کد خبر: ۷۴۶۵۲۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
تعداد بازدید: ۶۴۴
این ارتباط بعد از در نظرگرفتن تمام فاکتورهای پرخطر ابتلا به دیابت نظیر سیگار کشیدن، سطح تحصیلات، فشارخون، کلسترول بالا، سابقه خانوادگی دیابت و از همه مهم تر شاخص توده بدنی همچنان وجود داشت
ارتباط بین کاهش ریسک دیابت نوع۲ با غذاهایی سرشار از آنتی اکسیدانمطالعه جدید نشان می دهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ روبرو هستند.

به گزارش خبرداغ به نقل از شفاآنلاین، این مطالعه اثبات کرده است که میوه، سبزیجات، شکلات تلخ، آلو بخارا، بلوبری، توت فرنگی، فندق و نوشیدنی های داغ نظیر قهوه و چای به قدر کافی حاوی آنتی اکسیدان موردنیاز برای کنترل دیابت هستند.

فرانچسکا رومانا مانچینی، سرپرست تیم تحقیق در موسسه تحقیقاتی پزشکی فرانسه، در این باره می گوید: «این ارتباط بعد از در نظرگرفتن تمام فاکتورهای پرخطر ابتلا به دیابت نظیر سیگار کشیدن، سطح تحصیلات، فشارخون، کلسترول بالا، سابقه خانوادگی دیابت و از همه مهم تر شاخص توده بدنی همچنان وجود داشت.»

محققان(researchers) در این مطالعه بالغ بر ۶۴,۲۲۳ زن را در یک مدت ۱۵ ساله مورد مطالعه قرار دادند. تمام شرکت کنندگان در زمان شروع مطالعه فاقد دیابت بودند.

محققان یک پایگاه داده برای محاسبه میزان مصرف آنتی اکسیدان رژیمی توسط هر شرکت کننده براساس پاسخ خودشان ایجاد کردند.

محققان دریافتند ریسک ابتلا به دیابت (Diabetes)با افزایش میزان مصرف آنتی اکسیدان در بین شرکت کنندگان کمتر می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: