به گزارش سرویس اقتصادی خبرداغ ؛ بانک سرمایه در سال 84 با هدف خدمت به جامعه زحمتکش و بی ادعا
فرهنگیان و با سرمایه ایشان توسط صندوق ذخیره فرهنگیان با هزاران امید در دل معلمین
خدوم تأسیس گردید، ولی عمر روزهای خوش این بانک و هدف متعالی چندان طولانی نبود. به
گفته منابع آگاه و باسابقه بانک، پس از مدیریت قابل قبول سید بها الدین هاشمی و
دکتر اصغر ابوالحسنی که بانک فرهنگیان
درخشان ترین دوران خود راباتکیه بر بانکداری بدون ربا و پیشروی در پرداخت سود علی
الحساب با جذب منابع ارزان و مانا شده بود، از سال 88 به بعد دیگر روی خوش به خود
ندید.
در میان کارشناسان نظام بانکی صندلی متزلزل مدیریت عامل و هیأت مدیره این بانک به صندلی انتخاری معروف شده است، بشکلی که هر فردی که از سال 88 بر اریکه مدیرعاملی این بانک تکیه زده پس از آن بدلیل سیاست های جزیره ای و دستوری و نیز سوء مدیریت باید پاسخگوی بسیاری از نهادهای نظارتی از قبیل بانک مرکزی و سازمان بازرسی کل کشور می شد و در پی آن بارها برای مدیران عامل و هیأت مدیره این بانک احکام انفصال از خدمت بین یک تا شش سال منظور و اجراء گردید.
متأسفانه طی دوسال گذشته این روند نزولی شدت گرفته و سرمایه هموطنان فرهنگی و همیشه خدوم بازیچه دست مدیران نه چندان لایق گشته و در این مدت رو به زوال و نابودی می رود. در مدت فوق این بانک شش مدیر و سرپرست به خود دیده که طی شش ماه گذشته با مدیریت جدید بدترین صدمات به سرمایه فرهنگیان معزز وارد گشته که تعدادی از این موارد در ادامه به شکل تیتروار و طی روزهای آینده بصورت گزارش مبسوط به همراه اسناد مربوطه به اطلاع عموم هموطنان خواهد رسید.
حال باید دید وزیر محترم آموزش و پرورش که با پیدایش بارقه امیدی برای فرهنگیان و با وعده سر و سامان به صندوق ذخیره فرهنگیان و زیر مجموعه های آن از جمله بانک سرمایه موفق به اخذ رأی اعتماد از نمایندگان مردم شد، آیا از این اوضاع اسفناک بانک بی خبر است؟ که اگر بی خبراست وای به حال این مدیریت و نظارت بر زیرمجموعه اش که باید امین مال، رفاه و امنیت بزرگترین قشر کارمند کشور باشد و اگر باخبر است که باید فریاد و امصیبت ا سر داد. ایشان بعنوان مدیریت ارشد وزارت آموزش و پرورش و نماینده فرهنگیان باید پاسخگوی اقدامات دهشتناک در بانک سرمایه باشد.
بانک سرمایه هنوز از اقدامات و دخل و تصرفات آقای م.الف و آقازاده های خوش ارتباط که پرونده های ایشان در دستگاه قاطع قضا مفتوح می باشد قامت راست ننموده که شاهد این اقدامات و نگاه ناپاک بر اموال فرهنگیان معززمان هستیم. عناوین و موارد بر خلاف قانون و تضعیع حقوق سهامداران بانک سرمایه که مشروح و گزارش مبسوط عناوین بهمراه اسناد در روزهای آتی منتشر خواهد گردید بشرح ذیل می باشد:
1. اختصاص پاداش برای مدیرعامل و اعضاء هیأت مدیره با مصوبه هیأت مدیره و تنها بعد از گذشت شش ماه از سال؟!
2. پرداخت تسهیلات 166 میلیاردی به شرکت زیرمجوعه برخلاف قوانین و بخش نامه های بانک مرکزی .
3. تطمیع و پرداخت سه میلیارد ریالی به خبرگزاری نهاد خاص برای پیشگیری از انتشار اخبار فساد در بانک به شرکت مجری جذب آگهی های خبرگزاری فوق.
4. انتصاب افراد غیر متخصص و با غرایض مشخص در سمت های مدیریتی بانک از قبیل انتصاب فردی که بعنوان مداح مراسم های مذهبی وارد بانک شده و هم اکنون مدیریت عامل شرکت فرهنگی ورزشی بانک سرمایه را تصاحب نموده است.
5. تحمیل هزینه چند ده میلیاردی تعویض تابلوهای سردر شعب بانک، آن هم در سالی که با فرمایش مقام معظم رهبری به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری گردیده است که البته این مورد با هوشمندی کارکنان و کارشناسان شریف بانک مسکوت مانده و شاید انتشار این خبر حداقل باعث بایگانی عمل فوق و جلوگیری از تحمیل هزینه هنگفت دیگری بر بانک شود.(عمل فوق بصورت صرف مقایر با اصول مدیریت استراتزیک وتوسعه برند است)
در حالی که تک کارت هم برای بانک سرمایه است.
از قدیم گفته اند : از کوزه همان برون طراود که در اوست
با بازداشت شدگان کهریزک انجام داد تا عدالت در مورد همگان یکسان اجرا شود
آقای وزیر شما هم با وزیر قبلی (آقای فانی)فرقی ندارید شاید آن در آخر وزارت خود به تکاپو افتاده بود واز حقوق معلمان می خواست دفاع کند اما شما بعد از گرفتن رای اعتماد از نمایندگان منتخب مردم دیگر به فکر معلمین نیستید لطفا زود تر اسستعفا بدهید با تشکر
میلیاردها تومانی که هر ماهه از حساب فرهنگیان کسر شده تحت عنوان صندوق ثخیره فرهنگیان تنها هنرش اعطای ماشین با تعداد بسیار کم ومحدود وان هم با سود 17% و15% بوده است که واقعا از جناب آشتیانی انتظارداریم تلا ش کنند هم تعداد واگذاری ماشین بیشتر شود وهم سود آن کمترو تک رقمی. وبانک نیزان شااله پس از سروسامان گرفتن با انتصاب مدیریت قوی کوشش ان در جهت خدمت رسانی به جامعه بسیارمهم کلیدی فرهنگیان باشد.