طرز تهیه سوپ گل کلم؛ یک سوپ گیاهی و مقوی

طرز تهیه سوپ گل کلم؛ یک سوپ گیاهی و مقوی

سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود.
۱۴۰۱/۱۰/۲۹
۵ نکته طلایی برای تهیه شیر موز کافی شاپی

۵ نکته طلایی برای تهیه شیر موز کافی شاپی

شیر موز یکی از انواع نوشیدنی‌های سرد و بسیار مقوی است که محبوبیت بالایی دارد و با صرف زمان کمی آماده می‌شود.
۱۴۰۱/۱۰/۰۸
طرز تهیه جوجه با سس زرشک؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه جوجه با سس زرشک؛ شیک و مجلسی

جوجه با سس زرشک یکی از روش‌های طعم دار کردن جوجه می‌باشد.
۱۴۰۱/۱۰/۰۸
طرز تهیه خورش قورمه سبزی با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با گوشت قلقلی

خورش قورمه سبزی با گوشت قلقلی یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده و سریع می‌باشد.
۱۴۰۱/۰۸/۰۷
فوت و فن‌های پخت آبگوشت قهوه‌خانه‌ای

فوت و فن‌های پخت آبگوشت قهوه‌خانه‌ای

آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و بسیار مشهور ایرانی است که بسیار پرطرفدار و محبوب است.
۱۴۰۱/۰۸/۰۵
۶ دستور غذایی ساده و خوشمزه با نخود

۶ دستور غذایی ساده و خوشمزه با نخود

نخود را می‌توان به شکل‌های مختلف تهیه کرد و در رژیم غذایی گنجاند. در ادامه این مطلب به ۶ دستور آشپزی که از نخود استفاده می‌شود، اشاره خواهیم کرد.
۱۴۰۱/۰۷/۱۶
روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روش‌های پخت مرغ است که برای مزه دار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده می‌شود و طعم بسیار متفاوتی دارد.
۱۴۰۱/۰۷/۱۴
طرز تهیه سوپ قارچ به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ به روش رستورانی

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه آن از ترکیب قارچ و مرغ با شیر و خامه استفاده می‌شود و یک سوپ غلیظ و مجلسی است.
۱۴۰۱/۰۷/۱۲
چگونه بوی دنبه را بگیریم؟

چگونه بوی دنبه را بگیریم؟

روغن دنبه یا روغن حیوانی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما برخی افراد به دلیل بوی بد آن استفاده نمی‌کنند. روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید بوی دنبه گوسفندی را از هر غذایی از بین ببرید.
۱۴۰۱/۰۷/۱۱
آموزش پخت مرغ به سبکی جدید با سبزی

آموزش پخت مرغ به سبکی جدید با سبزی

طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روش‌های پخت مرغ است که برای مزه‌دار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده می‌شود و طعم بسیار متفاوتی دارد.
۱۴۰۱/۰۷/۰۷