آموزش پخت مرغ به سبکی جدید با سبزی

آموزش پخت مرغ به سبکی جدید با سبزی

طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روش‌های پخت مرغ است که برای مزه‌دار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده می‌شود و طعم بسیار متفاوتی دارد.
۱۴۰۱/۰۷/۰۷
طرز تهیه مربای انگور، یک مربای بدون شکر!

طرز تهیه مربای انگور، یک مربای بدون شکر!

مربای انگور یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که پخت آن نیازی به شکر ندارد و شیرینی آن همان شیرینی طبیعی میوه انگور است.
۱۴۰۱/۰۶/۲۴
آیس موکای خانگی به خوشمزگی کافی‌شاپ

آیس موکای خانگی به خوشمزگی کافی‌شاپ

یکی از انتخاب‌های هیجان انگیز در کافی‌شاپ‌ها، آیس موکاست زیرا هم خوشمزه است و هم طعم قهوه آن زیاد نیست. در ادامه به شما طرز تهیه آیس موکا را در منزل خواهیم گفت.
۱۴۰۱/۰۶/۰۸
طرز تهیه یک غذای ارزون و مناسب وضعیت تورمی!

طرز تهیه یک غذای ارزون و مناسب وضعیت تورمی!

“اشکنه گوجه فرنگی” غذای بسیار خوشمزه با کالری کم اما پرخاصیت است و یک پیشنهاد عالی است برای افرادی که قصد لاغری دارند.
۱۴۰۱/۰۵/۲۲
طرز تهیه غذایی خوشمزه مخصوص چله تابستان

طرز تهیه غذایی خوشمزه مخصوص چله تابستان

در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمی‌چسبد.
۱۴۰۱/۰۵/۰۱
طرز تهیه باگت شکم‌پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان

طرز تهیه باگت شکم‌پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان

اگر قصد دارید یک صبحانه مفصل و متفاوت تدارک ببینید این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحان کنید.
۱۴۰۱/۰۴/۲۹
طرز تهیه ۶ نوع بستنی برای رفع عطش تابستانی

طرز تهیه ۶ نوع بستنی برای رفع عطش تابستانی

اینجا یاد بگیرید بستنی فوق العاده خوشمزه‌ای را در خانه برای عزیزانتان درست کنید و با ترفندهای ساده آشپزی را آسان کنید.
۱۴۰۱/۰۴/۲۶
طرز تهیه رشته پلو با قیسی به روش مجلسی

طرز تهیه رشته پلو با قیسی به روش مجلسی

رشته پلو با قیسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو با قیسی در ادامه با ما همراه باشید.
۱۴۰۱/۰۴/۲۵
سس چندش‌آور با خواص بسیار!

سس چندش‌آور با خواص بسیار!

زمانی که با مورچه قرمز بافنده روبرو می‌شویم معمولا طرف‌شان نمی‌رویم و ترجیح می‌دهیم از آنها دور بمانیم.
۱۴۰۱/۰۴/۱۵
پیش‌غذای محبوب ایرانی‌ها، جهانی شد

پیش‌غذای محبوب ایرانی‌ها، جهانی شد

در اقدامی جالب و قابل توجه، صفحه رسمی مجله نیویورک تایمز کوکینگ در اینستاگرام، سالاد شیرازی را به عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه و متفاوت به مخاطبان خود معرفی کرده است.
۱۴۰۱/۰۴/۰۸