کد خبر: ۸۱۱۶۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰
تعداد بازدید: ۲۴۱
در سال های اخیر نسبت افرادی که تنها زندگی می کنند به دلیل افزایش جمعیت رو به پیری، کاهش میزان ازدواج و کاهش باروری افزایش یافته است
رابطه بین تجرد و ابتلاء به اختلالات روانینتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که تنها زندگی کردن بدون توجه به سن و جنسیت، با ابتلا به اختلالات شایع روانی ارتباط مثبت دارد.

به گزارش خبرداغ به نقل از  شفاآنلاین،  در سال های اخیر نسبت افرادی که تنها زندگی می کنند به دلیل افزایش جمعیت رو به پیری، کاهش میزان ازدواج(Marriage) و کاهش باروری افزایش یافته است.

مطالعات قبلی ارتباط میان تنها زندگی کردن و ابتلا به اختلالات روانی را تنها در میان افراد مسن بررسی کرده اند.

اما محققان دانشگاه سنت کونتین در فرانسه، در یک مطالعه جدید با استفاد از اطلاعات 20 هزار و 500 فرد 16 تا 64 ساله در انگلیس ارتباط میان تنها زندگی کردن و ابتلا به اختلالات روانی را در این افراد بررسی کردند.

همانطور که انتظار می ‌رفت، محققان متوجه شدن که شمار افرادی که تنها زندگی می‌کنند، به طور پیوسته در حال افزایش است. بطوریکه در سال 1993، 8٫8٪ جمعیت تنها زندگی می ‌کردند و این درصد در مقایسه با سال 2000، برابر با 9٫8% و در سال 2007 برابر با 10٫7٪ بود.

همچنین تجزیه و تحلیل آنها نشان داد که در تمام گروه های سنی و جنسیت ‌های مورد بررسی، ارتباط معناداری میان تنها زندگی کردن و ابتلا به بیماری ‌های(Diseases) شایع روانی وجود دارد.

این مطالعه نشان داد که ابتلا به اختلالات شایع روانی در افرادی که تنها زندگی می ‌کنند، بیشتر از افرادی است که تنها زندگی نمی‌کنند.

این مطالعه در مجله PLOS ONE منتشر شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: