*متن مصوبه هیات وزیران به شرح زیر است:
1- به منظور صیانت از
جنبه های فقهی غذای حلال، هماهنگی اقدامات و فعالیتهای دولت در زمینه نشان
(برند) تجاری حلال و حصول جهتگیریهای کلی نقشه راه حلال جمهوری اسلامی
ایران شامل اولویت دادن به تجارت حلال، حضور مؤثر در عرصه بینالمللی،
توسعه و تکمیل زنجیره تولید و تجارت حلال و تحقق سیاستهای محوری زیر،
شورای سیاستگذاری و راهبری حلال متشکل از وزیران صنعت، معدن و تجارت
(رییس)، جهادکشاورزی، امورخارجه، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و
آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری، معاون علمی و فناوری رییسجمهور،
رؤسای سازمان های مدیریت و برنامهریزی کشور، میراث فرهنگی، صنایع دستی و
گردشگری و ملی استاندارد ایران، نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی و
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تشکیل میشود:
الف- هماهنگسازی سیاستگذاریها، مدیریت و اجرایی نمودن قوانین مربوط.
ب- افزایش ظرفیت تولید دانش مرتبط با امور حلال و به اشتراکگذاری دانش تولیدشده.
پ- ارتقای زیرساختها و سطح کیفی استانداردهای مرتبط با حلال.
ت- کمک به اقتصاد حلال و ارتقای جایگاه بینالمللی ایران در زمینه تجارت حلال.
تبصره 1- سایر نهادها و سازمانهای ذی ربط حسب مورد به جلسات مربوط دعوت میشوند.
تبصره 2- دبیرخانه شورا در سازمان ملی استاندارد ایران مستقر خواهد بود.
2- وظایف و ارکان زیرمجموعه شورای مذکور در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط به تصویب شورا میرسد.