پیش ما ایرانیان را به اتهام تروریسم از ورود به خاک آمریکا منع کرده است و این نشان میدهد که آقای ترامپ یک فرد دروغگو و منافق است.

ترامپ، دروغگو است
اخیراً رئیس جمهوری آمریکا در سازمان ملل از مردم ایران تمجید و حمایت کرده است اما از ورود مردم ایران به آمریکا به عنوان تروریست جلوگیری میکند. به نظر من این موضوع نشان میدهد که ایشان فردی منافق و دروغگو است.

این چه سازمان مللی است؟
سازمان مللی که در جنگ عربستان علیه یمن دخالت نمیکند و آن را متوقف نمیکند چه سازمان مللی است؟ آیا با این جنگ و ریختن خون مردم بیگناه موافق است؟ آیا با جنگ افروزان و اسلحهفروشها هماهنگ است؟ به نظر من این سازمان باید توسط خداپرستان اداره شود.
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
آمریکا جنایتکارداعش را وارد افغانستان کرده است.
آمریکا جنایتکار باید پاسخگو باشد که چه کسانی از داعش در افغانستان حمایت میکنند

آمریکا جنایتکار باید پاسخگو باشد که چه کسانی با بالگردهای بینشان،گروه تروریستی داعش را تجهیز میکنند و جنگجویان این گروه را آموزش میدهند.

که آمریکا جنایتکار باید پاسخگو باشد که چه کسانی به گروه تروریستی داعش حمایت تسلیحاتی، مشاوره و آموزش ارائه می‌کنند.

درحالی که رادارهای آمریکایی بر فضای افغانستان تسلط دارند اما بالگردهای بی‌نشان در نقاط مختلف این کشور به گروه‌های تروریستی کمک تسلیحاتی می‌کنند.

آمریکا جنایتکار در استراتژی جدیدش در افغانستان به جای تمرکز به تشدید جنگ باید برای حل سیاسی معضل جاری این کشور تلاش می‌کرد.

مراکز امن تروریستی در خارج از خاک افغانستان وجود دارد اما آمریکا جنگ را در روستاهای افغانستان به پیش می‌برد.

آمریکا موفق نمی‌شود تا افغانستان را به سوریه و یا عراقی دیگر تبدیل کند.

که آمریکا در افغانستان با حمایت از گروه تروریستی داعش پروژه نابودی طالبان را اجرا می‌کند.

با این حال، آمریکا همواره به حمایت از گروه تروریستی داعش در افغانستان متهم است.

که در درگیری این گروه با داعش، نیروهای هوایی آمریکا، طالبان را هدف قرار می‌دهند.


سازمان ملل ائتلاف سعودی را در فهرست سیاه قرار داد

پیش نویس یک سند محرمانه نشان میدهد که سازمان ملل ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی را به خاطر کشتار کودکان یمنی در فهرست سیاه قرار داده است.

پیش نویس یک سند محرمانه که از سوی خبرگزاری رویترز دیده شده است، نشان می دهد که سازمان ملل نام ائتلاف سعودی را به خاطر کشتار کودکان یمنی در فهرست سیاه قرار داده است. البته این سند اشاره کرده است که ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی تدابیری را برای ارتقای محافظت از کودکان اتخاذ کرده است.

در یمن، اقدامات ائتلاف در نهایت منجر به هدف قرار دادن و کشتار کودکان شده است، 683 کودک در جریان حملات ائتلاف سعودی در یمن کشته شده اند. در سال 2016 میلادی بیش از 36 مورد حمله تایید شده به مدارس و بیمارستان های یمن گزارش شده است.

البته ائتلاف سعودی در زمان آماده شدن این گزارش تدابیری را برای بهبود حفاظت از سلامتی و جان کودکان یمنی اتخاذ کرده است.
البته در سند سازمان ملل، حوثی ها و نیروهای دولت یمن و همین طور القاعده نیز به خاطر نقض حقوق کودکان در سال 2016 میلادی در فهرست سیاه قرار دارند. پیش نویس این گزارش باید از سوی آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل تصویب شود. این سند قرار است به شورای امنیت سازمان ملل طی ماه جاری ارائه شود. اعضای شورای امنیت قرار است 31 اکتبر درباره این سند مذاکره کنند.
نماینده عربستان در سازمان ملل حاضر به اظهارنظر درباره این گزارش تا زمان انتشار رسمی آن نشده است. در ماه اوت، دفتر نمایندگی عربستان سعودی در سازمان ملل اعلام کرده بود که هیچ توجیهی برای قراردادن نام ائتلاف در فهرست سیاه قرار ندارد.
استفان دوجاریچ سخنگوی سازمان ملل نیز تاکید کرده است که سازمان ملل درباره اسناد درزیافته، اظهار نظر نمی کند.
ائتلاف سعودی سال گذشته نیز در فهرست سیاه سازمان ملل قرار گرفت ولی بعدا توسط بان کی من دبیر کل سابق سازمان ملل از این فهرست حذف شد تا این گزارش مورد بازنگری قرار گیرد.
در آن زمان منابع آگاه اعلام کردند که عربستان سعودی به دبیر کل سازمان ملل فشار آورده و تهدید کرده است که منابع مالی این سازمان را قطع خواهد کرد.
ائتلاف به رهبری عربستان سعودی از مارس 2015 میلادی تجاوز علیه خاک یمن را آغاز کرده است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: