کد خبر: ۸۰۸۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۳
تعداد بازدید: ۸۴
شاید باورکردنی نباشد که پس از آن همه جنجال و حاشیه در مورد امنیت حساب های کاربری فیس بوک، باز هم این شرکت در این زمینه نقص داشته باشد. اما این موضوع حقیقت دارد و اطلاعات شما همواره در خطر هستند.
اطلاعات کاربران فیس بوک همیشه رصد می شود / حتی غیرفعال کردن حساب کاربری بی فایده است!شاید باورکردنی نباشد که پس از آن همه جنجال و حاشیه در مورد امنیت حساب های کاربری فیس بوک، باز هم این شرکت در این زمینه نقص داشته باشد. اما این موضوع حقیقت دارد و اطلاعات شما همواره در خطر هستند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  انتخاب، حتی اگر حساب کاربری خود را غیرفعال کنید تضمینی وجود ندارد که حساب کاربری شما رصد نشود. اما شاید برایتان سوال باشد که این اتفاق چگونه رخ می دهد.

حتی هنگامی که حساب کاربری شما غیرفعال می شود، این شبکه اجتماعی همچنان اطلاعات مربوط به فعالیت های آنلاین شما را جمع آوری می کند. به عبارت دقیق تر؛ تمام اطلاعاتی که به فیس بوک فرستاده می شود، به حساب کاربری شما متصل می شود بنابراین به نظر می رسد که هیچ چیز تغییر نکرده است.

فیس بوک در هنگام غیرفعال کردن حساب کاربری، به شما می گوید که تمام اطلاعات شما را حذف می کند، یعنی اگر حساب کاربری خود را برای  همیشه حذف کنید، از رصدهای فیس بوک رها می شوید، اما به نظر می رسد این موضوع اصلا حقیت ندارد و  فیس بوک همچنان در حال جمع آوری اطلاعات شما است. یکی از فرضیات اصلی برای چنین اتفاقی این است که شاید فیس بوک انتظار دارد کاربران غیرفعال دوباره به فیس بوک باز گردند و به همین دلیل نیز همچنان مایل به ادامه تبلیغات در ارتباط با منافع جدید خود است.

وقتی به توضیحات رسمی سایت فیس بوک مراجعه کنیم می بینیم که نوشته شده؛ غیرفعال کردن یک صفحه فیس بوکی در مرحله نهایی با حذف کامل صفحه همراه است، اما در مورد نحوه جمع آوری داده ها در طول دوره غیرفعال شدن صفحه شما توضیحات کمی ارائه می شود.

بسیاری از افراد با مطالعه توضیحات رسمی فیس بوک تصور می کنند که وقتی حساب های خود را غیرفعال می کنند، درواقع درها را روی هر نوع سرقت اطلاعات می بندند، اما این حقیقت ندارد. نکته عجیب تر این است که حتی اگر عضو فیس بوک نباشید، این شرکت اطلاعات و رفتارهای آنلاین شما را از طریق مرورگرهای شما شناسایی می کند و تبلیغات خود را با استفاده از شبکه های مختلف برای شما مدیریت می کند. درواقع این سرویس از عادت های مرور شما برای قرار دادن تبلیغات در اینترنت استفاده می کند، درست مانند زمانی که شما در فیس بوک فعال بودید. این یعنی؛  حتی اگر شما حساب کاربری نداشته باشید، فیس بوک شما را دنبال می کند.

همه این اطلاعات به این معناست که شاید با غیرفعال کردن حساب کاربری خود بتوانید از دخالت های افراد دیگر در زندگی خود پیشگیری کنید و به عبارتی زندگی آنلاین خود را مخفی کنید اما زندگی آفلاین شما همچنان در معرض دید خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: