کد خبر: ۸۱۵۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰
تعداد بازدید: ۳۱۲
یک متخصص قلب‌ و عروق با بیان اینکه کاهش استرس، یکی از عوامل مهم در کنترل ابتلاء به فشارخون بالاست، گفت: باید توجه داشت افرادی که به این بیماری مبتلا هستند با مصرف دارو بهبودی کامل خود را به‌دست نمی‌آورند و بیماری‌شان وی به‌طور کل از بین نمی‌رود؛ بنابراین بیمار برای کنترل بیماری خود نیاز دارد به‌طور مرتب دارو مصرف کند.
بیماری فشارخون بالا علاج ندارد؟به گزارش خبرداغ ، محمد طیبی صبح امروز در نشست خبری «بسیج ملی فشارخون» که در بیمارستان امام‌رضا شماره دو برگزار شد، در رابطه با چگونگی پیشگیری از ابتلاء به فشارخون بالا، اظهار کرد: یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در ابتلای افراد به بیماری قلبی و عروقی فشارخون بالای آن‌هاست که به‌راحتی قابل شناسایی و درمان است. بیماری فشارخون بالا، قابل تشخیص و پیشگیری بوده و با هزینه اندک، قابل درمان است.

وی افزود: فشارخون بالا قلب، مغز، کلیه‌ها، چشم‌ها و اندام داخلی را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و منجر به نارسایی قلبی و گرفتگی عروق می‌شود؛ بنابراین افراد با رعایت اصول ساده علمی می‌توانند از ابتلاء به این بیماری جلوگیری کنند. یکی از این موارد، کنترل استرس‌ها است. افراد نبایستی به استرس‌های خود، دامن بزنند. تقریباً تک‌تک بیمارانی که من مراجعه می‌کنند به‌ویژه خانم‌ها، استرس‌های بالایی دارند.

طیبی ادامه داد: در این زمینه پرستاران و پزشکان باید نقش خود را برای ایجاد آرامش در بیماران ایفا کنند. باید توجه داشت در بسیاری از مواقع، خدمات درمانی باکیفیت بالایی ارائه می‌دهیم، اما در زمینه گفت‌وگو با بیمار که منجر به ایجاد آرامش و کمک به درمان وی می‌شود تفاوت عمده‌ای داریم با کشورهایی که در این زمینه پیشرفت داشته‌اند.

این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: ما در ایجاد ارتباط مناسب با بیمار، صحبت با او و درک وی ضعیف هستیم. یکی دیگر از مواردی که می‌تواند در کنترل ابتلاء به فشارخون بالا مؤثر باشد کنترل وزن، پیاده‌روی و انجام ورزش‌های مفید است. همچنین استفاده از سبزیجات و میوه‌جات، کاهش مصرف چربی‌ها و مواد نشاسته‌ای می‌تواند به بهبود و پیشگیری از فشارخون کمک کند..

وی بابیان اینکه «بیماری فشارخون بالا علاج ندارد» تصریح کرد: باید توجه داشت افرادی که به این بیماری مبتلا هستند با مصرف دارو بهبودی کامل خود را به‌دست نمی‌آورند و بیماری‌شان وی به‌طور کل از بین نمی‌رود؛ بنابراین بیمار برای کنترل بیماری خود نیاز دارد به‌طور مرتب دارو مصرف کند.

طیبی با اشاره به مصرف داروهای طبیعی و گیاهی برای کنترل این بیماری بیان کرد: وزارت بهداشت و درمان تلاش برای توسعه و استفاده از داروهای گیاهی دارد و برای بسیاری از بیماری‌ها، داروهای گیاهی مناسبی وجود دارد که مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این متخصص قلب و عروق تشریح کرد: باید توجه داشت در رابطه با پرفشاری خون، داروی طبیعی مورد تأیید وزارت بهداشت و درمان وجود ندارد، اما افراد با تغییر شیوه زندگی می‌توانند پیشگیری لازم را داشته باشند. برای نمونه به جای مصرف چای می‌توانند از دمنوش‌هایی که موجب ایجاد آرامش در بدن می‌شوند، استفاده کنند، مصرف قهوه را کاهش دهند؛ چراکه منجر به بالا رفتن فشار خون می‌شود؛ بنابراین داروهای گیاهی می‌توانند به‌عنوان عاملی کمکی در پیشگیری از بیماری پرفشاری خون باشند.

ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: