کد خبر: ۷۵۰۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰
تعداد بازدید: ۲۸۸
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز گفت: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده است.
نان جو، نان رژیمی نیستبه گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، «مونا تاچه بندها»، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز اظهار کرد: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده یا در بهترین حالت از 10 درصد آرد جو و مابقی از آرد گندم، تهیه و رنگ آن به مدد شربت مالت (قند جو) تیره شده است، مصرف چنین نانی برای افرادی که مشکل وزن یا قند خون دارند، چندان سودی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نان جو واقعی، بی‌شباهت به تکه چوب نیست، ضمن این‌که انرژی موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد و موصوف کردن نان جو به‌عنوان «رژیمی» و بدتر از آن «دیابتی»، بی‌معنی است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: