وی در خصوص اهداف این نشانگرهای تغذیه ای به مواردی از جمله شناخت و افزایش اطلاعات تغذیه ای مصرف کننده و انتخاب آگاهانه مواد غذایی، لزوم و ضرورت وجود این نشانگرها بر بسته های مواد غذایی نظیر روغن ها، تفسیر هر یک از این رنگها، مبنای تعیین این رنگها و نیز شاخص های موجود در این نشانگرها از قبیل قند، نمک، اسیدهای چرب ترانس و چربی ها اشاره کرد.
همچنین به خانواده های شرکت کننده در این جشنواره آموزش هایی در زمینه اصلاح الگوی مصرف نمک و قند و چربی، ارتباط مصرف زیاد نمک با بروز بیماری هایی نظیر فشارخون بالا، پوکی استخوان و سرطان معده و نیز مقادیر مجاز مصرف نمک، لزوم توجه به مقادیر پنهان نمک در مواد غذایی و ارتباط بروز مشکلاتی نظیر افزایش فشار خون و اضافه وزن و... با مصرف چربی های حیوانی، آموزش سبک الگوی صحیح تغذیه به کودکان و نیز توصیه به مصرف کمتر قندها و چربی ها و مواد غذایی سرخ شده و فست فودها داده شد.
در پایان با تاکید بر سلامت مواد اولیه غذایی، رنگ، طعم و نبوغ در تهیه و تزیین غذا ها، از سوی مرکز توسعه و سلامت کیش به 5 نفر از برترین های این جشنواره جوایزی اهدا شد