کد خبر: ۶۸۸۷۹۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۳
تعداد بازدید: ۴۷۸
در پیراشکی سیب, تکه های سیب به خمیری نرم و سبک آغشته شده و کاملا سرخ, برشته و طلایی شده اند. آن را گرم و همراه سس بادام مخصوص سرو نمایید.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: در پیراشکی سیب, تکه های سیب به خمیری نرم و سبک آغشته شده و کاملا سرخ, برشته و طلایی شده اند. آن را گرم و همراه سس بادام مخصوص سرو نمایید.
 
مواد لازم:

     آرد معمولی : 100 گرم
     نمک : به میزان لازم
     پودر دارچین : نصف قاشق چای خوری
     آب گرم : 175 میلی لیتر
     روغن نباتی : 4 قاشق چای خوری
     سفیده تخم مرغ : 2 عدد
     سیب , پوست کنده : 2 عدد
     روغن نباتی یا روغن آفتابگردان جهت سرخ نمودن : مقداری
     شکر دانه ریز جهت تزیین : مقداری
     دارچین جهت تزیین : مقداری

 
مواد لازم جهت تهیه سس:

     ماست طبیعی : 150 میلی لیتر
     اسانس بادام : نصف قاشق چای خوری
     عسل شفاف ( بدون موم ) : 2 قاشق چای خوری

 
طرز تهیه پیراشکی سیب با سس بادام

طرز تهیه:

1. آرد و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک نمایید.

2. پودر دارچین را افزوده و خوب مخلوط نمایید . سپس آب گرم و روغن گیاهی را بیافزایید و خوب هم بزنید.

3. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس آن را به خمیر اضافه نمایید .

4. با استفاده از چاقویی تیز , سیب را به تکه های بزرگ خرد نمایید و داخل خمیر بریزید .

5. روغن را داخل ماهیتابه ای گود حرارت دهید تا به دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد یا دمایی که بتواند چند تکه نان را در عرض 30 ثانیه سرخ نماید . اکنون سیب ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا رنگشان طلایی شود و پف نمایند .

6. پیراشکی های سیب را با کمک کفگیر از روغن در آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود .

7. شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط نموده و روی پیراشکی ها بپاشید .

8. تمام موارد لازم جهت تهیه سس را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و با هم ترکیب نمایید . سس آماده را همراه با پیراشکی ها سرو نمایید .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: