کد خبر: ۶۷۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶
تعداد بازدید: ۳۹۳
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، گفت: ما نیازمند داشتن یک نظام حزبی هستیم و من از آینده نظام مردم‌سالار کشورمان نگرانم مگر این‌که به سمت حزبی شدن پیش برویم.
باهنر: سیاستمداران ما عادت کردند منافع حزب را بدون هزینه آن بپذیرند /برخی دنبال آرای پوپولیستی هستندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، محمدرضا باهنر در همایش فصلی خانه احزاب طی سخنانی با اشاره به انتخابات مجلس دهم، اظهار کرد: این انتخابات با ادوار گذشته تفاوت‌های زیادی داشت و قدمی به سمت جلو در این انتخابات برداشته شد و همه فعالان سیاسی و سیاستمداران به این باور رسیدند که هر کس فعال سیاسی است و یا مطالباتی دارد باید پای صندوق‌های رأی دنبال کند نه این‌که به خیابان‌ها بریزد.

اهم سخنان وی به نقل از خبرگزاری ها به شرح زیر است:

* در برآوردی که از ترکیب راه‌یافتگان به مجلس وجود دارد شاهد حضور 57 درصد از لیست امید، 40 درصد از لیست اصولگرایان و 3 درصد نیز از مستقلان هستیم و مردم تهران نیز در لیستی رأی دادن یک قدم تشکیلاتی برداشتند و صددرصد حزبی رأی دادند.

*{ با بیان این که "برخی افراد به دنبال جذب آرای پوپولیستی هستند"} ما سیاستمداران عادت کردیم که منافع حزب را بپذیریم اما هزینه‌های آن را نمی‌پردازیم و حتی روسای جمهور در کشورمان نیز این‌طور بوده‌اند و این موضوع ربطی به اصلاح‌طلب بودن یا اصولگرا بودن ندارد.

*فعالان سیاسی در کشور این گونه عادت کرده‌اند که از منافع حزب بهره‌مند شده اما هزینه‌های آن را پرداخت نکنند. همین که بالا رسیدند می‌گویند که چه تشکیلات و چه حزبی؟ ما خودمان بالا آمده‌ایم.

* برخی از لیست امید بالا آمدند اما در مجلس به این لیست رأی ندادند. برعکس این ماجرا هم وجود داشت یعنی آنهایی که به نام اصولگرایی بالا آمدند در مجلس اعلام استقلال کردند.

* اینکه گفته می‌شود من مستقلم و عضو هیچ حزب و گروهی نیستم مانند این است که گفته شود من هیچ طایفه، گروه، خانواده و محل تحصیلی ندارم.

* استقلال از احزاب در کشور ما ممدوح است در حالی که مضموم‌ترین روش کار سیاسی است . فرض کنید که یک آقایی 10- 15 یا 20 میلیون رأی آورده است؛ این عزیز رئیس جمهور که 20 میلیون رأی آورده تصور می‌کند که به اندازه این تعداد، بزرگ شده است. او محبوب است و مردم به او رأی داده‌اند اما معلوم نیست که به اندازه 20 میلیون نفر بفهمد بنابراین باید یک تشکیلات و مراکز مطالعاتی وجود داشته باشد.

*  در کشور بیش از 400 حزب از وزارت کشور مجوز گرفته است که از این تعداد 350 حزب تنها روی کاغذ است و بقیه هم در زمان غیر از انتخابات در خواب زمستانی بوده و در هنگام انتخابات یک تکانی به خود می‌دهند.

* در کشور تنها 5 یا 6 حزب داریم که در طول سال فعال بوده و همایش و دفتر و روزنامه و نشریه دارند و تولید و نشر فکر می‌کنند.

*ما ناچار به داشتن 3،2 تا 4 حزب فراگیر، منظم، چارچوب‌دار و پاسخگو در کشور هستیم. اگر به این سمت نرویم، من بابت آینده نظام مردم سالاری خوف دارم که به بحران و بن بست روبرو شود مگر اینکه کار حزبی را بپذیریم.

*اگر از نردبان حزبی بالا می‌رویم باید به آن تعهد داشته باشیم و آن هم یک شرط دارد، اینکه آن حزب در چارچوب‌های اصلی نظام که توسط مقام معظم رهبری طبق بند 110 قانون اساسی تعیین می‌شود فعالیت کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: