کد خبر: ۷۷۳۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۹
تعداد بازدید: ۶۰۴
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: یکی از مباحثی که به صورت اشتباه در میان مردم این استان تبدیل به فرهنگ شده آن است که نان هرچه سفیدتر باشد باکیفیت تر است.
نان سبوس دار آری یا خیر؟
به گزارش خبرداغ ، فریدونی افزود: این درحالیست که این تفکر اشتباه بوده و هر چقدر نان بر اثر سبوس رنگش تیره تر باشد از کیفیت بالاتری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تحقیقات انجام شده هیچ ماده غذایی برای تسهیل و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی با سبوس برابری نمی کند، ادامه داد: اما برای این امر نیز دو شرط وجود دارد که شرط نخست، آن است که در کارخانه آرد که مرکز پالایش گندم است سبوس کمتر از گندم جدا شود.

فریدونی با بیان اینکه مردم خراسان شمالی سالانه 100 هزار تن آرد مصرف می کنند، اظهار کرد: باید با فرهنگ سازی های صورت گرفته مطالبه مردمی برای درخواست نان سبوس دار ایجاد شود.

به گفته وی سفید تر شدن آرد به معنای کیفی تر شدن آن نیست.

وی بیان کرد: شرط دوم نیز آن است که اگر بخواهیم آرد سبوس دار استفاده شود باید فرآیند تخمیر به شکل کامل در نانوایی های صورت گیرد.

این مقام مسئول ادامه داد: نان سوبس دار مانع جذب سریع قند و چربی خون می شود، نان سبوس دار منبع خوبی از مواد معدنی، فیبرخوراکی و ویتامین B است.

وی گفت: نان سبوس دار به دلیل دارا بودن فیبر خوراکی سبب کاهش اختلالات دستگاه گوارشی و روده ای می شود.

فریدونی با بیان اینکه سبوس فرآیند بیات شدن نان را به تاخیر می اندازد، گفت: از انجاییکه آب میان بافتی در نان سبوس دار حفظ می شود ماندگاری آن نیز افزایش می یابد.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: