کد خبر: ۶۹۸۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۴
تعداد بازدید: ۵۳۸
پیشنهاد می کنیم این غذا را در برنامه زمستانی خود قرار دهید و از مرغ پته بازمانده از غذای ظهر یا روز قبل تهیه کنید. این کار یکی از بهترین راه های مصرف بهینه غذاهای مانده است.
طرز تهیه مرغ فلورنتاینترکیبی رویایی از تکه های مرغ و پنیر آغشته به سس سفید که روی بستری از اسفناج قرار گرفته اند.

به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین: مرغ فلورنتاین که برگرفته از آشپزی ایتالیایی است این ویژگی را دارد که با سبزیجات پخته ماهی و میگو آماده شود. پیشنهاد می کنیم این غذا را در برنامه زمستانی خود قرار دهید و از مرغ پته بازمانده از غذای ظهر یا روز قبل تهیه کنید. این کار یکی از بهترین راه های مصرف بهینه غذاهای مانده است.
 

مواد لازم:

    سینه مرغ پخته (100 گرم / 200 کالری) 400 گرم خردشده
    پنیر موتزارلا (100 گرم / 289 کالری) 200 گرم رنده شد
    شیر (100 گرم / 110 کالری)  200 میلی لیتر
    آرد (100 گرم / 360 کالری) 2 قاشق غذاخوری
    کره (100 گرم / 737 کالری) 2 قاشق غذاخوری
    اسفناج ساطوری (100 گرم / 25 کالری) 300 گرم
    نمک و فلفل (100 گرم / 0 کالری) به میزان لازم

 


طرز تهیه:

1- برای تهیه سس سفید کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید.

2- هنگامی که کف کرد و رنگش شفاف شد آرد را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا در کره حل شود.

 3-پس از 30 ثانیه شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کرده و روی شعله ملایم دائم آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

4-اسفناج را در یک قابلمه با 3 قاشق غذاخوری آب بپزید سپس آبکش کرده و بچلانید تا آبش کاملا گرفته شود.

5- یک ظرف نسوز را چرب کنید. اسفناج را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید.

 6-نیمی از پنیر پیتزا را با مرغ و سس سفید مخلوط کنید و مایه را روی اسفناج بریزید.

7- روی آن را با پنیر پوشانده و 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

 8-تا پنیر روی آن آب و برشته شود. با سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری و سبزیجات پخته سرو کنید.

نکات:

 به این غذا انواع سبزیجات آبپز را اضافه کنید.

 در بعضی از دستورهای تهیه در سس سفید ریحان ساطوری می ریزند.

 برای خوش طعم تر شدن مرغ فلورنتاین به مایه مرغ و سس قارچ سیر رنده شده و آبلیمو اضافه کنید.

 می توانید یک لایه از حبوبات آبپز مانند عدس یا لوبیا را به این غذا اضافه کرده و سیب زمینی کنار آن را حذف کنید.

خواص اسفناج:

ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.اسفناج سبزی مفید برای تقویت اعصاب است.اسفناج برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.رماتیسم و نقرس را درمان می کند.برای زیاد کردن شیر در مادران شیر ده موثر است. تخم اسفناج ملین و خنک کننده است. تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: