کد خبر: ۷۵۹۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۶
تعداد بازدید: ۱۰۲۴
بانک سرمایه در اقدامی شایسته در جهت بهره حداکثری مشتریان از زمان حضور خود در شعب این بانک اقدام به چاپ جدول سودوکو در پشت برگه های نوبت دهی خود نموده است تا ضمن بهره شایسته و بهینه از کاغذهای نوبت دهی بتواند مشتریان خود را از فواید بسیار حل این جدول متنفع نماید. از جمله فواید حل این جدول عبارت است از رشد مهارت‌های ظریف و عمقی حرکتی، رشد تعاملات اجتماعی و برقراری ارتباط با اطرافیان، خلق آثار تازه از طریق دستکاری محیط پیرامون، رشد زبان و عواطف و رشد هوش از جمله مزایای این بازی است.

چالش سودوکو در شعب بانک سرمایه + فواید حل و قوانینبانک سرمایه در اقدامی جذاب و مبتکرانه، پشت برگه های نوبت دهی شعب خود را به جداول سودوکو، شعارهای تشویقی در راستای حفظ محیط زیست، صرفه جویی در مصرف کاغذ و اطلاع رسانی در خصوص آخرین خدمات و محصولات بانک اختصاص داد.

به گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی بانک سرمایه، در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان محترم بانک سرمایه و در جهت حفظ و نگهداری هرچه بیشتر از منابع طبیعی و صرفه جویی در مصرف کاغذ، این بانک در اقدامی مبتکرانه و جذاب اقدام به چاپ جداول سودوکو در پشت برگه های نوبت دهی برای استفاده بهینه مشتریان از مدت حضور خود در شعبه نمود. شایان ذکر است هدف از این طرح استفاده بهینه از برگه های نوبت دهی، ترویج فرهنگ بهره وری و افزایش نشاط ذهنی مشتریان می باشد.


تاریخچه

سودوکو، مخفف یک عبارت ژاپنی 数字は独身に限る که خوانده می‌شود سوجی وادوکوشین نی کاگیرو به معنی «ارقام باید تنها باشند» است.

هر چند این بازی برای اولین بار در یک مجله پازل آمریکایی در سال ۱۹۷۹ انتشار یافت، ولی انتشار آن به طور مستمر و پی‌گیر برای نخستین مرتبه بر می‌گردد به ژاپن در ۱۹۸۶ و از سال ۲۰۰۵ این سرگرمی به محبوبیت جهانی دست یافت و نخستین مسابقه ملی آن در سال ۲۰۰۸ در فیلادلفیا، آمریکا برگزار شد.

در ایران برای اولین بار روزنامه همشهری در سال ۱۳۸۵ ه. ش اقدام به چاپ سودوکو به صورت روزانه کرد.

قانون بازی

نوع متداول سودوکو یک جدول ۹x۹ است که کل جدول هم به ۹ جدول کوچک‌تر ۳x۳ تقسیم شده‌است. در این جدول چند عدد به طور پیش فرض قرار داه شده که باید باقی اعداد را با رعایت سه قانون زیر یافت:

  • قانون اول: در هر سطر جدول اعداد ۱ الی ۹ بدون تکرار قرار گیرد.
  • قانون دوم: در هر ستون جدول اعداد ۱ الی ۹ بدون تکرار قرار گیرد.
  • قانون سوم: در هر ناحیه ۳x۳ جدول اعداد ۱ الی ۹ بدون تکرار قرار گیرد.

بازی سودوكو و تاثيرات آن بر مغز:

سودوکو جدولی است که امروزه یکی از سرگرمی‌های رایج در کشورهای مختلف جهان به شمار می‌آید و به عنوان یک ابزار آموزشی بسیار مفید در کودکان نیز به کار می رود.

رشد مهارت‌های ظریف و عمقی حرکتی، رشد تعاملات اجتماعی و برقراری ارتباط با اطرافیان، خلق آثار تازه از طریق دستکاری محیط پیرامون، رشد زبان و عواطف و رشد هوش از جمله مزایای بازی کردن برای کودکان است.
در حین بازی،‌ کودک در معرض انواع محرکات قرار گرفته و ارتباطات زیادی در ذهنش شکل می‌گیرد و در نتیجه رشد مغزی وی را به همراه دارد.
بازی یکی از مهم ترین عوامل در تقویت مغز به حساب می‌آیند، بازی کودک نوعی ورزش و تمرین برای مغز او به شمار می‌رود.
از آن زماني که موج سودوکو دنيا را فرا گرفته است تحقيقاتي نيز بر روي مغز افرادي که اين سرگرمي را دوست داشتند انجام شد که طي آن فعاليت بالاي سلول هاي خاکستري و تقويت سلول هاي مغزي به ثبت نهايي رسيد.
در این بازی فرد ترغيب شود تا انتهاي حل کامل پازل، بازي کند همگي سبب هوشيار شدن و درگير شدن سلول هاي مغزي و جلوگيري از بروز بيماري آلزايمر يا زوال عقل مي شود.
بر اساس جدیدترین تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه کمبریج حل جدول سودوکو در دوران کودکی به ویژه بین سنین 7 الی 11 سال علاوه بر افزایش هوش و توانمدی ذهنی کودک باعث افزایش دامنه‌ی لغات او نیز می‌شود.
پژوهشگران علاوه بر جدول سودوکو حل جدول کلمات متقاطع را نیز یکی از راههای بهبود حافظه و مهارت‌های کلامی در کودکان معرفی کرده‌اند.

استراتژی ها و تاثیرات

تمرکز
هنگام تمرکز، ذهن توانایی جمع آوری ابزارهای مورد نیاز برای حل مشکلات پیچیده را دارد. در حقیقت، تمرکز شدید شاید یکی از دلایل توانایی های غیر عادی دانشمندان بزرگ در محاسبات پیچیده و به خاطر سپردن مطالب فراوان باشد.

بهینه سازی
برای افزایش سرعت پردازش ذهنی و حل مسئله بر اشتباهات فردی و نقاط ضعف غلبه کرده و راه حل های میانبر و جایگزین قرار می دهد. هر چه بیشتر تمرین کند تا به دنبال راه های مختلف تر باشد (و هیچ گزینه ای را هر چند غیر معقول، بدون بررسی کنار نگذارد)، ذهن کودک می تواند، بهینه ترین راه حل را پیدا کند.

حل مساله
سرعت انتقال و تصميم گيري در مغز را به نحو عجيبي افزايش مي دهد. در کنار آن به افزایش مهارت های حل مسئله کمک بزرگی می کند.

ورزش مغزی
این بازی برای مغز انسان ورزشی به حساب می آید تا قدرتمند تر بشود. ‏این بازی یک جور نرمش برای مغز است. می توانید قبل از شروع به درس خواندن کمی بازی کند تا ببینید چقدر به درس خواندن کمک می کند. ‏همچنین منجر به رشد مهارت‌های ظریف و عمقی حرکتی خواهد شد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: