نتیجه تحقیق دانشمندان در دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که فاصله چند ماهه بین تزریق دوز اول و دوز دوم واکسن آسترازنکا سطح ایمنی بدن در برابر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» را بهبود می بخشد.
نتیجه پژوهشی که پیشتر انجام شده بود نشان میداد افرادی که به طور عمودی مینشینند احساس مثبت بیشتری از دیگران دریافت میکنند و احساس غرور بیشتری در مقایسه با افرادی دارند که به صورت خمیده مینشینند. بررسیهای دیگر اعتماد به نفس بالا را در ارتباط با نوع نشستن صحیح میدانند. بررسی اخیر در دانشگاه "فریدریش الکساندر" آلمان صورت گرفته است.
این پژوهش نشان میدهد که مکالمه و صحبت کردن در مورد دیگران با شخصی ثالث و یادگیری در مورد تجربیات افراد به تقویت ارتباطات اجتماعی و تقویت کارکرد ذهن کمک میکند.
یافتههای یک مطالعه تازه در آلمان نشان میدهد که دامنه آسیب ویروس کرونا به ریهها ختم نمیشود بلکه پانکراس (لوزالمعده) هم میتواند هدف حمله این ویروس باشد و این مطالعه، آلوده شدن سلولهای مولد انسولین در پانکراس را آشکار میکند.
دانشمندان در اوهایو آمریکا دو سویه جدید و جهش یافته از ویروس کووید-19 یافتهاند که با دو نوع قبلی شناسایی شده در انگلیس و آفریقای جنوبی متفاوت است و توانایی انتقال و شیوع بیشتری دارد.
محققان انگلیسی به هر فردی که حاضر به تزریق واکسن آزمایشی کروناویروس جدید باشد، ۳۵۰۰ پوند پول پرداخت میکنند، اما هرگونه عواقب احتمالی و عوارض جانبی ناشی از این تزریق بر عهده فرد خواهد بود.
خفاش ها در طول تاریخ ناقل بیماری های خطرناکی به انسان بوده اند که هزاران نفر را به کام مرگ فرستاده است. این اواخر از آنها به عنوان مظنونان اصلی ناقل ویروس کرونا نام برده می شود اما سوال اینجاست که چرا این ویروس های مرگبار روی خود خفاش ها تاثیری ندارد؟