کد خبر: ۷۲۸۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۳
تعداد بازدید: ۳۸۸
مصرف روزانه گوجه فرنگی ریسک ابتلا به سرطان پوست را تا نصف کاهش داد.
کاهش ریسک سرطان پوست با مصرف گوجه فرنگیمصرف روزانه گوجه فرنگی ریسک ابتلا به سرطان پوست را تا نصف کاهش داد.

به گزارش خبرداغ به نقل از  شفا آنلاین، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو موش های نر را روزانه با رژیم غذایی(diet) حاوی ۱۰ درصد پودر گوجه فرنگی به مدت ۳۵ هفته تغذیه کردند، سپس آنها را در معرض نور ماوراءبنفش قرار دادند. آنها دریافتند این موش ها در مقایسه با موش های که در رژیم غذایی شان گوجه فرنگی نبود، به طور میانگین ۵۰ درصد کاهش ایجاد تومورهای سرطان پوست(Skin Cancer) را تجربه کردند.

جسیکا کاپراستون، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فرضیه ما در مورد رابطه بین گوجه فرنگی و سرطان این است که کاروتنوئیدها، رنگدانه های ایجادکننده رنگ گوجه فرنگی، از پوست در مقابل آسیب ناشی از نور ماوراءبنفش حفاظت می کند.»

محققان دریافتند هیچ تفاوت چشمگیری در تعداد تومورها در موش های ماده مشاهده نشد از اینرو محققان تاکید دارند که باید به هنگام بررسی شیوه های متفاوت پیشگیرانه جنسیت را در نظر گرفت.

کاپراستون در ادامه می افزاید: «لیکوپن، کاروتنوئید اولیه موجود در گوجه فرنگی، موثرترین نوع آنتی اکسیدان این رنگدانه هاست.»

به گفته وی، مواد غذایی دارو نیستند، اما مصرف آنها در طول عمر می تواند موجب تغییر احتمال ابتلا به برخی بیماری ها شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: