کد خبر: ۷۲۸۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۸
تعداد بازدید: ۲۴۶
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر لزوم اعتماد به مسئولان کشور گفت که نباید با بی اعتمادی قدرت چانه‌زنی مسئولان در قراردادهای بین‌المللی را کاهش داد.
۹۱۹ تحریم در دوران پسابرجام برداشته شده است به گزارش خبرداغ به نقل از  ایسنا،حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) و در جریان بررسی نفتی توتال گفت: امروز ما وظیفه بخشی از مسوولیت فضای روانی در داخل و عرصه بین المللی را داریم. نباید به نام تاریخ سیاه کشور به قراردادی که در عرصه حاکمیت ملی بسته شده، حمله کنید.

وی با اشاره به میزان برداشت نفت در دوران‌های قاجار و رضاخان گفت: حداکثر میزان فروش نفت در دوران قاجار  ۸ تا ۱۶ درصد، در دوران رضاخان ۳۳ درصد و بعد از ملی شدن نفت ۵۵ درصد شد،‌ ولی ما اکنون به دنبال جذب سرمایه گذاری و نه خام فروشی هستیم.

وی اهمیت قرارداد را در سد شکنی در فضای پسابرجام دانست و گفت: در شرایطی که کشورها به دنبال بازگشت تحریم هستند قراردادی با تضمین های حاکمیت ملی بسته شده است. ما باید ۲۰۰ میلیارد دلار در میادین نفتی سرمایه گذاری کنیم که چنین پولی را نداریم. الان در بهترین شرایط ۹۰ درصد بودجه برای هزینه های جاری و ۱۰ درصد برای هزینه های عمرانی مصرف می شود.

نماینده اسلام آباد غرب گفت که ما قراردادی می بندیم تا از نزدیکترین مخازن مشترک بهره‌برداری کنیم پس به مسئولان کشور اعتماد کنید و زمان مذاکرات هسته ای نیز طرح بی اعتمادی،‌ توان چانه زنی مسئولان را تضعیف کرد اکنون نیز این بی اعتمادی توان چانه زنی را کم می کند. به جای بی اعتمادی اگر فکر می کنید تخطی شده آن را مطرح کنید.

فلاحت پیشه با بیان اینکه ۹۱۹ نوع تحریم در دوران پسا برجام برداشته شده، گفت که ۲۴۵ تحریم باقی مانده. ماحصل تلاش ها آن است که آمریکا را در کنج قرار داده و با سایر کشورهای دنیا کار می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: