کد خبر: ۶۶۸۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
تعداد بازدید: ۷۵۲
صنعت کامپیوترها و گجت‌های هوشمند با بررسی عناصر و ترکیب‌ها در ابعاد مولکولی توانسته از آنها استفاده‌های قابل توجهی بکند. یکی از این حوزه‌ها، الکترونیک مولکولی است.
به گزارش خبرداغ به نقل از مجله دیجی کالا - اسماعیل دلخموش: صنعت کامپیوترها و گجت‌های هوشمند با بررسی عناصر و ترکیب‌ها در ابعاد مولکولی توانسته از آنها استفاده‌های قابل توجهی بکند. یکی از این حوزه‌ها، الکترونیک مولکولی است. در این حوزه دانشمندان بوسیله مولکول‌ها مدار و دستگاه‌های الکترونیکی می‌سازند. در یک تحقیق جدید محققان چینی کلیدی ساخته‌اند که در هنگام مورد اصابت قرار گرفتن بوسیله یک فوتون می‌تواند مستقلا خاموش یا روشن شود. این اتفاق مسیر را برای کاربردهای بیشتر در سیستم‌هایی که به جای الکتریسیته از نور استفاده می‌کنند فراهم کرده.



دانشمندان به دلایل کاملا روشنی وارد حوزه الکترونیک نوری شده‌اند. اول از همه اینکه نور از جریان الکتریسیته سریع‌تر حرکت می‌کند که این موضوع به معنی افزایش سرعت محاسبات است. کوچک کردن ابعاد دستگاه‌هایی که با این سیستم کار می‌کنند هم خود می‌تواند موجب افزایش سرعت بیشتر شود. امری که در دستگاه‌هایی مثل پنل‌های خورشیدی، حسگرهای نوری یا در کاربردهای زیست‌پزشکی بسیار مفید خواهد بود.

پیش از این تلاش‌هایی برای ساخت یک قطعه تک مولکولی شده بود که چندان موفق نبودند و کلیدهایی بوجود آوردند که به کارآمدی کلیدی که در حال حاضر ساخته شده نبودند. حال با ساخت این کلید می‌توانیم شاهد پیشرفت‌های جدی‌تر علمی باشیم. هنوز تا استفاده از این کلید در محصولات تجاری زمان زیادی باقی است اما نمی‌توان منکر اهمیت این دستاورد شد. سوال این جا است که با گسترش این تکنولوژی آیا ممکن است در آینده کامپیوترها به جای جریان برق از نور استفاده کنند؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: