کد خبر: ۶۸۷۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹
تعداد بازدید: ۹۴۶
عادت های کهنه را به سختی می توان کنار گذاشت، اما اگر برای ترک برخی از آن ها به طور جدی تلاش نکنیم، تصویر نامناسبی از ما در ذهن دیگران نقش خواهد بست. این رفتار ها می تواند شما را فردی ناموفق جلوه داده و نشان دهنده عدم موفقیت در زندگی شخصی و حرفه ای باشد.
به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،عادت های کهنه را به سختی می توان کنار گذاشت، اما اگر برای ترک برخی از آن ها به طور جدی تلاش نکنیم، تصویر نامناسبی از ما در ذهن دیگران نقش خواهد بست. این رفتار ها می تواند شما را فردی ناموفق جلوه داده و نشان دهنده عدم موفقیت در زندگی شخصی و حرفه ای باشد.


در این مطلب قصد داریم ۱۲ عادت افراد ناموفق را برای شما بیان نماییم.

 

سکوت بیش از حد

 

 

سکوت بیش از حد به هیچ وجه عادت مناسبی نیست و می تواند به شما ضربه بزند. ترس از صحبت با همکاران محل کار شما را به محیطی غیر قابل تحمل تبدیل خواهد نمود، بنابراین پیشنهاد می کنیم هر چه زودتر این رفتار را کنار بگذارید.

 

بی قراری

از انجام حرکات بیهوده در برابر دیگران پرهیز کنید، زیرا این کار شما را نگران و عصبانی نشان داده و این احساس را به همکارانتان منتقل می نماید. چنین عادتی باعث می شود تا دیگران از شما فاصله بگیرند.

 

با تاخیر رسیدن

 

 

همه ما افرادی را می شناسیم که همواره با تاخیر وارد محل کار خود می شوند. شما در طول دوران کاری خود نمی توانید برای دیر رسیدن خود بهانه های چندان زیادی بیاورید. چنین رفتاری شما را فردی غیر قابل اعتماد و بی اهمیت جلوه خواهد داد.

 

کینه داشتن نسبت به دیگران

عدم علاقه به افراد خاص و نداشتن رفت و آمد با آن ها امری کاملا طبیعی است، اما داشتن کینه و نفرت از آن ها باعث می شود انرژی و وقت شما هدر برود. به علاوه اگر این مسئله را با دیگران مطرح نمایید، آن ها شما را فردی کینه توز می پندارند.

 

ظاهر و نوع پوشیدن لباس

 

 

پیروی از مد می تواند در سنین جوانی ایده ای راه گشا باشد، اما در محل کار اوضاع کمی متفاوت خواهد بود. به طرز فکر دیگران نسبت به خود اهمیت ندهید و ظاهری را انتخاب نمایید که برای شما مناسب باشد. اگر بخواهید همواره به این مسائل فکر کنید، مطمئنا با مشکل مواجه خواهید شد.

 

ولخرج بودن

خرج نمودن بیش از حد پول می تواند اوضاع اقتصادی آینده شما را به هم بریزد. شما باید درآمد خود را پس انداز کنید تا با چنین مسئله ای مواجه نشوید. دانستن علل چنین رفتاری می تواند به شما برای ترک آن کمک نماید.

 

اتلاف وقت

 

 

نداشتن برنامه می تواند وقت و پول شما را هدر داده و احترام دیگران نسبت به شما را ازبین ببرد. پس توصیه می کنیم این عادت نادرست را کنار بگذارید.

 

دروغ گویی

همواره صادق باشید؛ دروغ های کوچک می تواند دردسر ساز باشد و شما را به سمت دروغ های بزرگ تر سوق دهد. ممکن است افرادی وجود داشته باشند که توانسته اند با دروغ گویی کار خود را پیش ببرند، اما این بدین معنا نیست که شما نیز چنین رویه ای در پیش بگیرید.


حرف زدن بدون اندیشیدن

صحبت کردن و ارتباط با افراد ایده مناسبی است، اما شما نباید بدون تفکر سخنی به زبان آورید. نمی توان هر چیزی که به ذهن خطور می کند را بر زبان آورد. این رفتار می تواند شما را فردی بی ادب، نا آگاه و بی دست و پا نشان دهد.

 

دامن زدن به شایعات

 

 

شایعه پراکنی در بیشتر موارد کاری ناپسند و غیر قابل قبول به نظر می رسد. چنین رفتاری به مرور زمان شما را از همکاران و مافوق تان دور خواهد نمود و وجهه شما را با خطر مواجه خواهد کرد.


ابراز نارضایتی بیش از حد

گله کردن و نارضایتی همیشگی از شرایط عادت چندان مناسبی نیست. گاهی اوقات چنین کاری می تواند برای مطرح نمودن خود و اعلام نارضایتی مفید واقع شود، اما اعتراض همیشگی به مسائل رفتار درستی نیست و برای شما دردسر ایجاد خواهد نمود.

 

عدم تمرکز

 

 

در برخی موارد فاصله گرفتن از زندگی روزمره می تواند به سلامت روحی شما کمک نموده و راندمان کاری را افزایش دهد، اما این مسئله نباید تمرکز شما در محل کار را از بین ببرد. بهتر است حواستان را به شغل خود معطوف نمایید و بعد از ساعت کاری به رویاهایتان بپردازید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: