کد خبر: ۷۳۴۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۵
تعداد بازدید: ۳۰۰
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از اسانس و رنگ‌های غیر مجاز در چای، بیماری‌های غیر واگیر در دراز مدت در افراد ایجاد می‌کند
زمانی که نوشیدن چای عامل بیماری می‌شود رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از اسانس و رنگ‌های غیر مجاز در چای، بیماری‌های غیر واگیر در دراز مدت در افراد ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  شفاآنلاین، محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر اظهار کرد: نوشیدن چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش می‌دهد اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم(Healthy) و طبیعی مصرف شود می‌تواند از بروز بسیاری از سکته‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

وی بیان کرد: اگر برگ‌های چای در مراحل اولیه چیدن خشک شود و غنچه‌های چای باز نشده باشد، به آن در اصطلاح چای(Tea) سفید می‌گویند که معمولا در بین مردم ایران مصرف آن رایج نیست.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: چای‌های عطری که دارای اسانس رنگ‌های غیرطبیعی بوده می‌تواند سلامت افراد را در دراز مدت به خطر بیاندازد.

 وی تصریح کرد: متاسفانه 50 درصد چای‌هایی که در بازار داخلی به فروش می‌رسد، از کشورهای هند و امارات وارد می‌شود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگ‌های مختلفی هستند که اگر این رنگ‌ها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطان‌های مختلف در بدن افراد می‌شود.

 عزیزی یادآور شد:چای دارای آنتی اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده می‌تواند نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: