کد خبر: ۷۵۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۱
تعداد بازدید: ۴۲۸
در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.
به گزارش خبرداغ به نقل از برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا می‌باشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.

مواد لازم:

    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    یک حبه سیر له شده
    ۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
    ۲ ورقه بیکن خرد شده
    ۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
    دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب مرغ
    ۳۰ گرم برگ اسفناج ریز
    نصف پیمانه یا ۴۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
    ۲۰ گرم کره
    نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 

طرز تهیه:

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.

برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.

اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.
 
طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: