کد خبر: ۷۳۸۸۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴
تعداد بازدید: ۹۶۰
در این مطلب طرز تهیه خورش آلبالو را برایتان آورده ایم.
خورش آلبالو؛ مخصوص ترش پسندها
به گزارش خبرداغ به نقل از مجله سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه خورش آلبالو را برایتان آورده ایم.
 
مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ (درشت خردشده): 300 گرم
  • آلبالو (بدون هسته): 500 گرم
  • شکر: 300 گرم
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • آب: 1 پیمانه
  • آب لیمو ترش: 2 ق چ
  • خلال پسته: 50 گرم
  • پودر دارچین: 1 ق چ
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 

روش پخت

1.    داخل قابلمه ای کوچک آلبالو را با شکر مخلوط کنید. سپس به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد شربت آن را جداکرده و آلبالو را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید.

2.    پیاز را در قابلمه ای دیگر با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. سپس سینه مرغ را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

3.    پودر دارچین، نمک، فلفل قرمز و آب را به مواد بیفزایید و حدود 45 دقیقه با در نیمه باز روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد.

4.    آلبالو را به مرغ بیفزایید و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا بجوشد.

5.    خلال پسته و آب لیموترش را به خورش بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس آن را همراه با پلو سرو کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: