کد خبر: ۷۷۲۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸
تعداد بازدید: ۷۲۰
در بخشی از پیام رییس جمهور به یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان آمده است: زرتشت که پیام آور پاکی و راستی است همواره تاکید دارد که باید از پلیدی ها و ناپاکی ها اجتناب کنیم تا زندگی ما سرشار از خیر و نیکی شود. این آموزه در سراسر تاریخ این سرزمین مورد توجه و تاکید بوده است. به نوعی بنیان و ذات اندیشه و فلسفه ایرانی را فراهم آورده است و همین فلسفه است که بعدا در دیدگاه اندیشمندان مختلف، از سهرودی و بوعلی سینا گرفته تا حافظ و مولانا متجلی شده است.
پیام روحانی به زرتشتیان: جهان نیازمند آموزه

به گزارش خبرداغ ، دکتر حسن روحانی، ریاست جمهوری اسلامی ایران در پیامی به یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان از تاثیر دین زرتشتی بر گستره فرهنگ و تمدن ایران گفت.

متن کامل پیام ریاست محترم جمهور که توسط اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی در یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان خوانده شد بدین ترتیب است:

برگزاری یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان را صمیمانه تبریک می گویم و برای تمامی شرکت کنندگان ارجمند و دست اندرکاران سختکوش آن آرزوی توفیق دارم. نشست پیروان اشوزرتشت بزرگ که یکتاپرستی را در جهان گسترش داد، مایه مباهات ایرانیان است. ایران زادگاه اشوزرتشت، پیام آور نیکی ها و خوبی ها و سرزمین نخست زرتشتیان بوده است و حضور مستمر دین زرتشتی در ایران، نقش تاثیرگذاری بر پیروان آیین الهی در گستره فرهنگ و تمدن داشته است. ایرانیان پیرو خداوند یکتا و آیین زرتشت هم یک دین آسمانی است که ریشه های آن با اسلام و دیگر ادیان توحیدی محکم و استوار است.


جهان امروز بیش از گذشته نیازمند آموزه های اخلاقی از جمله آموزه های زرتشت است. "گفتار نیک"، "کردارنیک" و "پندارنیک"، آموزه ای است که امروزه جهان باید به آن توجه کند. این آموزه اشاره دارد که رفتار و کردار ما متاثر از پندار ما است و اول باید تفکر و پندار خویش را اصلاح کنیم زیرا فقط با پندارنیک است که می توان گفتار و کردار نیک داشت.


زرتشت که پیام آور پاکی و راستی است همواره تاکید دارد که باید از پلیدی ها و ناپاکی ها اجتناب کنیم تا زندگی ما سرشار از خیر و نیکی شود. این آموزه در سراسر تاریخ این سرزمین مورد توجه و تاکید بوده است. به نوعی بنیان و ذات اندیشه و فلسفه ایرانی را فراهم آورده است و همین فلسفه است که بعدا در دیدگاه اندیشمندان مختلف، از سهرودی و بوعلی سینا گرفته تا حافظ و مولانا متجلی شده است. در نتیجه فرهنگ ایرانی با آموزه ها و تفکر زرتشتی عجین شده و آیین فتوت و جوانمردی و پاک دلی، از جمله خصوصیات بارز همه ایرانیان از هر قوم و نژادی گشته است. ما باید قدردان این ریشه های مشترک باشیم که همه ما را با یکدیگر پیوند می بخشد و کردار و رفتار ما را شکل می دهد.


امیدوارم چنین گردهم آیی هایی بتواند پیام این دین بزرگ را به همه جهان برساند. در پایان لازم است به همه زرتشتیان جهان به ویژه پارسیان هند درود فرستم و برای همه آنان آرزوی نیک بختی و شادکامی نمایم.
دکتر حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران

لاریجانی: گفت وگوی ادیان الهی زمینه ساز صلح جهانی است

خانه ملت نوشت: رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی به یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان، گفت وگوی پیروان ادیان الهی را زمینه ساز صلح و ثبات جهانی و گسترش آرامش و اخلاق عنوان کرد.
گفت وگوی ادیان الهی زمینه ساز صلح جهانی است
علی لاریجانی در این پیام نوشت: برگزاری یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان فرصت مغتنم و شایسته ای در جهت تبیین و بازخوانی آرمان های این دین توحیدی یعنی اندیشه نیک، گفتار نیک و کردارنیک به شناخت و معرفت درباره این اصول مترقی حیات بشر و حس کمال جویی و معنویت است.
وی در این پیام افزود: خداوند بزرگ را سپاسگزارم که به مناسبت این گردهمایی معنوی توفیق یافتم مراتب احترام خویش را به شما ادا کرده و بتوانیم گامی در جهت پاسداشت مهربانی و نیک رفتاری و اندیشه پاک برداریم.
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه این پیام خاطر نشان کرد: ایرانیان یکتاپرست از دیرباز با آزاد اندیشی، عقلانیت و با وجدانی پاک به دنبال حق و آرمان های نیک بودند و در گسترش آن به درستی کوشیده اند. گفتگوی پیروان ادیان الهی با نگاه انسانی و آموزه های بر آمده از دین در شناخت معرفت و گسترش آرامش و اخلاق همواره شایسته تقدیر است.
لاریجانی افزود: این گفتگوها می تواند زمینه سازندگی پیوند خورده با صلح و ثبات جهانی بدون تنش و با نگاهی توام با اعتدال و برابری باشد که هدف ادیان الهی نیز بر همین مدار است.
وی در ادامه این پیام اظهار امیدواری کرد: این چنین جلسات بحث و گفتگو به خوبی تداوم یابد و با توفیق روز افزون و دستاوردهای ارزشمند برای رستگاری و پیشرفت نسل های آینده همراه باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جمعی ازنگهبانان رسمی شاغلان و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات منطقه تهران وابسته شرکت مخابرات ایران
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
0
0
ازمدیرمسئول محترم خبرداغ خواهش می کنیم صدای ما نگهبانان رسمی شاغلان و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات تهران وابسته شرکت مخابرات ایران را به گوش مدیرکل شرکت مخابرات استان تهران، مسئولان مخابرات منطقه تهران، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، دولت، دولمتردان، مدیران، مسئولان، مسولین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسانید.
چرا دولت، دولمتردان، مدیران، مسئولان، مسولین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی درمدت هشت سال است دراین زمینه اقدامی نمی کنند.
بارها به مجلس شورای اسلامی مراتب اعتراضمان را رسانده ایم. ولی تا به حال ازپرداخت طلب مانند اضافه کاری، شبکاری و... خبری نیست چرا؟! هشت سال است که منتظرطلب خود هستیم. چرا حتی رئیس مجلس شورای اسلامی درخانه ملت درمدت 8 سال است دراین زمینه سکوت اختیارکرده و واکنشی ازاو دیده نمی شود؟ هشت سال است هنوزموفق به دریافت اضافه کاری، شبکاری و... نشده اند. ولی متاسفانه کسی پاسخگوی این بی نظمی ها نیست. چرا هیچ مسئولی درمدت 8 سال است این موضوع را پیگیری نمی کند.
چرا مسئولان وقت سکوت کردند؟
که باید پرسید چرا مسئولان ارشد نظام و به ویژه نمایندگان مجلس در آن زمان جلوی اقدام ایشان را نگرفتند؟
سازمان بازرسی کل کشور در موضوع بی توجهی مخابرات منطقه تهران وابسته شرکت مخابرات ایران دخالت کند.
دولت، دولتمردان، مسئولان ونمایندگان مجلس باید به حق و حقوق کارکنان احترام بگذارند و در رفع مشکلات و گرفتاریهای آنان بکوشند.
ازدولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس تقاضای رسیدگی داریم.
تمام مدیران و مسئولان شرکت مخابرات ایران ومخابرات منطقه تهران درمدت 8 سال است هیچگونه با ما همکاری نمی کنند و مشکلات ما تاکنون رسیدکی نکردند.
هیچ نامه ازمدارک لازم درسترسی ما قرارنداده اند وخودداری می کنند.
درضمن قوه قضائه و سازمان بازرسی کل کشور چرا درمدت هشت سال با این تخلف ازقانون برخورد نمی کنند؟
ازرئیس محترم قوه قضائیه تقاضا می کنیم دراین زمینه قاطعانه وارد عمل شود.
ازآن مقام محترم قوه قضائیه تقاضای داریم رسیدگی و بررسی کامل داریم.
آیا ما جزء ایرانی نیست درمدت هشت سال است سرگردان هستند.
سازمانها و ادارات باید پاسخگو باشند
دلیل بسیاری از نارضایتیهای مردم ناشی از عدم پاسخگویی و رسیدگی به کارهای آنان در ادارات و سازمانهای دولتی است که متاسفانه گاهی با برخوردهایی نیز همراه است. به نظر من بهتر است دولت خدمتگزار از سایر افراد داوطلب به عنوان جایگزین کارمندان خاطی استفاده و با تعویض برخی مدیریتها، نسبت به رفع این مشکل و معضل بیکاری اقدام کند.
به جای مکان اعتراضها مشکلات را حل کنند
آقای مجید انصاری که فردی فرهیخته محسوب میشود، گفته است باید برای اعتراضات مردمی مکانی در نظر گرفته شود. سؤال این است که آیا اگر چنین مکانی در نظر گرفته شد مشکلات مردم حل میشود و آیا بهتر نیست به جای این کار نسبت به حل مشکلات و نابسامانیها اقدام کنند تا اصلاً به اعتراضها و تجمعها نیازی نباشد؟
جمعی ازنگهبانان رسمی شاغلان و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات منطقه تهران وابسته شرکت مخابرات ایران
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: