کد خبر: ۷۴۱۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۷
تعداد بازدید: ۷۳۶
این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
طرز تهیه میگو پفکیبه گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین:  این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.

مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

        ۱ پیمانه آرد
        ۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
        ۲ قاشق چایخوری نمک
        ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
        ۴۵۰ گرم میگو
        ۱ عدد تخم مرغ
        ۳ قاشق غذاخوری شیر
        ۱ قاشق چایخوری ادویه تند



 
طرز تهیه

      1.  در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید.

      2.  میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.

      3. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.

      4.  بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.

      5.  روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.

      6.  میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.

      7.  پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: