کد خبر: ۷۹۹۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹
تعداد بازدید: ۲۹۳
مطالعات نشان می دهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آن ها می شود.
طلاق والدین؛ عامل بروز اختلالت روانی در فرزندانبه گزارش خبرداغ به نقل از  مهر: مطالعات نشان می دهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آن ها می شود.

بنابر مطالعات انجام شده در کشور انگلستان بر روی بیش از ۶ هزار کودک و نوجوان، جدایی والدین موجب آسیب روانی به کودکان به ویژه فرزندان ۷ سال به بالا شده و احتمال ابتلا به افسردگی و دیگر بیماری های سلامت روان در بزرگسالی را افزایش می دهد.

بر اساس تحقیقات، آمار اختلالات احساسی مانند اضطراب و افسردگی میان کودکان ۷ تا ۱۴ ساله ای که والدین آن ها از یکدیگر جدا شده اند، ۱۶ درصد و اختلالات رفتاری ۸ درصد بالاتر از دیگر کودکان است.

این درحالی است که این تاثیرات منفی بر روی کودکان ۳ تا ۷ کم تر دیده شده است.

به علاوه اثرات مخرب جدایی والدین بر روی دختران موثر تر بوده و مشکلات رفتاری یا افسردگی به دلیل عامل، میان پسران کم تر از دختران است.

یافته ها نشان می دهد، آسیب های طلاق والدین بر سلامت روان کودکان، در خانواده های فقیر و غنی برابر بوده و حتی فرزندان خانواده های ثروتمند نیز در معرض این عوارض قرار دارند.

یکی از نویسندگان این گزارش درخصوص مضرات طلاق بر روی فرزندان می گوید: نبود پدر در خانواده تاثیر بسیار بدی بر روی فرزندان به ویژه زنان و دختران دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: