کد خبر: ۷۸۴۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۸
تعداد بازدید: ۳۹۴
خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی:
خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مي گويد: ثبت سفارش خودرو یک بخش از مشکلات است. در حال حاضر در بازار سلطان شکر، سلطان حبوبات، سلطان دام و طیور، سلطان لاستیک وجود دارد؛ این افراد برای واردات ال سی باز می‌کنند اما به قیمت بازار آزاد محصولات وارداتی خود را به فروش می رسانند
در ابتدای مهر استیضاح وزير صنعت در دستور کار مي گيرد/ رانت های مربوط به ثبت سفارش ها و واردات خودروهای خارجی همه ناشی از عملکرد این وزارتخانه است/ ‎ باید تکلیف معاون وزیر مشخص شود،چرا باید آزاد باشد؟رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه ایران خودرو و سایپا ۱۶۰ هزار خودرو را احتکار کرده‌اند، گفت: خودروسازان تلاش دارند ورشکستگی خود را از این طریق حل کنند؛ این کار اختلاس است.

به گزارش خبرداغ به نقل از مهر ، امیر خجسته  با تاکید بر لزوم شفافیت  گفت: تمام سیستم هایی که برای شفافیت در کشور به کار گرفته شده است به نوعی مورد استفاده قرار می گیرد که در عمل منجر به عدم شفافیت می شود.

نماینده مردم همدان در مجلس ادامه داد: پیچیدگی گمرکات باعث پیچیدگی در روند کارها و افزایش قاچاق شده است. کشور های پیشرفته ۶ تا ۷ گمرک دارند اما در کشور ما بیش از ۲۰ گمرک وجود دارد اما شفافیت اقتصادی در گمرک وجود ندارد.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری ادامه داد: سیستم های اطلاعاتی گمرک را زیر ذره بین قرار داده اند و وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی در راستای شفافیت گمرک اقدامات اساسی انجام داده اند. به رئیس گمرک نیز گفته ایم که ما به دنبال شفافیت هستیم.

وی افزود: برای شفافیت اقتصادی باید مدیرانی سالم داشته باشیم؛ وقتی رئیس یک گمرک در فلان بندر شبکه ایجاد کرده و خودرو را به صورت قاچاق وارد کشور می کند امکان اجرای شفافیت در گمرکات وجود ندارد.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری اظهار داشت: قاچاقچیان از آلمان و چک کریستال وارد کشور می‌کنند بعد مارک چینی می‌زنند زیرا این کالا اگر از اروپا وارد شود مشمول ۱۷۶ درصد حقوق گمرکی است اما اگر از چین وارد شود، مشمول صفر تا ۱۰ درصد حقوق گمرکی خواهد شد.

خجسته اولین عامل شفاف سازی را قرار گرفتن افراد سالم در پست‌های مدیریتی خواند و گفت: وقتی مدیر ناسالم وارد یک مجموعه می‌شود برای انجام فساد از نگهبان تا همه کارمندان را آلوده می‌کند تا به اهداف شوم خود برسد.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری با تاکید بر اینکه فعالیت های اقتصادی باید در اتاق شیشه ای انجام شود گفت: بانک مرکزی ۴۴ میلیارد دلار برای واردات، ال سی باز کرده و ثبت سفارش انجام شده اما کالایی وارد کشور نشده است. متاسفانه بانک مرکزی و وزارت صنعت تاکنون حاضر به انتشار این لیست نشده اند.

وی با تاکید بر اینکه افراد رانت خوار مخالف شفافیت هستند، گفت: ایران خودرو و سایپا ۱۶۰ هزار خودرو را احتکار کرده اند و به تازگی راضی شده‌اند که ۹۰ هزار خودرو را وارد بازار کنند. خودروسازان ورشکسته تلاش دارند ورشکستگی خود را از این طریق حل کنند، این کار نوعی اختلاس است که با دلار دولتی ۴۲۰۰ تومانی قطعات خودرو را خریداری می‌کنند اما با قیمت دلار آزاد خودروها را به فروش می‌رسانند.

خجسته گفت: شرکت‌های خودروساز باید به صورت شفاف اعلام کنند که چند هزار خودرو در انبارها دارند.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری با تاکید بر اینکه قوه مقننه و قوه قضائیه باید به شفافیت تن بدهند گفت: متاسفانه مجلس با مخالفت با طرح شفافیت آراء نمایندگان به شفافیت تن نداد. روند طولانی بررسی پرونده های فساد اقتصادی در قوه قضائیه هم نمایانگر مقاومت ها در برابر شفافیت است.

وی ادامه داد: ۵۰۰۰ خودرو خارجی در یک قسمت و ۳۵۰۰ خودروی خارجی در قسمتی دیگر در سلفچگان شناسایی شده است.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری گفت: وزیر صنعت در اولویت استیضاح بود اما به دلایلی استیضاح ایشان به تاخیر افتاد. در ابتدای مهر ماه استیضاح وی در دستور کار قرار خواهد گرفت. رانت های مربوط به ثبت سفارش ها، واردات خودرو های خارجی و مشکلات بازار خودرو همه ناشی از عملکرد این وزارتخانه است.

وی ادامه داد: باید تکلیف معاون وزیر صنعت مشخص شود زیرا فردی است که در همه این موارد دست دارد؛ در تعجبم که چنین فردی چرا باید آزاد باشد؟ این فرد باید به قوه قضائیه پاسخگو باشد. ثبت سفارش خودرو یک بخش از مشکلات است. در حال حاضر در بازار سلطان شکر، سلطان حبوبات، سلطان دام و طیور، سلطان لاستیک وجود دارد؛ این افراد برای واردات ال سی باز می‌کنند اما به قیمت بازار آزاد محصولات وارداتی خود را به فروش می رسانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
0
0
مردم زیرفشارمشکلات اقتصادی هستند.
چرا دولت روحانی، دولتمردان، مسئولان ونمایندگان مجلس با مشکلات اقتصادی مقابله نمی کنند؟
چرا مدیران ومسئولان کم کار بازخواست نمی شوند.
تمام مدیران دولت روحان وبرخی مسئولان باید مورد بازخواست قرارگیرد.
دولت روحانی، دولتمردان، مسئولان ونمایندگان مجلس باید درباره افزایش ۱۴۰ تا ۳۰۰ درصدی قیمت لوازم خانگی در بازار به ملت ایران پاسخ وتوضیح دهند.
شاغلان وبازنشستگان افزایش 10 درصد حقوق را دریافت می کنند.
دولت باید حقوق شاغلان وبازنشستگان را متناسب با تورم افزایش دهد.
دولت اگرنگران مشکلات اقتصادی مردم وکشور بود تاکنون سکوت نمی کرد/ تورم 90 درصد رسیده اما دولت بی خیال است.
درحال حاضرتورم درکشوربه 90 درصد رسیده متاسفانه دولت برای کنترل تورم هیچ برنامه ای ندارد.

علت اصلی مشکلات اقتصادی درداخل است.
مسئولیت اصل واساس مشکلاتی که هم اکنون درحوزه اقتصادی درکشورما بوجود آمده را باید درداخل جستجوکرد ونه درفرانسه و کشورهای اروپایی
چه کسانی مقصرگران ومشکلات اقتصادی هستند؟ دولت، دولتمردان، مسئولان ونمایندگان مجلس!
برخورد با مفسدان اقتصادی خواسته همه مردم.


افزایش ۱۴۰ تا ۳۰۰ درصدی قیمت لوازم خانگی در بازار
۱۳۹۷/۰۶/۲۴ ۱۹:۴۱:۵۷
ابتدای سال تاکنون قیمت لوازم خانگی خارجی ۳۰۰ درصد و قیمت لوازم خانگی ایرانی ۱۴۰ درصد افزایش پیدا کرده که این موضوع با توجه به افزایش قیمت ارز برای تولیدکنندگان راضی کننده نبوده و بازار هر روز با لیست جدید قیمت ها روبه رو است.
بازار این روزهای لوازم خانگی با کمبود عرضه کالا و افزایش قابل توجه قیمتها روبه رو است به نحوی که در این شرایط مصرف کنندگان دست از خرید کشیده و منتظر تعیین تکلیف بازار هستند.
البته تولیدکنندگان هم مدام آب پاکی روی دست خریداران ریخته و اعلام میکنند تولید کالا آنهم با قیمتهای فعلی به صرفه نیست و ملزوم به افزایش بیشتر قیمت کالاها هستیم. در حال حاضر اگر مردم سری به بازار لوازم خانگی بزنند متوجه تغییرات روزانه قیمت لوازم خانگی میشوند و خبری هم از توقف افزایش قیمت ها به گوش نمیرسد.
*افزایش 140 تا 300 درصدی قیمت لوازم خانگی
به اعتقاد فعالان بازار از اول سال تاکنون قیمت لوازم خانگی خارجی 300 درصد و قیمت لوازم خانگی ایرانی 140 درصد افزایش پیدا کرده که این موضوع با توجه به افزایش قیمت ارز برای تولیدکنندگان راضی کننده نبوده و بازار هر روز با لیست جدید قیمت ها روبه رو است.
انصاری دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی در همین ارتباط با اشاره به اینکه در صورت آزادسازی قیمتها دست دلالان از بازار لوازم خانگی کوتاه و قیمتها معقول میشود به خبرنگار تسنیم گفته است: برخی از فروشندگان کالاها را گرانتر از قیمت کارخانه به مردم میفروشند که این موضوع مشکلاتی را بوجود آورده است به نحوی که تولیدکننده افزایش قیمت را اعمال و فروشنده نیز به سلیقه خود قیمتی را برای کالا تعیین میکند.
وی با اعلام اینکه متأسفانه تولید امروز کاهش قابل توجهی پیدا کرده و تولیدکنندگان با افزایش هزینههای تولید روبهرو و هیچ توجیهی برای فروش ندارند معتقد است: از دولت درخواست کردیم قیمت ها را متناسب با افزایش مواد اولیه محاسبه کنند چرا که در غیراین صورت تولید اصلاً برای تولیدکنندگان به صرفه نیست.
*قیمت اتو 3 برابر شد
یکی از فروشندگان لوازم خانگی در خصوص بازار لوازم خانگی و تصمیم تولیدکنندگان در افزایش روزانه قیمت لوازم خانگی میگوید: متأسفانه تولیدکنندهها در خریدهای چند ماهه گذشته ما نیز افزایش قیمت ها را اعمال کرده و می گویند باید مابه التفاوت خریدهایی که پول آن را قبلا پرداخت کرده ایم را با افزایش قیمت ها پرداخت کنید .
وی با اشاره به اینکه با وجود تمام وعده ها در مدیریت بازار لوازم خانگی هیچ اتفاق جدیدی در بازار نیافتاده و تولیدکنندگان بدون هیچ نظارتی مدام افزایش قیمت ها را اجرایی می کنند، افزود: اوضاع قیمت ها به حدی شده که شرکت ها قیمت های جدید را هر دو تا سه هفته با اعلام می کنند. در این شرایط شما بگوید ما چه فروشی خواهیم داشت.
این فروشنده اضافه کرد: قیمت یک اتوی دستی از 250 هزار تومان به 750 هزار تومان رسیده و هیچ کسی هم نظارتی بر بازار ندارد.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: