کد خبر: ۸۱۸۸۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹
تعداد بازدید: ۴۷۵
سریال گاندو با هدف باور پذیری ورود جاسوسان به کشور و پروژه نفوذ در تلویزیون ایران ساخته شده است. با این حال بیش از آنکه جاسوسان را مورد هجمه قرار دهد، دولت و دستگاه وزارت خارجه را تخریب کرده است.
ناصری: سریال گاندو نشان داد که صداوسیما اپوزیسیون دولت است/ مخالفان دولت برای آن‌که تخلفاتشان، آشکار نشود، مدام دست به تخریب دولت می‌زنند
به گزارش خبرداغ به نقل از رویداد 24: سریال گاندو با هدف باور پذیری ورود جاسوسان به کشور و پروژه نفوذ در تلویزیون ایران ساخته شده است. با این حال بیش از آنکه جاسوسان را مورد هجمه قرار دهد، دولت و دستگاه وزارت خارجه را تخریب کرده است.

عبدالله ناصری فعال سیاسی اصلاح طلب گفته صداوسیما چندسال است که دچار یک ضایعه بسیار بزرگ است و در همه بخش‌های آن نیز کاملا مشهود است. بعد از لاریجانی کسانی که سکان مدیریت صدا و سیما را به دست گرفتند، مدیران واقعی صداوسیما نبودند و القائات و تفکرات جناحی خود را در سایر برنامه‌های موجود پیاده سازی می‌کنند، مانند سریال گاندو که این روز‌ها بسیار مطرح است.

او معتقد است فارغ از گرایش‌های کارگردان و تولید کننده این سریال [که تا آن‌جایی که می‌دانم گرایش‌های سیاسی آن‌ها همسو با صداوسیما نیست] مسلم این است که پخش این سریال آن هم در این شرایط حساس بر اساس عارضه نامدیریتی در حال عرضه شدن است که تماشاگر را در حالی مجبور به دیدن می‌کند و بخش‌های زیادی از آن منطبق با واقعیت نیست.

ناصری ادامه داد: وجود جاسوس در سیستم‌های امنیتی امری است که در همه جای دنیا اتفاق می‌افتد، اما مهم این است که این سریال تمرکز خود را بر تخریب دولت گذاشته است. اصل ماجرا انحراف از ماده ۴۴ قانون اساسی یا شکل گیری نهاد‌های شبه دولتی یا بزرگ شدن بازوی نهاد‌های اقتصادی نظامی است که سرمنشاء تمام مسائلی است که سریال گاندو به آن پرداخته اما در خود سریال نشان داده نمی‌شود و تنها عوامل دیگر در آن به شدت پررنگ است و کاملا در این سریال مبالغه هم مشاهده می‌شود. فارغ از همه این مسائل، امروزه صداوسیما مرجعیت خود را در بخش‌های خبری و ... را از دست داده و از این بابت نگران نیستم که دولت و سایر نهاد‌های زیر مجموعه آن با سریال‌های مانند گاندو تضعیف شود.

ناصری با در پاسخ به اینکه آیا باور پذیری مردم نسبت به اینگونه برنامه‌ها زیاد است یا خیر، تصریح کرد: مردم در دو سه سال اخیر آن چیزی که می‌بینند نه فقط دولت، بلکه کلیت حاکمیت است؛ این یعنی صدا و سیما متوجه نیست که مردم دیگر هیچ تفاوتی میان قوه مجریه قضاییه و مقننه قائل نیستند، اما چون کنش‌گرایی‌ها و تصمیمات دولت به سرعت در زندگی مردم تاثیر خود را می‌گذارد، همه امور از چشم دولت دیده می‌شود.

سریال گاندو نشان داد که صداوسیما اپوزیسیون دولت است

او معتقد است تخلفات و عدم شفافیت‌ها و مشکلات در نهاد‌هایی دیگر به مراتب بیشتر است، اما از آنجایی که صداوسیما اپوزیسیون دولت است و با توجه به اینکه دولت از رسانه‌های محدودی برخوردار است و در سال ۹۲ هم رسانه مشخص و قدرتمندری را برای خود شکل نداد، اکنون دچار چنین مشکلاتی شده است. دولت حتی در بخش‌هایی که نیاز به جراحی بود هم دست به تغییر نزد و طبیعی است که در این شرایط سریال‌هایی مانند گاندو یا برنامه‌های مهران مدیری ذهنیت مردم را تغییر دهند.

ناصری در رابطه با اینکه کدام جریان از تخریب دولت منفعت دارد، گفت: درست است که اکنون برجام آن نتیجه‌ای که باید را نگرفت و آمریکا از آن خارج شد، اما این توافق هسته‌ای از همان ابتدا یک دستاورد بزرگ برای نظام بود و مخالفان دلیل مخالفت خود را این می‌دانستند که برجام گام بزرگی در شفافیت مالی و نظام مدیریتی کشور بود و آن دولت مقتدر در سایه که تلاش دارد دولت را ضعیف نشان دهد، این دستاورد را برنمی‌تابد و اگر این شفاف سازی صورت می‌گیرد آن‌ها مجبور به پاسخگویی در بسیاری از امور می‌شدند. به عبارتی دیگر مخالفان و تضعیف کنندگان دولت برای آن‌که تخلفات، عدم شفافیت‌هایشان آشکار نشود، مدام دست به تخریب دولت می‌زنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: