کد خبر: ۷۴۸۱۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۸
تعداد بازدید: ۷۱۳
العرب تحلیل کرد:
روحانی اعلام کرد وزرای خارجه و دفاع سه کشور در راستای آماده و هماهنگی برای برگزاری نشست سوچی همکاری می کنند. اردوغان نیز به اهمیت عملیات سیاسی پیش رو اشاره کرده و بر این مساله تاکید نمود که ایران و ترکیه و روسیه برای دست یابی به راه حلی شفاف در سوریه، با یکدیگر توافق کرده اند.
پیچیدگی های سخنان پوتین در سوچی، اشاره ی روحانی به اردوغان و نگاه روس ها به ایران و ترکیه در ماجرای سوریه

العرب نوشت: منابع دیپلماتیک به پیچیدگی که در میان سخنان صریح پوتین در خصوص ضرورت عقب نشینی هایی از سوی طرفهای سوری، برای موفقیت راه حل سیاسی، توجه زیادی نشان داده و این سوال را مطرح می کنند که آیا صحنه سوریه شاهد تغییراتی جدی خواهد بود؟ یا این صحبتها با هدف تضمین مشارکت گسترده تر طرفهای معارض سوری در شهر سوچی در ماه آینده، مطرح شده است؟

به گزارش خبرداغ به نقل از  «انتخاب»؛ پوتین در حضور همتایان ایرانی و ترکی خود در این باره اظهار داشت:«می توانیم با اطمینان بگوییم که به مرحله جدیدی رسیده ایم؛ مرحله ای که زمینه را برای انجام یک عملیات سیاسی واقعی برای تحقق صلح مهیا می کند».

وی همچنین بر این مساله تاکید کرد که مسکو، تهران و آنکارا تمام تلاش خود را برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن درباره سوریه، نشان می دهند.

به عقیده این منابع، عقب نشینی های مذکور چنین اقتضا می کند که شخصیتهای مختلفی بدون پیش شرطهای بخصوص در لیست حاضرین در نشست سوچی قرار بگیرند، و این نشست ارتباطی با سرنوشت اسد نداشته باشد.

این نشست یک روز پس از دیدار رئیس جمهور روسیه با بشار اسد و انجام مکالمه های تلفنی پوتین با مسئولان ایالات متحده، عربستان، مصر و اردن صورت گرفته و پوتین آن را بعنوان محرّک و انگیزه ای برای مذاکرات ژنو می داند.

در همین رابطه، روحانی اعلام کرد وزرای خارجه و دفاع سه کشور در راستای آماده و هماهنگی برای برگزاری نشست سوچی همکاری می کنند. اردوغان نیز به اهمیت عملیات سیاسی پیش رو اشاره کرده و بر این مساله تاکید نمود که ایران و ترکیه و روسیه برای دست یابی به راه حلی شفاف در سوریه، با یکدیگر توافق کرده اند.

به عقیده تحلیلگران، سخنان سه رئیس جمهور، تناقض هایی که در نزدیکی رسیدن به راه حل نهایی در سوریه مشخص می شود را پنهان کرده است. پوتین تمایل شدیدی به همراهی تهران و آنکارا با روسیه در خصوص بحران سوریه دارد؛ در حالی که پیش از این در ویتنام در این باره با رئیس جمهور آمریکا مذاکره کرده بود.

در این میان، سخنان صریح رئیس جمهور ایران در مورد دعوت به پایان دادن دخالت خارجی در درگیری های سوریه که وجود نظامیان خارجی را منوط به درخواست حکومت سوریه از این نیروها کرده بود، مورد توجه فراوان کارشناسان قرار گرفته است. روحانی در این خصوص نام دولت خاصی را به زبان نیاورد، اما تحلیلگران بر این عقیده اند که منظور رئیس جمهور ایران، وجود ترکیه در شمال سوریه است، در حالی که تنها بر مشروعیت حضور ایرانی و روسی در خاک سوریه تاکید می کند.

ایشان معتقدند رئیس جمهور ایران تلاش می کند از مواضع علنی روسیه در خصوص شبه نظامیان هم پیمان تهران، و ضرورت وجود آنها تا پایان عملیات نظامی، برای تبدیل موجودیت کشورش به یک امر دائمی در سوریه، بهره برداری کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۳
0
0
که تروریسم ازکجا وارد افغانستان و منطقه شد و چه کسی ازآن حمایت تسلیحاتی و مالی می کنند تا افغانستان ومنطقه را هدف قراردادند؟ توسط آمریکا وهم پیمانانش!
همه چیز با هماهنگی آمریکا وارد افغانستان و منطقه می شد
آمریکا وناتو همچنان حامی داعش درافغانستان هستند.
آمریکا وناتو داعش را وارد افغانستان کردند.
آمریکا وناتو درافغانستان با داعش همکاری می کنند.
داعش زائیده دولت‌های استکباری از جمله آمریکا بود
داعش زائیده دولت‌های استکباری از جمله آمریکا بود
گروهک تروریستی داعش زائیده دولت‌های استکباری از جمله آمریکا بود و جنایت‌های هولناکی را نیز در سایه حمایت‌های این دولت‌ها علیه مسلمانان و بشریت انجام دادند
پرونده گروه شوم داعش با اراده خدا، رهنمودهای‌ رهبری و همراهی نیروهای مسلح قدرتمند به طور کامل بسته شد.
روسیه 1320 مرکز تروریست های بین المللی را در سوریه نابود کرد
نیروی هوافضای روسیه در یک هفته اخیر 1320 مرکز تروریست های داعشی را نابود کرد.
هواپیماهای نیروی هوافضای روسیه در یک هفته اخیر بیش از 30 پرواز رزمی در سوریه انجام داده و در جریان آن بیش از 1320 مرکز تروریست ها در سوریه را بمباران کرده است.
در این داده نما همچنین به آزادسازی بیش از 98 درصد اراضی سوریه از اشغال تروریست ها اشاره شده است.
روزنامه روسی در داده نمای خود به ضربات مرگبار به پیکر گروه های تروریستی در سوریه در وهله اول گروه داعش اشاره کرده است.
حملات هوایی روسیه به مراکز تروریست ها در سوریه در روزهای اخیر سرعت و شدت بیشتری یافته است.
بمب افکن های دورپرواز نیروی هوافضای روسیه مراکز گروه تروریستی داعش را در استان دیرالزور سوریه بمباران کردند.
نیروی هوافضای روسیه به پشتیبانی هوایی از عملیات نیروهای ارتش سوریه علیه گروه تروریستی داعش در مناطق شرقی این کشور ادامه می دهد.
بمب افکن های دورپرواز راهبردی توپولف-22 ام.3 روسیه بعدازظهر امروز در راستای پشتیبانی هوایی از عملیات زمینی واحدهای ارتش سوریه، مراکز گروه تروریستی داعش را در چند نقطه استان دیرالزور منطقه بمباران کردند.
روسیه از مهر ماه سال 94 به درخواست دمشق در سوریه عملیات ضدتروریستی اجرا می کند.
در این مدت در جریان عملیات نیروی هوافضای روسیه بیش از 28 هزار تروریست کشته شده اند و ارتش سوریه توانسته بیش از 98 درصد خاک این کشور را از کنترل تروریست ها خارج کند.
پایان داعش برچیده شدن سلطه‌ نحس آمریکا و حامیانش را نوید می‌دهد
هرچند پایان یافتن ماجرای داعش برچیده شدن سلطه‌ نحس امریکا و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کاخ سفید را نوید می‌دهد
ترور و تفکر داعشی هنوز در دنیا وجود دارد/ تلاش آمریکا برای ایجاد یک رژیم صهیونیستی جدید در منطقه
باید به‌گونه‌ای یادواره‌های شهدا را برگزار کرد که اثبات کنیم راه و رسم شهدا پایدار است و در بیعت کردنمان اثبات کنیم که تا آخرین نفر، آخرین نفس و آخرین قطره خونمان از اهداف شهدا حمایت کنیم
استکبار جهانی تلاش می‌کند تا با حربه‌ها و دسیسه‌ها همچون تفرقه‌اندازی بین قوم‌ها و تحریک کردن کشورهای دیگر علیه ایران جمهوری اسلامی را تحقیر کند.
وحشی‌گری‌های داعش در سوریه و عراق در هیچ جای تاریخ مشابه و مثال نداشت
بریدن سر مادر در مقابل چشم دختر، به دار آویختن پسر سه‌ساله و آتش زدن جوانان و هزاران فجایع دیگر از نمونه‌های وحشی‌گری و تاخت‌وتاز داعش در طی چند سال اخیر بوده است.
به اعتراف ترامپ در زمان تبلیغات و متهم کردن دولت آمریکا در ایجاد داعش اشاره کرد
هدف آمریکا از ایجاد داعش از بین بردن ایران و خاک ریختن در چشم این مملکت بود چون تا 60 کیلومتری این کشور آمدند اما با جان‌فشانی رزمندگان اکنون به خاک سیاه نشسته‌اند.
توطئه داعش بسیار عمیق بود چون آمریکایی‌ها هم ائتلاف ضد داعشی داشتند و هم مستقیماً داعش را مورد حمایت قرار می‌دادند.
اگر شهدای مدافع حرم نبودند اکنون در شهرهای بزرگ باید در خیابان‌ها با داعش می‌جنگیدیم.
داعشیان وحشی چون دستشان به نمایندگان نرسید زنان و ارباب‌رجوع را مورد حمله قرار دادند و همه دیدید که در همان لحظات اولیه به هلاکت رسیدند.
آمریکا در تلاش بود تا با جداسازی کردستان از عراق یک رژیم صهیونیستی جدیدی در منطقه بسازد اما این ‌همه‌پرسی با مخالفت همه دولت‌ها و مردم مواجه شد تا جایی که صهیونیست‌ها در کردستان عراق با پرچم اسرائیل تظاهرات کردند.
سران سعودی اگر دلسوز عرب ها بودند دو سال یمن را بمباران نمی کردند
سران سعودی اگر دلسوز عرب ها بودند دو سال یمن را بمباران نمی کردند
درباره رفتار سعودی در منطقه
بیشتر عرب ها، سعودی را قبول ندارند و بدبختی بیشتر عرب ها به خاطر عملکرد مقامات سعودی است.
اگر جمهوری اسلامی ایران به سوریه، عراق و لبنان کمک نمی کرد اکنون بغداد، دمشق و بیروت در دست داعش بود.
آنها که آگاهی از تاریخ ندارند نباید اظهار نظر سیاسی کنند، کسانی که این تفکر را دارند فقط تا نوک بینی شان را می بینند.
دولت های قانونی سوریه و عراق بر اساس اظهارات مقامات این کشور، خودشان برای مقابله با داعش کمک خواستند و در پایان این کمک به نفع آنها شد زیرا اگر جمهوری اسلامی ایران وارد نمی شد به جای هفت سال مقاومت هفت هفته هم نمی توانستند در مقابل داعش مقاومت کنند.
اگر در خانه دشمن به سراغ آنها نمی رفتیم دولت های قانونی سوریه و عراق از بین می رفتند و اکنون در این کشورها مخالفان ما حاکم بودند.
ابوبکر بغدادی که از بعثی ها بود و سابقه دینی نداشت ریشش را بلند کرد و ادعای خلافت مسلمین داشت
در حالی که کشورهای اروپایی برای قدرتمند شدن متحد می شوند و اتحادیه اروپا را تشکیل داده اند می خواهند برای نفوذ و سیطره بر کشورهای خاورمیانه و مسلمان آنها را تجزیه کنند.
غربی ها برای تجزیه کشورهای اسلامی بر اختلاف های اعتقادی و قومیتی تمرکز کرده اند
همه پرسی ای که در کردستان عراق اتفاق افتاد نمونه ای از توطئه آمریکایی ــ صهیونیستی برای تجزیه کشورهای اسلامی بود و آنها می خواستند رژیم صهیونیستی دیگری را در کنار جمهوری اسلامی ایران، عراق و ترکیه ایجاد کنند.
اگر موضوع تجزیه عراق اتفاق می افتاد این اعلام استقلال ها و تجزیه شدن ها به مناطق و کشورهای دیگر منطقه نیز کشیده می شد.
وهابیت، احیای جاهلیت قبل از اسلام است
آمریکایی ها و صهیونیست ها با ایجاد داعش تجزیه، تفرقه و نفرت میان مسلمانان را دنبال می کردند و در پی دین سازی برای مخالفت با دین بیشتر مسلمانان بودند.
آنها با داعش می خواستند چهره اسلام را مخدوش و پدیده های زشت را به نام اسلام منتشر کنند، اضافه کرد
صهیونیست ها و آمریکایی ها به وسیله داعش آثار فرهنگی را از بین می بردند که بگویند مسلمانان با فرهنگ مخالفند.
داعش نمونه ای از کمپانی بلک واتر آمریکایی هاست که جنایات بسیاری را در ده ها سال گذشته مرتکب شده است.
بهترین روش برای مقابله با این توطئه آمریکایی ــ صهیونیستی تکیه بر اهل بیت (ع) و محبت به ایشان است.
توان موشکی یمن یک توان داخلی است
توان موشکی ما یک توان داخلی است.
حمایت های ایران از یمن به معنای حمایت و کمک نظامی نیست. حمایت معنوی ایران از یمن چیزی مانند حمایت ما از مواضع سوریه، حزب الله و آرمان فلسطین است. سعودی ها می کوشند که توان موشکی یمن را که یک توان داخلی است انکار کنند آنها با متهم کردن ایران به اینکه به ما موشک می دهد تلاش می کنند از این واقعیت که خود یمنی ها توان ساخت و توسعه موشک های شان را دارند بگریزند. ما باید به تمام دنیا بگوییم که یمنی ها در وهله نخست تکیه شان به خداست و پس از آن به توانمندی های خود تکیه دارند و بر روی پای خود ایستاده اند.
مساله دیگر و مهم این است که امروز نشست علمای یمن برگزار شد و علمای یمن از همه طائفه ها از تمامی علمای امت اسلامی خواستند که برای پایان دادن به تجاوزها علیه ملت یمن تلاش کنند. آیا این درست است که جهان روزانه شاهد جنایت سعودی ها علیه مردم یمن باشد و ببیند که هر روز کودکان و زنان و مردان یمن به خاک و خون کشیده می شوند و ملت یمن در محاصره قرار گرفته اند اما جهان هیچ اقدامی نکند. ما از هرگونه حمایت معنوی که در جهت کمک به مردم یمن و متوقف ساخت تجاوزگری ها علیه یمن باشد استقبال می کنیم.
سعودی ها اجازه هیچگونه کمک رسانی به مردم یمن را نمی دهند
سعودی ها همچنان اجازه هیچگونه کمک رسانی به مردم یمن را نمی دهند.
عربستان سعودی به بازیگری غیرمنطقی در منطقه تبدیل شده است
عربستان سعودی به بازیگری غیرمنطقی در خاورمیانه (غرب آسیا) تبدیل شده است.
عربستان سعودی بیش از پیش سیاستی تجاوزکارانه را در خاورمیانه(غرب آسیا) در پیش گرفته است. اقدامات عربستان در حالی صورت می گیرد که آمریکا از نقش سنتی خود در منطقه عقب نشینی کرده است.
ما شاهد اشتباهات محاسباتی هستیم. این موضوع سبب شده است که به عربستان سعودی به عنوان بازیگری غیرعقلانی در خاورمیانه(غرب آسیا) بنگریم. اقدامات عربستان در بخش سیاست خارجی به طور روزافزونی سبب بی ثباتی در کشورهای کوچکتر منطقه شده است. تحلیلگران مسائل سیاسی معتقد هستند که این اقدامات عربستان به منظور افزایش شکاف های قومیتی در منطقه است. این اقدامات عربستان سبب افزایش رقابت (دشمنی) آن با ایران شده است.
باید بگویم که در هر ماجراجویی سیاسی که عربستان سعودی وارد شده است نتیجه معکوس را دریافت کرده است. ما شاهد این موضوع در یمن، قطر و لبنان هستیم.

عربستان بندر الحدیده یمن را باز نمی کند و انگلیس در مظان اتهام شریک جرم فاجعه انسانی است
عربستان سعودی و امارات متحده عربی بندر 'الحدیده' یمن را برای انتقال کمک های بین المللی باز نمی کنند ودولت انگلیس در مظان اتهام شریک جرم در این فاجعه انسانی در یمن است.
عربستان سعودی به رغم دادن قول رسمی به شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر باز کردن بندر الحدیده، بندر اصلی یمن، هیچ اقدامی برای انجام تعهد خود نکرده است.
از سوی دیگر کمیته بین المللی صلیب سرخ با انتشار اخطار های پی در پی در توئیتراین سازمان، جهانیان را در جریان خطر قریب الوقوع فاجعه انسانی در یمن قرار می دهد و اینکه عربستان سعودی به تعهد خود به شورای امنیت سازمان ملل متحد وفادار نبوده وهیچ بندری را برای انتقال کمک های این سازمان به داخل یمن باز نکرده است.
اکنون وقت آن فرا رسیده است که دیوان بین المللی کیفری که صلاحیت قضایی برای رسیدگی به جنایات جنگی دارد، سیاستمدارانی را که مسئول این فاجعه انسانی در یمن هستند به پای میز محاکمه در این دیوان بین المللی بکشاند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: