کد خبر: ۸۰۳۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸
تعداد بازدید: ۳۱۰
کمیته ملی دموکرات، نهاد مرکزی حزب دموکرات آمریکا و تعیین کننده نامزدهای ریاست جمهوری دموکرات روز جمعه ۱۶ فوریه (۲۶ بهمن‌ماه) قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که در از آمریکا خواسته شده تا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.تصویب این قطع نامه از سوی کمیته ملی دموکرات آمریکا از آنجا حائز اهمیت است که نشان‌دهنده رویکرد حزب دموکرات درباره برجام است؛ به این معنی که در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا بازگشت به برجام به شکل جدی در دستورکار دولت این کشور قرار می‌گیرد.
مصوبه مهم کمیته ملی حزب دموکرات؛ بازگشت آمریکا به برجام در صورت پیروزی یک دموکرات در ۲۰۲۰

کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا با تصویب قطعنامه‌ای خواستار بازگشت این کشور به برجام شد.

به گزارش خبرداغ ، کمیته ملی دموکرات، نهاد مرکزی حزب دموکرات آمریکا و تعیین کننده نامزدهای ریاست جمهوری دموکرات روز جمعه ۱۶ فوریه (۲۶ بهمن‌ماه) قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که در از آمریکا خواسته شده تا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی سازمان نیاک اکشن (وابسته به شورای ملی ایران-آمریکا)، تصویب این قطعنامه تضمین می‌کند که که بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) یکی از اولویت‌های اصلی حزب دموکرات برای پیشبرد است، به‌ویژه که این حزب برنامه‌های خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آماده می‌کند.

نیاک اکشن در ادامه از کمیته ملی حزب دموکرات برای تصویب این قطعنامه قدردانی و تاکید کرده است که حفظ توافق هسته‌ای کار ساده‌ای نیست، چراکه سیاست دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بی‌ثبات کردن ایران است و به تازگی نیز حتی از اروپایی‌ها خواسته است از این توافق خارج شوند.

تصویب این قطع نامه از سوی کمیته ملی دموکرات آمریکا از آنجا حائز اهمیت است که نشان‌دهنده رویکرد حزب دموکرات درباره برجام است؛ به این معنی که در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا بازگشت به برجام به شکل جدی در دستورکار دولت این کشور قرار می‌گیرد.

رئیس جمهور آمریکا در ماه مه از توافق هسته‌ای که در سال ۲۰۱۵ میان ایران و قدرت‌های جهانی به دست آمد خارج شد و در ادامه این تصمیم خود نیز تحریم‌ها علیه ایران را بازگرداند که با مخالفت و انتقاد شدید دیگر طرف‌های توافق یعنی انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین مواجه شد. این کشورها بر ادامه پایبندی‌شان به برجام تاکید دارند.

ایسنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: