کد خبر: ۶۷۷۸۴۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۴
تعداد بازدید: ۴۹۰
رئیس انجمن تولیدکنندگان صنایع غذایی خراسان‌رضوی گفت: گران شدن شکر در برخی صنایع غذایی مانند کمپوت و یا کیک کلوچه سبب شد تمام سود تولیدکنندگان از بین برود.
به گزارش خبرداغ به نقل از خبرگزاری تسنیم: محمد استادی  اظهار داشت: در نظر بگیرید که حدود 30 درصد از مواد اولیه محصولاتی مانند کمپوت را شکر تشکیل می‌دهد و با افزایش 50 درصدی قیمت آن، بهای تمام شده تولیدات حدود 15 درصد بالا می‌رود؛ حال اینکه حاشیه سود محصولات غذایی به این اندازه نیست.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر گران شدن شکر سبب شد واحدهایی که فعالیت خود را ادامه دهند در واقع سود سربه‌سری داشته و تنها توانستند هزینه‌های خود را تأمین کردند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان صنایع غذایی خراسان رضوی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تعادل دادن به قیمت شکر در بازار، خاطرنشان کرد: هم اکنون قیمت شکر از 3700 تومان به ازای هر کیلو به 3100 تومان رسیده اما هنوز با قیمت متعارف فاصله داشته و باید اقدامات مورد نیاز برای کاهش بیشتر قیمت انجام شود.

استادی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که تنش‌های ابتدایی موضوع شکر هم اکنون از بین رفته و حواله‌های افرادی که از بورس خرید داشته‌اند نیز بنا است به زودی پرداخت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: